- 7 Aralık 2013
- 2.977
- 17.162
- 408
- 30
Domuz gribi olmususuzGeçmiş olsun canım hayırdır
Çok geçmiş olsun ne olcak peki hastaneye falan mı yatirdilar çok üzüldümDomuz gribi olmususuz
Çok geçmiş olsun canım, tedavi evde mi olacaksınız?Domuz gribi olmususuz
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldümNefes alamadı sabaha kadar. Acilde pratisyen hekim Ler var. Burda tek hastane var başka yok. Sabaha kadar ağladım. Anne olmak ne zor
Geçmiş olsun canımDomuz gribi olmususuz
Yo gelmiyor öyle bir şey internet uygulaması var ben indirdim telime orda çok konuşulan numaralar filan var o kadarFatura esimin uzerine olacak yaa ayrintili olmuyor mu? Yani her ay ayrintili makbuz gibi bisey gelmiyo mu? Ozel istek mi yapmasi gerekiyo yoksa bu kismi cozemedim bi turlu..
Hüüfff negoo 12 yilin hangi birini yaziyim..artik patlama noktasindayim..
Evi otel olarak goruyor,,,ilgi yok,,yaa heep tek basimayim yoruldum yiprandim buna ragmen hep kostek oluyo,hic bi zaman yapici olmadi.. Siddetin her turlusune maruz kaldim..7.yillik evliyken fiziksel siddetinde artik darp raporu alicam dedigim icin fiziki olarak canimi yakmiyo..ama geri kalan ne kadar siddet var hepsini yasadim.. evet bir asker ve stresli bi meslek ama ben stres topu degilim..su bir yildan beri kasitli olarak burnumun dibindekilerle flortlesiyor..beni delirtmek icin cabaliyor sonrada bana psikolojik sorunlarin var ben boyle cok mutluyum diyebiliyor.. deliysem beni bi omur cekmek zorunda degilsin..ayrilmak icin neyi bekliyosun diyom ,yaa konuyu degistiriyo,yada kaale almiyo beni..
Suan bile nasil yilisik msjlar cekiyo bilse ne kadar itici oluyo boyle
Neysee biraz dini sitrlerde gezindim diyokii cennetin anahtari gecimsiz ese sabir gostermekmis ... cocuklar icin bla bla bla bla istee ben su kiloma odaklanayim en iyisi..
Kilo ver,kas yap,hedef kac olsun ki 68 olsun evlendigim kilomsimdiiikkk 86 kadarim .offfbayadaa cokmuss yaaa neyse azmeden kazanir diyelim
Cok gecmis olosun yaa
Cok gecmis olsun ,uzuldum sasirdim domuz gribi hala devam ediyormuymus yaDomuz gribi olmususuz
Şimdilik evdeyiz ilaç başladık, çok basindayiz hastalığınÇok geçmiş olsun canım, tedavi evde mi olacaksınız?
Teşekkür ederiz canım, malesef devam ediyormuşCok gecmis olsun ,uzuldum sasirdim domuz gribi hala devam ediyormuymus ya
Çok sağol canımGeçmiş olsun canım
Hattınız eşinizin üzerineyse gidip döküm isteye biliyor aradığınız numaralar aranan numaralar ne kadar GB kullandığınız mesaj attığınız çıkıyor diyebiliyorum ben ama mesaj detayını savcılığa başvurup alıyor galiba.Fatura esimin uzerine olacak yaa ayrintili olmuyor mu? Yani her ay ayrintili makbuz gibi bisey gelmiyo mu? Ozel istek mi yapmasi gerekiyo yoksa bu kismi cozemedim bi turlu..
Evi otel olarak goruyor,,,ilgi yok,,yaa heep tek basimayim yoruldum yiprandim buna ragmen hep kostek oluyo,hic bi zaman yapici olmadi.. Siddetin her turlusune maruz kaldim..7.yillik evliyken fiziksel siddetinde artik darp raporu alicam dedigim icin fiziki olarak canimi yakmiyo..ama geri kalan ne kadar siddet var hepsini yasadim.. evet bir asker ve stresli bi meslek ama ben stres topu degilim..su bir yildan beri kasitli olarak burnumun dibindekilerle flortlesiyor..beni delirtmek icin cabaliyor sonrada bana psikolojik sorunlarin var ben boyle cok mutluyum diyebiliyor.. deliysem beni bi omur cekmek zorunda degilsin..ayrilmak icin neyi bekliyosun diyom ,yaa konuyu değiştiriyor ,yada kaale almiyo beni..
Neysee biraz dini sitrlerde gezindim diyokii cennetin anahtari gecimsiz ese sabir gostermekmis ... cocuklar icin bla bla bla bla istee ben su kiloma odaklanayim en iyisi..
