Eline saglikkaramelli trilece yapiyom
Tabii kiNur'um canım bu gün rahatsızım işe gidemedim ama senin şu mesajına kayıtsız kalamadımşimdi kalkıyorum
öğlen namazına kadar ne olursa artıkbitince yazarım
Nego canım beni de etiket edermisin ucundan kıyısından günlük ne olursa sizlerle olurum
Ay doğum fotisi mi yaptıracannn? Doğum öncesi gebelik mi yoksa doğumhane içinde mi?trilece yapiyom keki firinda şerbeti dolapta birazdan sosunu yapcam negom:)
dedim bildirimler arasında ben göremedim ödevi galiba
Sabah çamaşır attım makineye şimdi bi daha atcam. çocuğu okula bırakıp geldim. odayı toplayıp nevresim falan değiştirmem lazım
doğum fotogeafcisiyla görüşme yaptım. su an için yapılacak çok kalabalık bi listem kalmadı çok şükür
Çocuklara bağırmaktanÇenem ağrıyor tek taraflı iki gündür bu nedir böyle ya geçmiyor
Bdv den çıkamıyorsun kiBu topik
Ne zaman acilmis, milletin derdiyle dertlencez diye konulari gormemisiz
Hoşgeldingozyasi
Pit
Haklisin canim, burasi daha guzelmis benceBdv den çıkamıyorsun ki
Hosbulduk canimHoşgeldin
Sakiz cignediysenÇenem ağrıyor tek taraflı iki gündür bu nedir böyle ya geçmiyor
Onda boğazım acıyor beybiÇocuklara bağırmaktan
Anka ya diyorum ne diyor bildirim öyle çok ki sen deyince baktım gördümGelen bildirim süper
Çamaşırı yıkadık, ütüledik, katladık, dolaba koyduk kokusu kaldı
Eline saglik
En guzeli bu havada ne yenceksutlu tatli hafif seyler.. tencere tava basinda vakit gecmesin diye bende pastanr pogcasi yaptim yanina salatalik domates icecek yeter.
Hayır işine lafım yok ,iş de neymişe kızdımHayır işi negom indir gaşlarını gurban
Ooo misEline saglik
En guzeli bu havada ne yenceksutlu tatli hafif seyler.. tencere tava basinda vakit gecmesin diye bende pastanr pogcasi yaptim yanina salatalik domates icecek yeter.
Cıks sevmem sakız sesiSakiz cignediysen
Çok severim afiyet olsunkaramelli trilece yapiyom
Köydeydim bacım edge ile internete bağlanmak tam bir işkence pazar gece döndük etler dondurucuya çamaşırlar makineye dünya kadar ütü beni bekliyor kayınvalidem ve kayınpederim de döndü bizimle haftaya Çarşamba nasipse ameliyat olacak safradan çocuklar da iyi hamdolsun köy çok serindi biraz üşüttüler epey toparlandılar şükür
Sen de gelsene yahuserin öyle güzel gelirsen muhakkak haberim olsun görüşmek isterim sen de istersen
Sen napıyon nasılsın ?
köyde soba yaktığımızı söylemeyeyim o zaman hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?