- 7 Aralık 2013
- 2.977
- 17.162
- 408
- 30
Fizik tedaviyi ev işini çok yaptım diye görüyorumSev sev, önce kendimizi sevelim
Fizik tedaviyi ne için görüyordun?
Boynumda fitik başlangıcı varmis malesef. Bugünde gidemedim, çünkü yollar felekatSev sev, önce kendimizi sevelim
Fizik tedaviyi ne için görüyordun?
Bel fıtığı mı?Fizik tedaviyi ev işini çok yaptım diye görüyorum
Benimde üç yerde var boyun fıtığı, düzleşme, belimde de var artık sanırım kaç gündür eğilince kalıyorum öyle.Boynumda fitik başlangıcı varmis malesef. Bugünde gidemedim, çünkü yollar felekat
Çok teşekkürler canımHoş buldum canım
Hoş buldum canımbenimde çok işim var, ev savaş alanı gibi, doğum günü sonrası 5 küçük çocuk ne hale getirdi düşün
Şifa olur inşaallah ❤
Oh maşaallah ne güzel
Rica ederim canımkolay gelsin
Allah şifa versinBenimde üç yerde var boyun fıtığı, düzleşme, belimde de var artık sanırım kaç gündür eğilince kalıyorum öyle.
Şifa olsun tedavin
Sağol canım aminAllah şifa versin
@-pudrapembe-sana da acil şifalar diliyorum.
Bomba6 ocak ödevi
Bütün evi süpürmek, silmek
Avize lamba tozu almak
Kaşık çekmecesi düzenlemek
Çorap çekmecesi düzenlemek
Seç beğen alllllll
@Bonus
@hasbeenandgone
@ladymadyninablasi
@Ayiyogi
terliksuu
@Delft
@Ataayemi zeynepyu
@Psidan
Kirmizi pabuc
@Numanayse
@Bns
M Musluk Suyu
E enenisa
D Dilos06
@Lices_s
@Anka
@zebekine
@ByNkoaLa
Yaa okurken çok gülüyorum seniBombagibi gelmiş vallaha.
Dün kv kp annem bizdeydi. Vallaha kp nin çenesinden kendime gelemedim.Yeni yeni toparlıyorum. İstisnasız 4 saat konuştu susmadan.
Kv bu sefer gözüme batmadı para verdi ondan sanırım.(tam hayırlı gelinim)
Tüm evi süpürdüm. Ama silmek nasıl zor geldi.
Diğer ödevleri yapmıştım annem burdayken.
Bir de kızlar ben daha önce namaz kılan biriydim. Kıızm doğduğundan beri kılamıyorum. 1 hafta kılıp bırakıyorum hele şu ara tamam kılıcam diyorum engelliyor resmen bir şey. Ne yapmalıyım bir bilmiyorum dua edin bana da tekrar başlayayım.
Yaa okurken çok gülüyorum seni
Alarm kur canım, kendine çizelge yap her kılmanda işaretle, motive olursun
Aynı ben başlayacağım diyorum sabahı kılıyorum diğer vakitler okulda gidiyor bırakıyorum
Evet çizelge yapayım bakalım uyacak mıyım.
Alarm kurduğumda kapatıyorum ya öyle basiretim bağlanıyor. Bende kılmak istiyorum bakalım inş nasip olur.
Ezan sesini duyuyor musun canım eğer duyuluyorsanız kulak ver duyulmuuorsa namaz programı indir namaz saatleri ötüyor kılmazsan vicdanın süslüyor zaten
Evet çizelge yapayım bakalım uyacak mıyım.
Alarm kurduğumda kapatıyorum ya öyle basiretim bağlanıyor. Bende kılmak istiyorum bakalım inş nasip olur.
Ayy bayılazaam, o kadar da seç beğen al yazıyorum yine olmuyorNego önceden bir ödev verirdisonra iki oldu sonra üç oldu derken
Nego artık sayısız ödev veriyor
Ben yokken çok değişmiş cokkk
Nego ben banliyken bir iş yaptım bir iş yaptim anlatamam yapmadım kiAyy bayılazaam, o kadar da seç beğen al yazıyorum yine olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?