Ban yedirttircek bu bana ya. Mal mısın yavrum sen. Yırtık dondan çıkar gibi çıkmışsın. Bdv değil bura.bişey yapma canım,sonra da ağlamayın o zmana
Allah sabır versin üzüldümİste bu yuzden faturasizda kalayim diyodum..gerci bundan onceki tayin yerimizde esim ailesinin israri uzerine laptopa casus prog yukletip yaklasik yarim donem beni takiplemisti..sonrasinda hic bisey bulamayinca ,ailesine delftle ugrasmayin artik o sizin sandiginiz hafif kadinlardan degil diyebilmisti..
Birincisi dedikodu,ikincisi kendi ailemin icini disini ogrenecek ben tlfla ailemle kisitlamali mi konusacagim..yuzyuze gelipte konusmak zor cunku..
Sagol aciklamalarin icin
Oglum 5 aylikken bi ugrastim.. ailem kesinlikle istemedi beni.. benim.eve donusum ancak kefenle olurmus..
Esimin ailesi beni hic bi zaman istemedigi icin cok heveslendiler,daha bosanmadan "bosandilar full manset haberleri yaptilar uzaktan yakindan herkese soylediler..
Esim olcak olan kesinlikle birakmiyor..sartlari vardi..bosandiktan sonra tekrar evlilik dusunmeyeceksin dedi,sacmalama dedim..kendi evlenecek cunku.. velayet kesin onda olacakmis..
Benim.hic bi sartim olmadi..ne kendime ne cocuklarima nafaka,tazminat vs bisey istemedim yeterki defolsun hayatimdan istedim..sandimki ailem sahip cikacak bana.. her neyseee simdi ben kadrolu memurluk icin ugrasiyorum... insallah olurda ben bu adamdan kurtulurum..zaten her turlu tek basima mucade ediyorum.. ayrilinca zorlanacagimi sanmiyorum..maddi acidan tek sansim memurluk.. bunun disinda sap gibi yasamazsam emine bulut olmaya hazirla kendini diyor.. ben artik huzur istedigimden eger bir ayrilik olursa ikinci bi evlilik vs asla dusunmuyorum..kurtulmak ve huzurlu bi hayat istiyorum hepsi bu..yasim zaten 35 yaslandik yani ,cocuklarimjn gelecegi icin hayatima devam edecegim
Bende çok kızdım ona ya terbiyesiz.Ban yedirttircek bu bana ya. Mal mısın yavrum sen. Yırtık dondan çıkar gibi çıkmışsın. Bdv değil bura.
Ban yiycem ya bu mal yüzünden. Hanımefendi cizgimden çıkarıyor zorlaBende çok kızdım ona ya terbiyesiz.
Sagolun tsklerAllah sabır versin üzüldümdikkat edin kendinize allah korusun. yorum yapmak bana düşmez ama çok kızdım ailenize üzüldüm Allah çocuklarını size sizide çocuklarınıza bağışlasın inşallah.
Ben bu yazıyı şimdi gördüm negomSeni okuyunca niye neşeleniyorum ben
At at bakayım
Canım çok geçmiş olsunnnnTeşekkür ederiz canım, malesef devam ediyormuş
Nefes alamadı sabaha kadar. Acilde pratisyen hekim Ler var. Burda tek hastane var başka yok. Sabaha kadar ağladım. Anne olmak ne zor
Domuz gribi olmususuz
Çok geçmiş olsun. Inşallah en kısa zamanda atlatırsınızGünaydın, sabah yatakları topladim bulaşık makinesi çalıştırdım,çamaşırları topladim şimdi hastanedeyiz sabah berii
feslegen kokulu nane sagolasin iyiyim yaa...iyi diyelim iyi olalimkiymetli vede hasmetli kocacim aklima getirtmiyorr. .bi gideydi hayirlisiyla cok daha rahat edecem Ben önce sana yapıyorsun sandım ama durum ciddiymis . Allah yardımcın olsun okurken sinir oldum burdan.Yakinda faturali hat ile daha cok net hakkim.olacak.. burda yazdiklarimi cok merak ediyor,sifreden tlfnu kurcuklayamiyor..nereye ne yazmisim gibi.. bende simdiden on alistirma yapayim dedim.
