Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bütün gün hastane işleri. Uykusuz geceler. İki küçük hasta canım. Yeni telefonu alabildim. Özlemişim seni kız iyiki geldin
Geçmiş olsun canım bende uykusuzum öksürük uyutmuyor, bu gece de iki çocuk uyutmadı öksürük bıraktı
Ama gripten sesim henuz duzelmefi bende oyleceee yatmis tembellik yapiyom.. ben esim gittikten sonra motor takicam simdi relax takiliyom
Geçmiş olsun canım
Ay kızlar eşim bana bugün ne diyor. Demek insan 39 yaşına girince bıyık bırakması icap ediyor. Yakışmış diyor yarın yine temizlik yapamiycam acil kuaföre gidecem.
Skandal

Ay kızlar eşim bana bugün ne diyor. Demek insan 39 yaşına girince bıyık bırakması icap ediyor. Yakışmış diyor yarın yine temizlik yapamiycam acil kuaföre gidecem.
Kendimize bakmamız lazım canım. Her halinle güzeldi dir gerçi.
Ben de bu ara öyleyim.

Son düzenleme:
bişey yapma canım,sonra da ağlamayın o zmana
Sizin çocuğunuz yok galiba. Ayrıca konu açarsak gelir yorum yaparsınız böylece canınız sıkılmaz. 20 kilo fazlam var ve eşim bana kilo nasılsa verilir ama ben senin gibisini asla bulamam der insanın kalbi güzel olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…