Eneeee benim sokakta oynadığım yaşlarda doğmuşlar hepEvet efenim 93 Kayseri doğumlu, aslen Kırıkkaleli, 4 yıllık evli, 1 çocuk anasıyım
Çaysız aslaÇay da içmem benkahve de arada sırada
Cok diyet yapinca kitlik moduna giriyosunVersem iyide gözüm kesmiyor artık diyeti
Kız daha dün kese kalp atışı diyorduk çocuk kocaman olduSenim bir çocuk analığını yerim gıııııız
Çay içilmez mi kızÇay da içmem benkahve de arada sırada
Teyzesi kız dediler 18. Haftada pipi salladı zibidiKız daha dün kese kalp atışı diyorduk çocuk kocaman oldusenin cinsiyet belli oldu muu
Var ki yiyoruz diyelim en iyisiCok diyet yapinca kiylik moduna giriyosunben bir hafta cok kararliym 2 gun sonra geciyor.. eskiden gunlerce haftalrca super giderdi
Daha o var bi de dimiEvi süpüreyim şimdi
Bu saatten sonra süpürme bence akşam yine dökülür yarın yaparsınEvi süpüreyim şimdi
Valla kahvaltıda bile içmiyordum işte evlendim içmeye başladımÇay içilmez mi kız
Cok sukur Allah herkese bol bol versinVar ki yiyoruz diyelim en iyisi
Amaaaan bana da 12 de erkek dedi 16 da kıza döndüTeyzesi kız dediler 18. Haftada pipi salladı zibidi
Birikince daha kirli oluyorBu saatten sonra süpürme bence akşam yine dökülür yarın yaparsıngenellikle iç sesim böyle der bana
AminnCok sukur Allah herkese bol bol versin
Olsun süpürgeye daha çok ses geliyor böyle çıkır çıkır hoşuma gidiyor ahahBirikince daha kirli oluyor
Birikince çatır çutur ses geliyor bende o sesi sevdiğim için geciktiririmBirikince daha kirli oluyor
Ahahahha ruh ikizim ahahahaBirikince çatır çutur ses geliyor bende o sesi sevdiğim için geciktiririm
Nego bilemez o hissi asla ama harikaAhahahha ruh ikizim ahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?