Evet o yorgunluktan sonra yatıp dinlenmek çok iyi geliyor, ama fazla dinlendim kitap okuyayım diyorum, ya da dizi mi izlesemmmmEn sevdiğim eylem
İyi düşün hepsini yaz ki çok gözüksünBide balkon yikadim.aman benim yaptığım isler yaz yaz bitmez kizlar
Ahahahahahahahahahahaİyi düşün hepsini yaz ki çok gözüksün
Kız bunları da yatarak yapabilirsinEvet o yorgunluktan sonra yatıp dinlenmek çok iyi geliyor, ama fazla dinlendim kitap okuyayım diyorum, ya da dizi mi izlesemmmm
O da doğru zaten ikisini de uzanarak yapıyorum normaldeKız bunları da yatarak yapabilirsin
Ufak şeyler kaldı artık daha ne yapacaksın evi kırkladın zaten
Doğum ne zaman?kirklayamadim da bi 27 si vardır negom
biraz önce de pikemi ayarladım yastiklarini geçirdim. ben hastanedeyken annem sercek yatağa:)
beyaz ama olsundu
Doğum ne zaman?
Ay inanki cocuklarla ugrasmaktan msji zor yaziyom.cocuklar kafa birakmiyorkiİyi düşün hepsini yaz ki çok gözüksün
maratondanda saatler sonra gelen minikMaratona gelen yok mudur ?
Tek gidecem yoksa bakın.
Bonus
@Selizay
Minik Duduklu Tencere
Nego
Ve listede olan herkes hepsini etiketleyemedim
Kim gelirse artık
2 agustos da dogabilir kina gecemin yildonumu 3 agustosda evlilk yildonumuher an olabiliriddia acicam sayfada bakalım kim bilecek
Beni ekleyebilirsin istiyorumHepiniz hoşgeldiniz sefalar getirdiniz
Listede olmak isteyenler belirtirse etiket listesine eklerim
hosgeldinBeni ekleyebilirsin istiyorum
Tamam ben 2 ağustos diyorum, takvime bakmadım tabi ki ahskdmdher an olabiliriddia acicam sayfada bakalım kim bilecek
Hoş geldinBeni ekleyebilirsin istiyorum
Ben öğleden önce severim. Akşam da evi toplu bırakırım zatenEn sevdigim temizlik herkes yatinca yapmak sabah temiz uyaniyorsun..ya da evde yoklarken..
Geçmiş olsunMolaya girmişken az yazayım.
Ayaklarım ağrıyor biraz .
Çok mu nazliyim ne anlamadan azıcık iş yapıyorum vücudum alarm veriyor yat dinlen diye
Neyse neler yaptım onu yazim:
️ evi toparladım dağınıklık ufacık bir şey bile birakmadim çocuklu evi tahmin edersiniz.
️bulaşık makinemdeki temizlerim çıkarıp kirlileri yerleştirdim.
️elde yikanacaklari yıkadım.
️yataklar düzenli ve toplu ama yine de kirisan yerleri yine düzenledim.
️cocuklarla boyama ve resim yaptım
️çamaşır makinesine çamaşır attım.
️ dün ki katladigim çamaşırları bugün yerine yerleştirdim
Dişi ağrıyan çocuğuma ilaç başladık sabah doktora gitmiştik.
Bak bende balkonları yıkadım sen deyince aklıma geldiBide balkon yikadim.aman benim yaptığım isler yaz yaz bitmez kizlar
Evin köşe kısımlarında biriken saçları hüp diye çekmek, herkese nasip olmaz. Terapi terapi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?