Kız benim ihtisas alanım. Her gün altı burun deliği temizliyom. Çok bilgeyim bu konuda öyle böyle değil
Güzel dibisini köşesini temizledi
6 burun deliği derkennKız benim ihtisas alanım. Her gün altı burun deliği temizliyom. Çok bilgeyim bu konuda öyle böyle değil
3 çocuk. Kaka çiş bunlardada uzmanım diloş sade burun değil6 burun deliği derkennhazine mi arion bacimmm
Anamm 3 çocuk anasimisin3 çocuk. Kaka çiş bunlardada uzmanım diloş sade burun değil
39 ben diloş bebelerim 8, 4e girecek biri sonuncu 6 aya girdiAnamm 3 çocuk anasimisinşimdi anladım seni doğru çocuk 3 olunca ortaya karışık oluyor kaç yaşlarında cnm sen kaç yaşındasın
Yaaa neguzel masalalh diyeyim ozman39 ben diloş bebelerim 8, 4e girecek biri sonuncu 6 aya girdi
Kız video nasıl atacam.Anamm 3 çocuk anasimisinşimdi anladım seni doğru çocuk 3 olunca ortaya karışık oluyor kaç yaşlarında cnm sen kaç yaşındasın
Nasıl bir videooKız video nasıl atacam.
Temiz kadınların gelecekteki haliNasıl bir videookuzu nerden atacaksan linkini kopyala teee su yukarda link oluyor atıyorum komik video yazıyor onun üstüne basili tut URL kopyalandi diyor gel buraya yapıştır yap gönder
Ya bu videoya çok üzülmüştüm izlediğimde yazık kadın nasıl iş yapıyor onu çeken de bağrı kadına soylerde öyle yapardı işini hortumu takardı
Bence ibret alınmalı canım. Bak mesela ben şahsen ibret aldım. Bugün bişey yapmadımYa bu videoya çok üzülmüştüm izlediğimde yazık kadın nasıl iş yapıyor onu çeken de bağrı kadına soylerde öyle yapardı işini hortumu takardı
İnşallah kurumaz canımBugün evi toparladım.
Süpürdüm.
2 makine çamaşır yıkadım astım.
Yarına da kurumaz inş hiç çamaşır katlama psikolojim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?