- 5 Şubat 2019
- 3.000
- 12.183
- 138
Çok teşekkür ederim canım ya ilaçlardan kusuyor bu kadar çok.sanırım hassas babası gibi bugün daha iyi çok şükür ateşi çıkmadı bide kilo alsaydıSenin yerinde olsam hiç dokunmam eve. Herif bakıyor ki her şey tıkırında
Çıkıp gider tatile tabi.
Öyle deme canım dua niyetine geçer. Allah hepimize sağlık sıhhat versin diye dua et.
Abbboooovvvvv.
Rabbim beterinden korusun.
2020 hikaye canım yaa. Alt tarafı iki rakam değişti.
Rabbim bebişine sifa versin canım. Propolis, harnup pekmezi falan denesen.
Yuhhhhh. Başka şeyler de yazardım ama ne de olsa kocan.
Alllah Allah. Çok üzüldüm canım. Inşallah çok çabuk toparlanır
Eşine de çok geçmiş olsun.
Boşver evi canım. Eşin ve oğlun düzelsin yaparsın. Sağlık olsun yeter ki.
Neden sürekli kusuyor.
Dert seni çok iyi anlıyorum çok haklısın ama yaptığın çok doğru değil. Kadın yüzde bir trilyon bipppppp diyeyim. Ama senin kocan yuz vermese kari cok da flortoz takilsin. Önce koca vasıflı biiippppppe gününü göstereceksin. Kanıt toplamaya bak. Bunu ispat ettiğin takdirde işinden de olur itibarindan da ama luften kendini ezdirme bu herife.
Tatlım erkekler hasta olunca cidden başka bir boyuta geçiyorlar. Hele anası yanındaysa hiç deme. 3 yaşındaki hallerine geri dönüyorlar. Ama biz Allaha emanetiz. bu yaptigi yanina kalmaz.
Inşallah kötü bir şey yoktur, kızma bana ama bu işler hamile kadına bağırmak(!) kadar kolay değil. Bak ağrıdan ne hale gelmiş. Neyse susayım sen bana daha fazla kızma
HarikasınBonus
malipina ye ne olmuştu ki?
Allah kolaylık versin canım
Bebişin nasıl oldu canım?
İş değişikliği iyi mi oldu kötü mü oldu? Hem neden karışıksın?
Gene niye çarptın bana acabasıEki Görüntüle 2574372
Aman beee gözüme tükürümD Dilos06 diloş senin mesajla alttaki mesajı bir okumuşum yer tasarrufu etmişim demek
yorgun anneanne abla kusura bakma sanada cevap vermedim gibi olmuş mali iyi çalışıyor daha az geliyor kk ya.
Bunların hepsine sebep olduğu için tabiki bi tane çarpacağımmalipina
Ay bırak ya karı beni tokatlicak yer arıyoSenin yerinde olsam hiç dokunmam eve. Herif bakıyor ki her şey tıkırında
Çıkıp gider tatile tabi.
Öyle deme canım dua niyetine geçer. Allah hepimize sağlık sıhhat versin diye dua et.
Abbboooovvvvv.
Rabbim beterinden korusun.
2020 hikaye canım yaa. Alt tarafı iki rakam değişti.
Rabbim bebişine sifa versin canım. Propolis, harnup pekmezi falan denesen.
Yuhhhhh. Başka şeyler de yazardım ama ne de olsa kocan.
Alllah Allah. Çok üzüldüm canım. Inşallah çok çabuk toparlanır
Eşine de çok geçmiş olsun.
Boşver evi canım. Eşin ve oğlun düzelsin yaparsın. Sağlık olsun yeter ki.
Neden sürekli kusuyor.
Dert seni çok iyi anlıyorum çok haklısın ama yaptığın çok doğru değil. Kadın yüzde bir trilyon bipppppp diyeyim. Ama senin kocan yuz vermese kari cok da flortoz takilsin. Önce koca vasıflı biiippppppe gününü göstereceksin. Kanıt toplamaya bak. Bunu ispat ettiğin takdirde işinden de olur itibarindan da ama luften kendini ezdirme bu herife.
Tatlım erkekler hasta olunca cidden başka bir boyuta geçiyorlar. Hele anası yanındaysa hiç deme. 3 yaşındaki hallerine geri dönüyorlar. Ama biz Allaha emanetiz. bu yaptigi yanina kalmaz.
Inşallah kötü bir şey yoktur, kızma bana ama bu işler hamile kadına bağırmak(!) kadar kolay değil. Bak ağrıdan ne hale gelmiş. Neyse susayım sen bana daha fazla kızma
HarikasınBonus
malipina ye ne olmuştu ki?
Allah kolaylık versin canım
Bebişin nasıl oldu canım?
İş değişikliği iyi mi oldu kötü mü oldu? Hem neden karışıksın?
Antibiyotik kullanmıyoruz canım grip ilaclariAllah şifa versin canım.
Antibiyotikler işe yaramıyor mu?
Çok şükür, inşallah tamamen iyileşir. İltihap mide bulandırır ama seninki çok kusmuş.Çok teşekkür ederim canım ya ilaçlardan kusuyor bu kadar çok.sanırım hassas babası gibi bugün daha iyi çok şükür ateşi çıkmadı bide kilo alsaydısenin bebişin napiyor hiç bi sıkıntı kalmadı dimi kolunda ayak parmağın tamamen geçti mi.
Ay bırak ya karı beni tokatlicak yer arıyo
Benimkide bi ara çerçeve olmuştu seninki daha havalı olmuş ama
Kız bir yere basıyorum ama nereyeBenimkide bi ara çerçeve olmuştu seninki daha havalı olmuş ama
Gene niye çarptın bana acabası
buralardayım da çok aktif olamıyorum abla ya işe başladım çok sık gelemiyorum bir iki mesaj yazıp çıkıyorum hep.sen nasılsınhu kız nerdesin seni sormuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?