Kocami sovmek ,arkasindan dedikodu yapmak outkocam tek tastir ,pirlantadir,incidir bla bla bla bla in
Eveet faturaninda bu dezavantaji var.. simdik burda yazilan,cizilen,paylastigim link,foto,vidoo burada duracakken simdi esim herseyi incik cincik edecek
Gerci ben duramam yine soverim..bugun goreve giderkene bana simsiki sarildi bende ona "senden nefret ediyorum" diyip itekledimmm.. peeek gecimsizimdiiir caaaniiiiiiimmm
Şu emojiyi görünce psikolojik olarak direkt kokuyor yaaaMaraton teklif ediyorum kocalarımız için
Geçmiş olsun canım. Hava rahatlatır yavruyu. Hatta evde kullanılanları da var. Ya da bildiğimiz viksi suda kaynat, o da çok iyi geliyor.Hastane kız keşke kuaför olsa bebeğe hava verdiler
Ne saçma sapan insanlar yaaaAllah kimseyi iş bilmezlerin eline düşürmesin kızlar sabahtan hastaneye gittim malum benim derdim de çocuk ya doktor benden test istedi sadece üniversitede yapılıyormuş asistan kız yapmam dedi durumu anlattım inat etti ben de inat ettim doktoru aradım anlattı yaptı tahlili valla sinirden öldüm
Şimdi de okuldayım zaten yoruldum akşam eve gidince işlerimi yapacağım inşallah
Yani büyük punto ile de bilemedim yaniYapılan işler
Sabah kahvaltısından sonra Bulaşıklar yıkandı.
mutfak dolapları silindi
kuruyan bulaşıklar kaldırıldı
konsolun içini boşaltım
sildim
tozunu aldim
Yer değişikliği yapıldı
Sağ taraftan tabaklar bardaklar alındı
Sol tarafa koyuldu
Sağ tarafın neyi vardı anlamadım
düzenli şekilde yapıldı
eli yüzü silindi konsolun
renklileri makineye attım asıldı kuruyor
evi süpürdum
yerleri sildim
toz aldım
tekrar mutfağa gelelim
geldik
mutfak cekmecelerinin içindekileri başka yerlere taşıdım değişiklik olsun
anneme çıktım anne beyaz çamaşır ver makineye Atacam dedimmm
-Annem niye kızım benim makinem yokmu dedi
-Varrrr
makine boş çalışmasın az daha eksik yer var dedim
-Annem ammada çamaşır yikiyorsun temizlikten dotun çıkacak bir gün dedi
Şimdi beyazlar yikaniyor
Banyo lavobo bol deterjanlarla çamaşır suları kokulu deterjanlarla silindi
paspaslari serilecek.
Gelelim ödeve
Mutfak musluğu bir kaç gün önce şu kaciriyormuş
Kocamda musluk tamircisi yaaşaka bir yana
komple soktu contasıni değiştirdi bir güzelde ciflemiş temizlemiş parlatmişmusluğu görünce aaaa yeni mi aldın aşkım diğerine ne oldu dedim
-Evin musluğu bu dedi
Ben-
bu sayede evin tüm musluklarıni parlattirdim
Yapılacak işler
beyaz çamaşırlar serilecek
tencere icilerini ovacam negooooo negoooo
Duş alınacak
Kahve içilecek
Bizim oralarda bir laf var. Alacaksın eline kirilmazi islata islata döveceksin.Fatura esimin uzerine olacak yaa ayrintili olmuyor mu? Yani her ay ayrintili makbuz gibi bisey gelmiyo mu? Ozel istek mi yapmasi gerekiyo yoksa bu kismi cozemedim bi turlu..
