- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
Ne oluyor negom sakin olSize fikrinizi kim sordu? Kocalar sizin gibi üstüne vazife olmayan konularda konuşan kadınlardan soğur genelde! Sayfamdan uzak durun!
Kız ben bu mesajı yeni anladım yemin ederim prenses bıyık bıraktı sandımAy kızlar eşim bana bugün ne diyor. Demek insan 39 yaşına girince bıyık bırakması icap ediyor. Yakışmış diyoryarın yine temizlik yapamiycam acil kuaföre gidecem.
Çok geçmiş olsun canım ne var hayırdırGünaydın, sabah yatakları topladim bulaşık makinesi çalıştırdım,çamaşırları topladim şimdi hastanedeyiz sabah berii
Teşekkür ederizSizleri okuyunca obsesyonum depresiyorbende yapmak istiyorum, sonra diyorum kızım bak normale döndün yavas Yavas böle yapma herkese kolay gelsin..
Geçmiş olsun canım hayırdırGünaydın, sabah yatakları topladim bulaşık makinesi çalıştırdım,çamaşırları topladim şimdi hastanedeyiz sabah berii
Gelip burda kimseye hadsizce yorum yapamaz, çok ayıpNe oluyor negom sakin ol
Faturalı da nasıl oluyor ki canım o biz yıllardır faturasıyızYakinda faturali hat ile daha cok net hakkim.olacak.. burda yazdiklarimi cok merak ediyor,sifreden tlfnu kurcuklayamiyor..nereye ne yazmisim gibi.. bende simdiden on alistirma yapayim dedim.
Kocami sovmek ,arkasindan dedikodu yapmak outkocam tek tastir ,pirlantadir,incidir bla bla bla bla in
Eveet faturaninda bu dezavantaji var.. simdik burda yazilan,cizilen,paylastigim link,foto,vidoo burada duracakken simdi esim herseyi incik cincik edecek
Gerci ben duramam yine soverim..bugun goreve giderkene bana simsiki sarildi bende ona "senden nefret ediyorum" diyip itekledimmm.. peeek gecimsizimdiiir caaaniiiiiiimmm
Evet yeni okudum canım . Terlik in mesajını da anlamamıştım ilk başta çok safım sanırımGelip burda kimseye hadsizce yorum yapamaz, çok ayıp
Sorun yok şimdi sayfama yazmasını engellerim olur biterEvet yeni okudum canım . Terlik in mesajını da anlamamıştım ilk başta çok safım sanırımSen sakin ol banlatma kendini
Canım tam olarak sorunlarınınız nedir, istersen yazabilirsin bizeBi kizimin yatagini topladim..neyse biraz is yapayim ben yaa.. pek keyfim yok..her zamanki gibi tam gider ayak soyle adam akilli kavga ettik..ohhh butun ne varsa soyledim icim cok rahat ,kalbim rahat.. anlasmada bosanmada pek kiymetli arabani alirim dedim.. bu evlilik devam dedi.. kafaaayi yiyceerm
Tabi kiEe bize musluk tencere parlatma tiyosu verecekler
Kullandığım yöntem var ama etkili yöntemleri olanları da öğreneyim yeni Gelini bilgilendirir misiniz
Tabi kibeyaz banyo sabunu ve poşetle veya krem temizleyici poşet ikilisi ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?