Düzenli Evimiz & Hayatımız

Teşekkür ederiz canım. Senin de ellerine sağlık. Bu arada sabah saatinde camları açma konusunda hadis var.
Ben daha pek bilmiyorum hiç ban yemedim merak ettim acaba kaç gün diye o yüzden sordum
Ben en son 5 gün yedim. Bir arkadaş var 11 gün yemisti
Tebrik ederim canım
Boynumda fitik başlangıcı varmis malesef. Bugünde gidemedim, çünkü yollar felekat
Size de kızınıza da çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin.
Geçmiş olsun canım eşim iyi şükür evde
Ayyy çok şükür. Inşallah çarçabuk toparlanır
Aynı ben başlayacağım diyorum sabahı kılıyorum diğer vakitler okulda gidiyor bırakıyorum
Okulda mescit yok mu?
Tatlım yaptin mı cavdar ekmeğini merak ettim
Canım yaa kendi derdinin arasında bizi unutmamışsın
Kızım iyi teyzesi, kolu açıldı ama yaramazliga devam.
Sen nasılsın? Ağrıların hafifledi mi biraz?
Zinco da
Ooo hoş geldin
Neden banlandın ki, ben bir şey göremedim. Her halde kendi gitti dedim.
Bu arada Allah nice sağlıklı mutlu huzurlu bereketli yaşlar nasip etsin evladina
@Ayiyogi nerdesin sesin çıkmıyor hiç?
Interneti yokmuş.
Benimde üç yerde var boyun fıtığı, düzleşme, belimde de var artık sanırım kaç gündür eğilince kalıyorum öyle.
Şifa olsun tedavin
Çok geçmiş olsun canım. Sana fizik tedavi iyi gelmiyor mu?
canım bonusummmm çok teşekkür ederimm
Ayyyyy çok mutlu oldum. Gözünüz aydın olsun
Inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın canım.
Ayda iki kere yiyorum toplam dışarda durdugum bir kaç gün
En son niye yedin bacım. Bir anormallik de yoktu yani.

Evet çizelge yapayım bakalım uyacak mıyım.
Alarm kurduğumda kapatıyorum ya öyle basiretim bağlanıyor. Bende kılmak istiyorum bakalım inş nasip olur.
Nerede yaşıyorsunuz canım? Bursa diye hatırladım. Bizim burda 7.30 da güneş doğuyor. O saatte uyanik olmuyor musun?

En son niye yedin bacım. Bir anormallik de yoktu yani.
Bende geri vites yok biliyorsun kuzu ban açıldı tekrar o kadına saldırıda bulundum ama ufak bir saldırı 3.4 şiddetinde o saldırıdan üç beş kişi ban yedik saldırı büyüdü el birliği ile Mune sayesinde çökertildik

Çok bir şey anlamadım ama eline sağlık.

İlk ban 1 gün canım istediğin gibi birine laf sokup sadece bir gün sonra geri geliceksin ben ban rekoru kırdım artık sayısız ban
Ooooo benim ilk banim olsa neler yapicam da artık dötüm yermi bilmiyorum busefer 15 gün yokum

Ben laf sokmayı da beceremem ki sen ban yiyecegin zaman beni çağır senin yazdığının aynısı yazarım ben

Sağol canım, gitmedim ki doktora tekrar fizik tedavi versin
İtici demiştim bir konu sahibine taa ne zaman, o yüzden

Profillerde çete gibisiniz anacım
Maşaallah kuzuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…