Düzenli Evimiz & Hayatımız

Beyazları katladim yerlerine yerleştirdim utulenecekleri ayırdım banyoyu temizledim evi süpürdum mutfak halisini fırçaladim çok çabuk kirleniyor mutfak halısı yemek yaptım bulaşık makinasi ndan çıkardığım tüm tencerelerı cifledim tüm muslukları temizledim bu kadar :)

Yo gelmiyor öyle bir şey internet uygulaması var ben indirdim telime orda çok konuşulan numaralar filan var o kadar

Hattınız eşinizin üzerineyse gidip döküm isteye biliyor aradığınız numaralar aranan numaralar ne kadar GB kullandığınız mesaj attığınız çıkıyor diyebiliyorum ben ama mesaj detayını savcılığa başvurup alıyor galiba.

Yo gelmiyor öyle bir şey internet uygulaması var ben indirdim telime orda çok konuşulan numaralar filan var o kadar
Hiimm tamam o zaman gerci girdigim yerler belli .. simdi yeni kanun cikti kadin ve erkek evlilikleri hakkinda birbirleri hakkinda dedikodu yaparlarsa bu dedikodusu yapilan es icin davada + puan demek...
Az icimi burda dokcem derken.. maddi zararla veya cocuk velayetinde + konuma dusmesinden endise ediyordum hepsi bu..
Cok tskler aciklama icin

Yeni kanunu bdv nin basina onemliii okuyun diyip koca puntolarla yazsalar hic kimse kocasi icin dert yanamaz

Evet mutfak halısı öyle oluyor bende gıcık oluyorum
Cok gecmis olsun ,uzuldum sasirdim domuz gribi hala devam ediyormuymus ya
Maalesef ciddi bir salgın var canım
Şimdilik evdeyiz ilaç başladık, çok basindayiz hastalığın
Rabbim şifa versin canım tez vakitte

Canım çok zor yaşadıkların, peki seni ona bağlayan ne, ayrılmayı düşünmüyor musun?

Öyle sıkıntılar varsa bilemiyorum canım detaylı araştır . Ben hiç öyle düşünmedim

İste bu yuzden faturasizda kalayim diyodum..gerci bundan onceki tayin yerimizde esim ailesinin israri uzerine laptopa casus prog yukletip yaklasik yarim donem beni takiplemisti..sonrasinda hic bisey bulamayinca ,ailesine delftle ugrasmayin artik o sizin sandiginiz hafif kadinlardan degil diyebilmisti..
Birincisi dedikodu,ikincisi kendi ailemin icini disini ogrenecek ben tlfla ailemle kisitlamali mi konusacagim..yuzyuze gelipte konusmak zor cunku..
Sagol aciklamalarin icin
Canım çok zor yaşadıkların, peki seni ona bağlayan ne, ayrılmayı düşünmüyor musun?
Oglum 5 aylikken bi ugrastim.. ailem kesinlikle istemedi beni.. benim.eve donusum ancak kefenle olurmus..
Esimin ailesi beni hic bi zaman istemedigi icin cok heveslendiler,daha bosanmadan "bosandilar full manset haberleri yaptilar uzaktan yakindan herkese soylediler..
Esim olcak olan kesinlikle birakmiyor..sartlari vardi..bosandiktan sonra tekrar evlilik dusunmeyeceksin dedi,sacmalama dedim..kendi evlenecek cunku.. velayet kesin onda olacakmis..
Benim.hic bi sartim olmadi..ne kendime ne cocuklarima nafaka,tazminat vs bisey istemedim yeterki defolsun hayatimdan istedim..sandimki ailem sahip cikacak bana.. her neyseee simdi ben kadrolu memurluk icin ugrasiyorum... insallah olurda ben bu adamdan kurtulurum..zaten her turlu tek basima mucade ediyorum.. ayrilinca zorlanacagimi sanmiyorum..maddi acidan tek sansim memurluk.. bunun disinda sap gibi yasamazsam emine bulut olmaya hazirla kendini diyor.. ben artik huzur istedigimden eger bir ayrilik olursa ikinci bi evlilik vs asla dusunmuyorum..kurtulmak ve huzurlu bi hayat istiyorum hepsi bu..yasim zaten 35 yaslandik yani ,cocuklarimjn gelecegi icin hayatima devam edecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…