İnanmam yapmadığınaNego ben banliyken bir iş yaptım bir iş yaptim anlatamam yapmadım kioyüzden yazmadım
Teşekkür ederiz canım. Senin de ellerine sağlık. Bu arada sabah saatinde camları açma konusunda hadis var.kızlar çift mi etiketlemişim sizi nedir anlamadım. Sabah kalktım yatağı topladım, perdeleri açtım. yatağı toplamak önemli bi şeymiş günün geri kalanı için öyle diyor uzmanlar. Çocuğu dershaneye bıraktım bulaşık makinesindeki temizleri çıkardım, kirlileri koydum. çöp poşetini değiştirdim, girişteki ayakkabıları düzenledim. benden şimdilik bu kadar.....
Ben en son 5 gün yedim. Bir arkadaş var 11 gün yemistiBen daha pek bilmiyorum hiç ban yemedim merak ettim acaba kaç gün diye o yüzden sordum
Tebrik ederim canımTünaydın mutlu pazarlar.
Kızım hasta gelemedim hiç düşmüyor ateşi.
Sınavım vardı sabah geçtim şükür.
Nego gelmişsin ❤
@Kirmizi pabuc eşin nasıl oldu?
@terliksuu senin çocuk nasıl oldu?
Tünaydin
Kizim gece ateslendi :-( benimde midem de bir agri , anlatamam.
Kivrandiriyor :-(
Sabah kalktik esim ve kizim kediyi asiya goturduler .
Ben yataklari topladim camlari usten actim, camasir katladim, salonu toparladim, kuslarimin yuvasini temizledim, kedinin mama kabini yikadim taze yem koydum, kahvalti hazirladim daha sonra..
Mutfagi camasir suladim, firini sildim, dolap kapaklarini sildim.
Evi mi dip kose süpürdüm,sildim, toz aldim.
Ve 2 adet banyomu camasir suyuyla ovdum
Daha sonra camasir serdim ..
Dahada yemek yapilip, bulaşık makinesi yerleştirilecek
Size de kızınıza da çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin.Boynumda fitik başlangıcı varmis malesef. Bugünde gidemedim, çünkü yollar felekat
Ayyy çok şükür. Inşallah çarçabuk toparlanırGeçmiş olsun canım eşim iyi şükür evde
Okulda mescit yok mu?Aynı ben başlayacağım diyorum sabahı kılıyorum diğer vakitler okulda gidiyor bırakıyorum
Tatlım yaptin mı cavdar ekmeğini merak ettimKarlı sabahla uyandım:)
Çok seviyorum kar yağışını nedense çok mutlu oluyorum
Dünkü temizlikten sonra bugün rahatım çamaşır attım astım bir makine daha atacağım
Çamaşır katladım
Çavdar unundan ekmek yapacağım ilk kez acaba keke kalıbında nasıl olur şekli güzel olsun diye deneyeceğim
Bir de oturma odasını gırgırlarım
Fırınım temiz birkaç gün önce temizlemiştim
Canım yaa kendi derdinin arasında bizi unutmamışsınİyi aksamlar kizlar nasilsiniz??
Feslegen kokulu nane kizin iyilestimi
Bonus hastaligina care mi desem teshis mi desem nasil yaptin?
Daha aklimda bi kac kisi vardida unuttum yaa.. hepiniz iyisinizdir insallah..
Az bucuk okudumda hasta olanlara Allahtan sifa dilerim..ameliyat olan varmis kirmizi papuc cok gecmis olsun sanirim agir bi ameliyatti
Bende iyiyim iste yuvarlanip gidiyoomesim geldi izne ancak gorevi 6 ay a uzamis bu tsknin isleri belli olmuyo iste..neyse ben alisigim her turlu basimin caresine bakmaya ,Allah kuvvet versin daha cok insallah.. 6 ay uzun bi sure cunku......
Arabayi degistirmisti esim pek kullanamiyordum ,ozel ders aldim erkek ogretmenden gittim ve dedimki " erkek gibi dusunmek istiyorum trafikte " o sebeple kimse kusura bakmasin vaziyet bu..esimdende " kadin degil mi " yaftasi yememek icin
Simdik 15 tatilde arabayla riske girmeyim kar kista trenle gideyim diyom ya bakalim daha bilette almadim , oglan cok mizikli dikkatimi dagitir diye cekiniyorum .. eski arabayi pert ettigim gibi ( kirmizi isikta duramayip 5.viteste ondeki arabanin altina girmisligim varvee tekrardan araba kullanmak falan biraz zorlandim haliyle ama tek basimayim mecburum basimin caresine bakmaya iste..bu yeni arabaninda kanina girmemek icin trenle gideyim diyom
Zinco daGünaydın hoşgeldinnn öğretmenimhepsini seçiyorum birsuru iş yapmam lazım ay bide bu hafta çocukları okula götürüp getirme sırası bende alerji şurubu vermedi ama zinco verdi bakalım hayırlısı aldircak mi kilo :)
Ooo hoş geldinHayırlı sabahlar hanımlar
Oğlumun doğum günüydü dün, kaç gündür ona hazırlık yaptım, ban tam denk geldi iyi oldu
Okudum sizlerikaytaranları, ismi lazım değil baş harfi @terliksuu
@Kirmizi pabuc eşine çok geçmiş olsun canım, şimdi iyi mi?
