Düzenli Evimiz & Hayatımız

Gül Gül sana gülmek çok yakışıyor

Teşekkür ederim canım. Ama aramızda kalsın eşim niye gülüyorsun diye kötü kötü bakmaya başladı
Eeee kuzum o kadar okumaya beyene beyene gelmeye çalışmak bir de üstüne alıntı yapmak kolay değil bu alıntıyı yapmak her baba yiğitin harcı değellllllllll
Değil mi yani

Telefona bakıp gülünce yemez bunu
Allah razı olsun senden. Akşam akşam gulmeme vesile oldun. Inşallah sen de ömür boyu gülersin
Teşekkür ederim güzelim biz kadınlar hep gülmeyi hak ediyoruz hepte gülelim gülmek bize çok yakışıyor

Hava makinesi var ventolin verdim

Doğalgazla mı ısınıyorsunuz. Çok yakıyorsan havayı kurutur, o da hastalık yapar. Çocukları sıkı sıkı giydir ayarını kıs. Hatta gece kapat odalarını havalandır rahat rahat uyusunlar. Gündüz de peteklerin üstüne ıslak havlu koy ev nemlensin ve sık sık havalandır. Eşimin tarafında neredeyse bütün çocuklar hava makinesiyle büyüdü. Sebebi de doğalgaz.

Kıyamam ya rahat uyur inş bu gece. Soğuk buhar makinen varsa çalıştır biraz eve az da nem ver ki tıkanıklığı yumuşasın. Aman çok çalıştırma rutubet yapıyor. :/
Sen bronşit olunca ventolin nasıl kaç saat arayla ne kadar kullaniyordun canım beni bı bilgilendir.

Çok öksürüyor bilmiyorum niye. Evin içinden çıkmıyor
Hava açar onu ama etkisi 1 2 gün sonra gösteriyor. Bir de hava kullanırken doktor bize antibiyotikte vermişti. Solunum yollarını açtığı için enfeksiyon kapmasın diye. Doktor antibiyotik yazmıştır. Ben bir kere doktora götürmeden kullandım hava enfeksiyon kapmıştı dikkat et antibiyotiksiz kullanma.

Çok öksürüyor bilmiyorum niye. Evin içinden çıkmıyor

Canım bak arkadaş yazmış soğanı kes odasına koy. Camı aç biraz havalandır. Odası çok sıcak olmasın. Yeterli oksijen yoksa beni bile öksürük tutar. Üstünü sıkı giydirip camdan biraz hava aldır ona nasıl rahatladığını göreceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…