Kilo ver,kas yap,hedef kac olsun ki 68 olsun evlendigim kilomsimdiiikkk 86 kadarim .offfbayadaa cokmuss yaaa neyse azmeden kazanir diyelim
Cok gecmis olosun yaa
Hiimm tamam o zaman gerci girdigim yerler belli .. simdi yeni kanun cikti kadin ve erkek evlilikleri hakkinda birbirleri hakkinda dedikodu yaparlarsa bu dedikodusu yapilan es icin davada + puan demek...Yo gelmiyor öyle bir şey internet uygulaması var ben indirdim telime orda çok konuşulan numaralar filan var o kadar
Yeni kanunu bdv nin basina onemliii okuyun diyip koca puntolarla yazsalar hic kimse kocasi icin dert yanamazHiimm tamam o zaman gerci girdigim yerler belli .. simdi yeni kanun cikti kadin ve erkek evlilikleri hakkinda birbirleri hakkinda dedikodu yaparlarsa bu dedikodusu yapilan es icin davada + puan demek...
Az icimi burda dokcem derken.. maddi zararla veya cocuk velayetinde + konuma dusmesinden endise ediyordum hepsi bu..
Cok tskler aciklama icin
Evet mutfak halısı öyle oluyor bende gıcık oluyorumBeyazları katladim yerlerine yerleştirdim utulenecekleri ayırdım banyoyu temizledim evi süpürdum mutfak halisini fırçaladim çok çabuk kirleniyor mutfak halısıyemek yaptım bulaşık makinasi ndan çıkardığım tüm tencerelerı cifledim tüm muslukları temizledim bu kadar :)
Maalesef ciddi bir salgın var canımCok gecmis olsun ,uzuldum sasirdim domuz gribi hala devam ediyormuymus ya
Rabbim şifa versin canım tez vakitteŞimdilik evdeyiz ilaç başladık, çok basindayiz hastalığın
Ahhh Negom bi eve ulaşabilsem 1,5 saattir ayakta önce yağmur altında şimdi de otobüsteyim....7 ocak ödevi
Tencere parlatmak
Musluk parlatmak
@Bonus
H hasbeenandgone
@ladymadyninablasi
@Ayiyogi
@terliksuu
Delft
Ataayemi zeynepyu
@Psidan
Kirmizi pabuc
@Numanayse
@Bns
@xAnteros
@enenisa
@Dilos06
@Lices_s
@Anka
@zebekine
@ByNkoaLa
Canım çok zor yaşadıkların, peki seni ona bağlayan ne, ayrılmayı düşünmüyor musun?Fatura esimin uzerine olacak yaa ayrintili olmuyor mu? Yani her ay ayrintili makbuz gibi bisey gelmiyo mu? Ozel istek mi yapmasi gerekiyo yoksa bu kismi cozemedim bi turlu..
Evi otel olarak goruyor,,,ilgi yok,,yaa heep tek basimayim yoruldum yiprandim buna ragmen hep kostek oluyo,hic bi zaman yapici olmadi.. Siddetin her turlusune maruz kaldim..7.yillik evliyken fiziksel siddetinde artik darp raporu alicam dedigim icin fiziki olarak canimi yakmiyo..ama geri kalan ne kadar siddet var hepsini yasadim.. evet bir asker ve stresli bi meslek ama ben stres topu degilim..su bir yildan beri kasitli olarak burnumun dibindekilerle flortlesiyor..beni delirtmek icin cabaliyor sonrada bana psikolojik sorunlarin var ben boyle cok mutluyum diyebiliyor.. deliysem beni bi omur cekmek zorunda degilsin..ayrilmak icin neyi bekliyosun diyom ,yaa konuyu degistiriyo,yada kaale almiyo beni..
Cok gecmis olosun yaa
İş durumu ne oldu canım?Ahhh Negom bi eve ulaşabilsem 1,5 saattir ayakta önce yağmur altında şimdi de otobüsteyim....
Öyle sıkıntılar varsa bilemiyorum canım detaylı araştır . Ben hiç öyle düşünmedimHiimm tamam o zaman gerci girdigim yerler belli .. simdi yeni kanun cikti kadin ve erkek evlilikleri hakkinda birbirleri hakkinda dedikodu yaparlarsa bu dedikodusu yapilan es icin davada + puan demek...
Az icimi burda dokcem derken.. maddi zararla veya cocuk velayetinde + konuma dusmesinden endise ediyordum hepsi bu..
Cok tskler aciklama icin
İste bu yuzden faturasizda kalayim diyodum..gerci bundan onceki tayin yerimizde esim ailesinin israri uzerine laptopa casus prog yukletip yaklasik yarim donem beni takiplemisti..sonrasinda hic bisey bulamayinca ,ailesine delftle ugrasmayin artik o sizin sandiginiz hafif kadinlardan degil diyebilmisti..Hattınız eşinizin üzerineyse gidip döküm isteye biliyor aradığınız numaralar aranan numaralar ne kadar GB kullandığınız mesaj attığınız çıkıyor diyebiliyorum ben ama mesaj detayını savcılığa başvurup alıyor galiba.
Oglum 5 aylikken bi ugrastim.. ailem kesinlikle istemedi beni.. benim.eve donusum ancak kefenle olurmus..Canım çok zor yaşadıkların, peki seni ona bağlayan ne, ayrılmayı düşünmüyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?