Hüüfff negoo 12 yilin hangi birini yaziyim..artik patlama noktasindayim..
Evi otel olarak goruyor,,,ilgi yok,,yaa heep tek basimayim yoruldum yiprandim buna ragmen hep kostek oluyo,hic bi zaman yapici olmadi.. Siddetin her turlusune maruz kaldim..7.yillik evliyken fiziksel siddetinde artik darp raporu alicam dedigim icin fiziki olarak canimi yakmiyo..ama geri kalan ne kadar siddet var hepsini yasadim.. evet bir asker ve stresli bi meslek ama ben stres topu degilim..su bir yildan beri kasitli olarak burnumun dibindekilerle flortlesiyor..beni delirtmek icin cabaliyor sonrada bana psikolojik sorunlarin var ben boyle cok mutluyum diyebiliyor.. deliysem beni bi omur cekmek zorunda degilsin..ayrilmak icin neyi bekliyosun diyom ,yaa konuyu degistiriyo,yada kaale almiyo beni..
Suan bile nasil yilisik msjlar cekiyo bilse ne kadar itici oluyo boyle
Neysee biraz dini sitrlerde gezindim diyokii cennetin anahtari gecimsiz ese sabir gostermekmis ... cocuklar icin bla bla bla bla istee ben su kiloma odaklanayim en iyisi..
Kilo ver,kas yap,hedef kac olsun ki 68 olsun evlendigim kilomsimdiiikkk 86 kadarim .offfbayadaa cokmuss yaaa neyse azmeden kazanir diyelim
Cok gecmis olosun yaa
Ailen niye istemiyorİste bu yuzden faturasizda kalayim diyodum..gerci bundan onceki tayin yerimizde esim ailesinin israri uzerine laptopa casus prog yukletip yaklasik yarim donem beni takiplemisti..sonrasinda hic bisey bulamayinca ,ailesine delftle ugrasmayin artik o sizin sandiginiz hafif kadinlardan degil diyebilmisti..
Birincisi dedikodu,ikincisi kendi ailemin icini disini ogrenecek ben tlfla ailemle kisitlamali mi konusacagim..yuzyuze gelipte konusmak zor cunku..
Sagol aciklamalarin icin
Oglum 5 aylikken bi ugrastim.. ailem kesinlikle istemedi beni.. benim.eve donusum ancak kefenle olurmus..
Esimin ailesi beni hic bi zaman istemedigi icin cok heveslendiler,daha bosanmadan "bosandilar full manset haberleri yaptilar uzaktan yakindan herkese soylediler..
Esim olcak olan kesinlikle birakmiyor..sartlari vardi..bosandiktan sonra tekrar evlilik dusunmeyeceksin dedi,sacmalama dedim..kendi evlenecek cunku.. velayet kesin onda olacakmis..
Benim.hic bi sartim olmadi..ne kendime ne cocuklarima nafaka,tazminat vs bisey istemedim yeterki defolsun hayatimdan istedim..sandimki ailem sahip cikacak bana.. her neyseee simdi ben kadrolu memurluk icin ugrasiyorum... insallah olurda ben bu adamdan kurtulurum..zaten her turlu tek basima mucade ediyorum.. ayrilinca zorlanacagimi sanmiyorum..maddi acidan tek sansim memurluk.. bunun disinda sap gibi yasamazsam emine bulut olmaya hazirla kendini diyor.. ben artik huzur istedigimden eger bir ayrilik olursa ikinci bi evlilik vs asla dusunmuyorum..kurtulmak ve huzurlu bi hayat istiyorum hepsi bu..yasim zaten 35 yaslandik yani ,cocuklarimjn gelecegi icin hayatima devam edecegim
Kocamdan soğudum, dur ben bi aldatıp geleyimBan yedirttircek bu bana ya. Mal mısın yavrum sen. Yırtık dondan çıkar gibi çıkmışsın. Bdv değil bura.
