Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yakinda faturali hat ile daha cok net hakkim.olacak.. burda yazdiklarimi cok merak ediyor,sifreden tlfnu kurcuklayamiyor..nereye ne yazmisim gibi.. bende simdiden on alistirma yapayim dedim.
Kocami sovmek ,arkasindan dedikodu yapmak out kocam tek tastir ,pirlantadir,incidir bla bla bla bla in

Eveet faturaninda bu dezavantaji var.. simdik burda yazilan,cizilen,paylastigim link,foto,vidoo burada duracakken simdi esim herseyi incik cincik edecek

Gerci ben duramam yine soverim ..bugun goreve giderkene bana simsiki sarildi bende ona "senden nefret ediyorum" diyip itekledimmm.. peeek gecimsizimdiiir caaaniiiiiiimmm

Ay kızlar eşim bana bugün ne diyor. Demek insan 39 yaşına girince bıyık bırakması icap ediyor. Yakışmış diyor yarın yine temizlik yapamiycam acil kuaföre gidecem.
Kız ben bu mesajı yeni anladım yemin ederim prenses bıyık bıraktı sandım Sana mı diyormuş nazlı prenses

Günaydın, sabah yatakları topladim bulaşık makinesi çalıştırdım,çamaşırları topladim şimdi hastanedeyiz sabah berii
Çok geçmiş olsun canım ne var hayırdır
Sizleri okuyunca obsesyonum depresiyor bende yapmak istiyorum, sonra diyorum kızım bak normale döndün yavas Yavas böle yapma herkese kolay gelsin..
Teşekkür ederiz

Faturalı da nasıl oluyor ki canım o biz yıllardır faturasıyız

Bi kizimin yatagini topladim..neyse biraz is yapayim ben yaa.. pek keyfim yok..her zamanki gibi tam gider ayak soyle adam akilli kavga ettik..ohhh butun ne varsa soyledim icim cok rahat ,kalbim rahat.. anlasmada bosanmada pek kiymetli arabani alirim dedim.. bu evlilik devam dedi.. kafaaayi yiyceerm

Canım tam olarak sorunlarınınız nedir, istersen yazabilirsin bize

Ee bize musluk tencere parlatma tiyosu verecekler
Kullandığım yöntem var ama etkili yöntemleri olanları da öğreneyim yeni Gelini bilgilendirir misiniz
Tabi ki beyaz banyo sabunu ve poşetle veya krem temizleyici poşet ikilisi ile

Aman kızlar boş verin, kimse ban yemesin gerek yok. Kadın kadının düşmanı. Erkeklerin kölesi olalım diye düşünen zihniyet. Bıyık almadı diye kocası aldatacakmış, şu cümleyi okuyan herkes neyin ne olduğunu anlar.
Hadi bakalım kim ne temizlik yaptı bugün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…