- 2 Ağustos 2013
- 38.457
- 129.728
- 798
Hingel boş olana denilmiyor mu Erzurum Kars tarafındaHingel denmiyor muydu ya
Fayans filanda trmizliyor buhar makinasi.. ven baya useniyorum ya cam silmeye.. ama yapilmasi gerekiyo artikBenimkiler çok büyük değil.Daha kirlenmeden elim üstünde oluyor genelde.Simdi bebiş küçük o yüzden eskisi kadar temizleyemiyorum.Camlar büyük olunca zor oluyor temizliği de.Bi bakıyım buhar makinesine.Annem de bakmıştı bi ara.
Olabilir çok sivaslı var kayseride buraya sivas merkezden daha yakın orası o yüzdenAaa tesadüfe bak.Tanidik falan çıkarmış bizim komsu senin.
Yaşadığım yerde toz çok birde serçe var camlara bisliyorlar müstakil olduğu için yıkamayı tercih ediyorum çoğu kez suyumuz kireçli iyi kurulamak gerekiyor yoksa iz oluyorBizdede oyle..on taraf yola bakiyor cok toz oluyor.. hic sevemedm
Annemde onun için fakirin bi vardı fayansa falan kullandık.Ama cam için hiç denemedik.Ya benim cam 3oda da balkon var.2odanin da camlar çok büyük değil.Mop var yukarılara onunla uzanıyorum.Fayans filanda trmizliyor buhar makinasi.. ven baya useniyorum ya cam silmeye.. ama yapilmasi gerekiyo artik
Evet cidden öyle benim okulda baya sivaslı arkadaş vardı.Olabilir çok sivaslı var kayseride buraya sivas merkezden daha yakın orası o yüzden
Ben bayılıyorum valla çok severimBana sorsalar evde en sevmedigin is ne? Cam silmek derim o kadar sevmiyorum.. firin bile sileyim ama cam olmasin
Bende cam silsem perde yıkasamBen bayılıyorum valla çok severim
Ben senin annenim yavrumAnnemle yazışıyormuşum haberim yokmuş falan
Allah'ımEşimde rahatsız evde bugünçok şey diyesim var da bu ara susuyorum.
Aynı şu poşetteki adamlar gibiyim
Oglani götürdüm geldimEv toplayıp havalandirdim
Kahvaltı hazirladim kaldirdim temizledim
WC banyo temizledim havlu değiştirdim
Balkonu süpürüp sildim perdelerini attim yıkamaya
11 sayfa tefsir okudum
Oğlumu kontrole götüreceğim geldiğimde kalan işlerimi bitiririm inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?