- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
Gül Gül sana gülmek çok yakışıyor
Değil mi yaniEeee kuzum o kadar okumaya beyene beyene gelmeye çalışmak bir de üstüne alıntı yapmak kolay değil bu alıntıyı yapmak her baba yiğitin harcı değellllllllll
AminnnKızlar çoooktan geldim eve sıcacık yatağındayım. Allah evsizlere yardım etsin...
Gülmek bana çok yakışıyor ondan gülüyorum deeTeşekkür ederim canım. Ama aramızda kalsın eşim niye gülüyorsun diye kötü kötü bakmaya başladı
Hava makinesi var ventolin verdimÇok geçmiş olsun canım.benim kızda 5 aylıkken bronşit oldu 3 defa. Bilirim zor oluyor. Eve hava makinesi alırsan daha rahat oluyor. Hastanelerde uğraşmasın.
Sizexe geçmiş olsun.
Telefona bakıp gülünce yemez bunuGülmek bana çok yakışıyor ondan gülüyorum dee
En azından gece rahat uyur.Hava makinesi var ventolin verdim
Teşekkür ederim güzelimTelefona bakıp gülünce yemez bunu
Allah razı olsun senden. Akşam akşam gulmeme vesile oldun. Inşallah sen de ömür boyu gülersin
Kıyamam ya rahat uyur inş bu gece. Soğuk buhar makinen varsa çalıştır biraz eve az da nem ver ki tıkanıklığı yumuşasın. Aman çok çalıştırma rutubet yapıyor. :/Hava makinesi var ventolin verdim
Hava makinesi var ventolin verdim
Sen bronşit olunca ventolin nasıl kaç saat arayla ne kadar kullaniyordun canım beni bı bilgilendir.Kıyamam ya rahat uyur inş bu gece. Soğuk buhar makinen varsa çalıştır biraz eve az da nem ver ki tıkanıklığı yumuşasın. Aman çok çalıştırma rutubet yapıyor. :/
Kızlar sayfayı okuyamadım sonradan okuycam bebeğim çok tıkanık
Kızlar sayfayı okuyamadım sonradan okuycam bebeğim çok tıkanık
Çok öksürüyor bilmiyorum niye. Evin içinden çıkmıyorAh yavrum. Allah şifa versin. Niye böyle oldu. Üşüttü mü yoksa sadece tıkanıyor mu?
Canım doktor 6 saat arayla pulmicort 4 saat arayla da ventolin ver demişti. Ventolin 2,5 ml serum 2,5 Di.Sen bronşit olunca ventolin nasıl kaç saat arayla ne kadar kullaniyordun canım beni bı bilgilendir.
Hava açar onu ama etkisi 1 2 gün sonra gösteriyor. Bir de hava kullanırken doktor bize antibiyotikte vermişti. Solunum yollarını açtığı için enfeksiyon kapmasın diye. Doktor antibiyotik yazmıştır. Ben bir kere doktora götürmeden kullandım hava enfeksiyon kapmıştı dikkat et antibiyotiksiz kullanma.Çok öksürüyor bilmiyorum niye. Evin içinden çıkmıyor
Çok öksürüyor bilmiyorum niye. Evin içinden çıkmıyor
Çok öksürüyor bilmiyorum niye. Evin içinden çıkmıyor
Ağlama canım güçlü ol ki başa çıkasın şifa versin rabbim evladına sana da yardımcı olsun inşallah aminAy kızlar bana dua edin nolur çok güçsüz hissediyorum adamda yok. Ağlayıp duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?