Siz beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsün.Ban yiycem ya bu mal yüzünden. Hanımefendi cizgimden çıkarıyor zorla
Yaa ama ne yapayım? Gülmeyeyim mi
Tam 12 sayfa okuduk kız, olsun o kadar. Ama alıntı konusunda haklısın, o ne oldu öyle yaaaFeslegen Kokulu Nane kuzu neyi alintiladin ne yazdin bir saatir nerelerden geldin nerelerde güldün 1.5 saat olmuş daha yeni geldin
Gül Gül sana gülmek çok yakışıyorKocamdan soğudum, dur ben bi aldatıp geleyim
Hey Allahım
Siz beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsün.
Yaa ama ne yapayım? Gülmeyeyim mi
Eeee kuzum o kadar okumaya beyene beyene gelmeye çalışmak bir de üstüne alıntı yapmak kolay değil bu alıntıyı yapmak her baba yiğitin harcı değellllllllllTam 12 sayfa okuduk kız, olsun o kadar. Ama alıntı konusunda haklısın, o ne oldu öyle yaaa
Çok geçmiş olsun canım.Nefes alamadı sabaha kadar. Acilde pratisyen hekim Ler var. Burda tek hastane var başka yok. Sabaha kadar ağladım. Anne olmak ne zor
Sizexe geçmiş olsun.Domuz gribi olmususuz
Çok üzüldüm. Eşinizin delil topladığını söylemişsin. Sende toplasana hem flört ediyor bir de üstüne seni mi takip ediyor. Boşuna dememişler kişi kendinden bilir işi diye. Korkma yıllardır faturalı kullanıyorum. Mesajın detayı girdiğin sitenin detayı çıkmaz. Ama telefonuna da casus programı indirdiyse görür.Fatura esimin uzerine olacak yaa ayrintili olmuyor mu? Yani her ay ayrintili makbuz gibi bisey gelmiyo mu? Ozel istek mi yapmasi gerekiyo yoksa bu kismi cozemedim bi turlu..
Hüüfff negoo 12 yilin hangi birini yaziyim..artik patlama noktasindayim..
Evi otel olarak goruyor,,,ilgi yok,,yaa heep tek basimayim yoruldum yiprandim buna ragmen hep kostek oluyo,hic bi zaman yapici olmadi.. Siddetin her turlusune maruz kaldim..7.yillik evliyken fiziksel siddetinde artik darp raporu alicam dedigim icin fiziki olarak canimi yakmiyo..ama geri kalan ne kadar siddet var hepsini yasadim.. evet bir asker ve stresli bi meslek ama ben stres topu degilim..su bir yildan beri kasitli olarak burnumun dibindekilerle flortlesiyor..beni delirtmek icin cabaliyor sonrada bana psikolojik sorunlarin var ben boyle cok mutluyum diyebiliyor.. deliysem beni bi omur cekmek zorunda degilsin..ayrilmak icin neyi bekliyosun diyom ,yaa konuyu degistiriyo,yada kaale almiyo beni..
Suan bile nasil yilisik msjlar cekiyo bilse ne kadar itici oluyo boyle
Neysee biraz dini sitrlerde gezindim diyokii cennetin anahtari gecimsiz ese sabir gostermekmis ... cocuklar icin bla bla bla bla istee ben su kiloma odaklanayim en iyisi..
Kilo ver,kas yap,hedef kac olsun ki 68 olsun evlendigim kilomsimdiiikkk 86 kadarim .offfbayadaa cokmuss yaaa neyse azmeden kazanir diyelim
Cok gecmis olosun yaa
Kızlar çoooktan geldim eve sıcacık yatağındayım. Allah evsizlere yardım etsin...Ahhh Negom bi eve ulaşabilsem 1,5 saattir ayakta önce yağmur altında şimdi de otobüsteyim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?