Heryeri batirdin negommm şimdi çamaşır suyu ile de temizlenmez buralar
İğrenç ya, resmi sen attın temizlemek sana düşerHeryeri batirdin negommm şimdi çamaşır suyu ile de temizlenmez buralar
Dur sileyim bagriiiİğrenç ya, resmi sen attın temizlemek sana düşer
Ikisine de şaşırdımSağol canım, gitmedim ki doktora tekrar fizik tedavi versin
İtici demiştim bir konu sahibine taa ne zaman, o yüzden
Yine kabak benim başıma patlamış gibi hissettim hoşgeldinHayırlı sabahlar hanımlar
Oğlumun doğum günüydü dün, kaç gündür ona hazırlık yaptım, ban tam denk geldi iyi oldu
Okudum sizlerikaytaranları, ismi lazım değil baş harfi terliksuu
@Kirmizi pabuc eşine çok geçmiş olsun canım, şimdi iyi mi?
Tüm hastalara geçmiş olsun, Rabbim şifa versin.
Bebeklerin kilo durumu ile ilgili yazayım, bazı alerji şuruplarını iştah açması için veriyor doktorlar, bir danışın doktorunuza
Yani ben maşallah deyim bari kendimeGeçmiş olsun canım, en sevdiğim hatun modeli sabah işini yapan
Bütün gün hastane işleri. Uykusuz geceler. İki küçük hasta canım. Yeni telefonu alabildim. Özlemişim seni kız iyiki geldinterliksuu nerdesinnnnnn
Hoplatmisin kız buraları. Çok güldüm vallahi. Çıkan malzemeyide merak etmedim degil
Hangi malzeme kizHoplatmisin kız buraları. Çok güldüm vallahi. Çıkan malzemeyide merak etmedim degil
Resimdeki burundan çıkan malzeme.Hangi malzeme kiz
Hoplatmisin kız buraları. Çok güldüm vallahi. Çıkan malzemeyide merak etmedim degil
Dur canım üzülme şimdi kaç gram ogrenecemÖğrenirsen bana da söyle. Ben de merak ediyorum. Bana söylemediler
Kuzu birinde kendi resmimi koydum 6 DKK geçmeden sildim sen iste koyarım yine bebeğimÖğrenirsen bana da söyle. Ben de merak ediyorum. Bana söylemediler
Dur canım üzülme şimdi kaç gram ogrenecem
Burun büyük etli malzemede etlidir sankiKuzu birinde kendi resmimi koydum 6 DKK geçmeden sildim sen iste koyarım yine bebeğim
Terliksuuu o burundan çıkan malzeme malzeme olsa gene iyi hırdavat malzemesi çıkar ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?