Onu bi göster canım kbb ye. Sıkmayla da çok ilgisi varOnda boğazım acıyor beybi
Diş sıkıyorum ondan mı diyorum ama tek taraflı dişte bir şey yok çene kemiğim kulağa doğru ağrıyor. Hayır ağrımayan tarafla yiyince ağrıyan taraf daha çok ağrıyor tuhaf
Kulaktada agri varsa iltihap olabilir..Onda boğazım acıyor beybi
Diş sıkıyorum ondan mı diyorum ama tek taraflı dişte bir şey yok çene kemiğim kulağa doğru ağrıyor. Hayır ağrımayan tarafla yiyince ağrıyan taraf daha çok ağrıyor tuhaf
Cıks sevmem sakız sesi
Ben beğeni bildirimlerini kapattım tavsiye ederimAnka ya diyorum ne diyor bildirim öyle çok ki sen deyince baktım gördüm
Gösterecek bulursam tabii neden olmasınOnu bi göster canım kbb ye. Sıkmayla da çok ilgisi var
Yok kulağımda bakalım yarına geçmezse bakıcam bir çaresine hayır ağız tadıyla yiyemiyorum kilo vericem diye korkuyorumKulaktada agri varsa iltihap olabilir..
Sakın yanımda yapmaÇok güzel balon yaparım içinden bi tane daha
Toplu etiket yapınca sorucam onuYeni gelenler hele tanıtın kendinizi
Sadece etiket açık oluyorsa bende yapayım bakmadım pek ayarlara.Ben beğeni bildirimlerini kapattım tavsiye ederim
Fısıratı bi Erzurumla bağı olanlar anlarYenilere fısırat vermek için az geri durayım bugün diyodum ama iş gerileme dönemine gidiyor
Nefret ediyorum dışarda iş varken evde de olmasındanŞimdi benim dışarda işim var evde de işim var. İşimi bitirip çıksam gelince yine işim var.
Allah sen bilirsin
Niye bu kadar ciddisinNefret ediyorum dışarda iş varken evde de olmasından
Ne guzel iste kiloYok kulağımda bakalım yarına geçmezse bakıcam bir çaresine hayır ağız tadıyla yiyemiyorum kilo vericem diye korkuyorum
Ya sen neden bana iki gündür olgun muamlesi yapiysoooonNiye bu kadar ciddisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?