Tüm hastalara geçmiş olsun, Rabbim şifa versin.
Bebeklerin kilo durumu ile ilgili yazayım, bazı alerji şuruplarını iştah açması için veriyor doktorlar, bir danışın doktorunuza
Interneti yokmuş.@Ayiyogi nerdesin sesin çıkmıyor hiç?
Çok geçmiş olsun canım. Sana fizik tedavi iyi gelmiyor mu?Benimde üç yerde var boyun fıtığı, düzleşme, belimde de var artık sanırım kaç gündür eğilince kalıyorum öyle.
Şifa olsun tedavin
Ayyyyy çok mutlu oldum. Gözünüz aydın olsuncanım bonusummmm çok teşekkür ederimm
En son niye yedin bacım. Bir anormallik de yoktu yani.Ayda iki kere yiyorum toplam dışarda durdugum bir kaç gün
Nerede yaşıyorsunuz canım? Bursa diye hatırladım. Bizim burda 7.30 da güneş doğuyor. O saatte uyanik olmuyor musun?
Evet çizelge yapayım bakalım uyacak mıyım.
Alarm kurduğumda kapatıyorum ya öyle basiretim bağlanıyor. Bende kılmak istiyorum bakalım inş nasip olur.
Bende geri vites yok biliyorsun kuzuEn son niye yedin bacım. Bir anormallik de yoktu yani.
Çok bir şey anlamadım ama eline sağlık.Bende geri vites yok biliyorsun kuzuban açıldı tekrar o kadına saldırıda bulundum ama ufak bir saldırı 3.4 şiddetinde o saldırıdan üç beş kişi ban yedik saldırı büyüdü el birliği ile Mune sayesinde çökertildik
İlk ban 1 gün canım istediğin gibi birine laf sokup sadece bir gün sonra geri geliceksin11 gün mügerçi 5 gün de çokmuş acaba ben ilk banimi kaç gün yiycem ödevlerin hepsini yaptım evi kırkladim :) yemekte hazır çocuklarda iyi rabbime şükür hatmi çiçeği sayesinde kızım 2 günde toparladi inanamadım.
Ben laf sokmayı da beceremem kiİlk ban 1 gün canım istediğin gibi birine laf sokup sadece bir gün sonra geri geliceksinben ban rekoru kırdım artık sayısız ban
Ooooo benim ilk banim olsa neler yapicam da artık dötüm yermi bilmiyorum busefer 15 gün yokum
Kız Allah'a seni ne yapmaya emiBen laf sokmayı da beceremem kisen ban yiyecegin zaman beni çağır senin yazdığının aynısı yazarım ben
Sagol canim rabbim hepimizeBenimde üç yerde var boyun fıtığı, düzleşme, belimde de var artık sanırım kaç gündür eğilince kalıyorum öyle.
Şifa olsun tedavin
Sağol canım, gitmedim ki doktora tekrar fizik tedavi versinTeşekkür ederiz canım. Senin de ellerine sağlık. Bu arada sabah saatinde camları açma konusunda hadis var.
Ben en son 5 gün yedim. Bir arkadaş var 11 gün yemisti
Tebrik ederim canım
Size de kızınıza da çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin.
Ayyy çok şükür. Inşallah çarçabuk toparlanır
Okulda mescit yok mu?
Tatlım yaptin mı cavdar ekmeğini merak ettim
Canım yaa kendi derdinin arasında bizi unutmamışsın
Kızım iyi teyzesi, kolu açıldı ama yaramazliga devam.
Sen nasılsın? Ağrıların hafifledi mi biraz?
Zinco da
Ooo hoş geldin
Neden banlandın ki, ben bir şey göremedim. Her halde kendi gitti dedim.
Bu arada Allah nice sağlıklı mutlu huzurlu bereketli yaşlar nasip etsin evladina
Interneti yokmuş.
Çok geçmiş olsun canım. Sana fizik tedavi iyi gelmiyor mu?
Ayyyyy çok mutlu oldum. Gözünüz aydın olsun
Inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın canım.
En son niye yedin bacım. Bir anormallik de yoktu yani.
Nerede yaşıyorsunuz canım? Bursa diye hatırladım. Bizim burda 7.30 da güneş doğuyor. O saatte uyanik olmuyor musun?
Profillerde çete gibisiniz anacımBende geri vites yok biliyorsun kuzuban açıldı tekrar o kadına saldırıda bulundum ama ufak bir saldırı 3.4 şiddetinde o saldırıdan üç beş kişi ban yedik saldırı büyüdü el birliği ile Mune sayesinde çökertildik
Maşaallah kuzuya11 gün mügerçi 5 gün de çokmuş acaba ben ilk banimi kaç gün yiycem ödevlerin hepsini yaptım evi kırkladim :) yemekte hazır çocuklarda iyi rabbime şükür hatmi çiçeği sayesinde kızım 2 günde toparladi inanamadım.
BekliyorumSize bugün sokağa çıkmadan önce ki resmimi atayım silecem geriiş yapmadım karda sokakta gezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?