Geçmiş olsun canım bende uykusuzum öksürük uyutmuyor, bu gece de iki çocuk uyutmadı öksürük bıraktıBütün gün hastane işleri. Uykusuz geceler. İki küçük hasta canım. Yeni telefonu alabildim. Özlemişim seni kız iyiki geldin
Geçmiş olsun canımAma gripten sesim henuz duzelmefi bende oyleceee yatmis tembellik yapiyom.. ben esim gittikten sonra motor takicamsimdi relax takiliyom
SkandalAy kızlar eşim bana bugün ne diyor. Demek insan 39 yaşına girince bıyık bırakması icap ediyor. Yakışmış diyoryarın yine temizlik yapamiycam acil kuaföre gidecem.
ondan sonra kocam benden soğudu diye başlık açarsınız.Ay kızlar eşim bana bugün ne diyor. Demek insan 39 yaşına girince bıyık bırakması icap ediyor. Yakışmış diyoryarın yine temizlik yapamiycam acil kuaföre gidecem.
Kendimize bakmamız lazım canım. Her halinle güzeldi dir gerçi.Ay kızlar eşim bana bugün ne diyor. Demek insan 39 yaşına girince bıyık bırakması icap ediyor. Yakışmış diyoryarın yine temizlik yapamiycam acil kuaföre gidecem.
Dünden tencereleri yıkamamamıştım çok iyi oldu. Çok sağolasın canım.7 ocak ödevi
Tencere parlatmak
Musluk parlatmak
Bonus
H hasbeenandgone
ladymadyninablasi
1 1mirac
terliksuu
Delft
Ataayemi zeynepyu
Psidan
Kirmizi pabuc
ayseMsb
Bns
M Musluk Suyu
E enenisa
D Dilos06
@Lices_s
Anka
zebekine
ByNkoaLa
Mutfağın çeşmesi kötüydü yapayım kahvaltıdan sonra7 ocak ödevi
Tencere parlatmak
Musluk parlatmak
Bonus
H hasbeenandgone
ladymadyninablasi
1 1mirac
terliksuu
Delft
Ataayemi zeynepyu
Psidan
Kirmizi pabuc
ayseMsb
Bns
M Musluk Suyu
E enenisa
D Dilos06
@Lices_s
Anka
zebekine
ByNkoaLa
Kurumuş ya.İnşallah kurumaz canım
Biz kocalarımızın pis donlarından atletlerinden soğumuyoruz da onlar bizim bıyığımızdan mı tiksinecek? Soğursa soğusun napak?ondan sonra kocam benden soğudu diye başlık açarsınız.
bişey yapma canım,sonra da ağlamayın o zmanaKurumuş ya.
Biz kocalarımızın pis donlarından atletlerinden soğumuyoruz da onlar bizim bıyığımızdan mı tiksinecek? Soğursa soğusun napak?
Sizin çocuğunuz yok galiba. Ayrıca konu açarsak gelir yorum yaparsınız böylece canınız sıkılmaz. 20 kilo fazlam var ve eşim bana kilo nasılsa verilir ama ben senin gibisini asla bulamam der insanın kalbi güzel olsun.bişey yapma canım,sonra da ağlamayın o zmana
ondan sonra kocam benden soğudu diye başlık açarsınız.
Terliksuu bdv de laf mi soktun sen bunaabişey yapma canım,sonra da ağlamayın o zmana
Size fikrinizi kim sordu? Kocalar sizin gibi üstüne vazife olmayan konularda konuşan kadınlardan soğur genelde! Sayfamdan uzak durun!ondan sonra kocam benden soğudu diye başlık açarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?