Sen yurt içlerinde tek mi galdın gıyamamYurt dışına gitti 1 haftalığına negooooooooo başkanımmmmm
Bizim komşu şarkışla lı.Ondan öğrenmiştim onu.Cok güzel bisey ya.Uff canım çekti.Evet bizde hambal da deniyor yakınmışız bende sivaslıyım
Hingel denmiyor muydu yaEvet bizde hambal da deniyor yakınmışız bende sivaslıyım
Bir süpürge ne kadar uzun sürede biterse o kadar uzadı ya bi oğlan bi telefon derken bi türlü bitiremedimÇay hazır ne sipirgesi
Yaa ne güzel olur jes hemen geldimGel masaj yapim
Sivaslılar her yerde meri yakında biriyle akraba çıkıcazHingel denmiyor muydu ya
Oyy Allah kolaylık versin o zaman sanaYurt dışına gitti 1 haftalığına negooooooooo başkanımmmmm
Merhaba
Evişlerinde aktif olmak istiyorum bende
Nego başkan benimde listeye ekleyebilir misin
Bu topik için üye oldum kk ye
Bir süredir dışarıdan takip ediyorum
Tabii hoşgeldinizBende listeye eklermisin nego
Yeni katıldım aranıza
Annemle yazışıyormuşum haberim yokmuş falanSivaslılar her yerde meri yakında biriyle akraba çıkıcaz
Bizde hingel deriz
Bende şarkisla lıyımBizim komşu şarkışla lı.Ondan öğrenmiştim onu.Cok güzel bisey ya.Uff canım çekti.
Bizde hingel boş oluyor yada beynirli hamur sadece yumurta ile yoguruluyor su böreği tadında patetesli olanın hamuru farklı burdaHingel denmiyor muydu ya
Aaa tesadüfe bak.Tanidik falan çıkarmış bizim komsu senin.Bende şarkisla lıyım
Bana sorsalar evde en sevmedigin is ne? Cam silmek derim o kadar sevmiyorum.. firin bile sileyim ama cam olmasintontriko camlar için ben 3 senedir çok az piril bol sirke kullanıyorım.
Bazende şampuan + sirke.
Deterjan ne kadar az olursa dalgalanma o kadar az olur. Sadece sirkeli suyla sildiğimde oluyor.
Büyük camların ve cam balkonun dışı için cam mopu kullanıyorum. Üstüne bezi sarıp siliyorum cam bezi yoksa tabiki eski atlet.
Çok kirli değilse sadece cam beziyle toz alır gibi alıyorum
Bizdede oyle..on taraf yola bakiyor cok toz oluyor.. hic sevemedmAh ah hiç sorma o camları balkon camları dışında 20 tane pencere var Allah'tan üst katı arada bir siliyorum alt katı da yıkıyorum bazen balkonum büyük ve cam iki katta
Amin negommm valla çok yorgunum allah yardımcım olsun inşallahOyy Allah kolaylık versin o zaman sana
Ya benim ulasamadigim yerler var ust katta.. korkuyorumda oralari silmeye..Silva mop, pella cam bezi ve su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?