Düzenli Evimiz & Hayatımız

Dua et canım bana. Duaya çok ihtiyacım var. Evi yine şey götürüyor. Mecbur yorgun falan yapcam. Başladım ufak ufak. Kaç gündür elim deymedi hastanelerden
Senin yerinde olsam hiç dokunmam eve. Herif bakıyor ki her şey tıkırında
Çıkıp gider tatile tabi.
Keşke olmasalar keşke onun yerine ben olsaydım.
Öyle deme canım dua niyetine geçer. Allah hepimize sağlık sıhhat versin diye dua et.
Bununla yırtık kızlar
Abbboooovvvvv.
Rabbim beterinden korusun.
Bu 2020 nasıl geldi kızlar ya. Uğurlu falan dedik ama fos sanırım
2020 hikaye canım yaa. Alt tarafı iki rakam değişti.
Çok küçük bir leke gördüm dedi zatürre değil dedi. Bronşit de diyemem dedi. Üst solunum yoldan biraz inmiş dedi. Normal bir antibiyotik verdi bakalım
Rabbim bebişine sifa versin canım. Propolis, harnup pekmezi falan denesen.
Atlattı. Gidicekti. Bedava ya bulmustu. Ama çocuklar hasta olunca kalır dedim. Kalmadı
Yuhhhhh. Başka şeyler de yazardım ama ne de olsa kocan.
Alllah Allah. Çok üzüldüm canım. Inşallah çok çabuk toparlanır
Eşine de çok geçmiş olsun.
Boşver evi canım. Eşin ve oğlun düzelsin yaparsın. Sağlık olsun yeter ki.
Neden sürekli kusuyor.
Dert seni çok iyi anlıyorum çok haklısın ama yaptığın çok doğru değil. Kadın yüzde bir trilyon bipppppp diyeyim. Ama senin kocan yuz vermese kari cok da flortoz takilsin. Önce koca vasıflı biiippppppe gününü göstereceksin. Kanıt toplamaya bak. Bunu ispat ettiğin takdirde işinden de olur itibarindan da ama luften kendini ezdirme bu herife.
Tatlım erkekler hasta olunca cidden başka bir boyuta geçiyorlar. Hele anası yanındaysa hiç deme. 3 yaşındaki hallerine geri dönüyorlar. Ama biz Allaha emanetiz. bu yaptigi yanina kalmaz.
Normal de yarın kontrol günü ama dünden beri çok ağrısı var bugüne çektik kontrolü ne olur bilmiyorum hastane uzak canım 2 saat yol var
Inşallah kötü bir şey yoktur, kızma bana ama bu işler hamile kadına bağırmak(!) kadar kolay değil. Bak ağrıdan ne hale gelmiş. Neyse susayım sen bana daha fazla kızma
Bir hafta benle yaşa bakim üzülünce neler yiyosun hayır adam gidip açık büfe gömücek sen hortlak gibi evde bekle.

Ben üzgünem yiyemem

Harikasın Bonus
malipina ye ne olmuştu ki?
Selam kızlar giremedim kusura bakmayın.. evde boya yapılıyor heryer heryerde... işte de muhasebeciyim, sene sonu devirler hesap kontrolleri vs.. çok yoğunum bu hafta beni mazur görün.. öpücükler kalpler
Allah kolaylık versin canım
Selam kızlar bugün genel evi topladim.
Camasir sereceğim. Corba yapacağım.
Ödev olarakda baharatligi sildim
Bebişin nasıl oldu canım?
Canım benim iş değiştiriyorum eski patronumla ortada buluştuk çok şükür.....
İş değişikliği iyi mi oldu kötü mü oldu? Hem neden karışıksın?

Sanırım bugün de yatacak canım ben birşey anlamadım bu işten

Çok geçmiş olsun canım ya, insallah iyileşir tez vakitte. Enfeksiyon falan olmasın da ameliyat sonrası klasik agri olsun diye düşünelim. Bugün kavuşun insallah hayırlısıyla sonra sen de bir avazda al yavrunu kucağına. Dua ettim dün size

Sağol canım antibiyotik kullanıyordu zaten klasik ağrı gibi değildi daha önce de oldu ameliyat birden ortay çıktı ağrı

Kızmadım canım haklısın bana bağırmamıştı sessiz kızdı sesini yükseltse ana baba dinlemem ben hasta diyenüstüne gitmedim edepli durdum en edepli bu kadar olabiliyorum herşeyi yazdım kenara alıcam öcümü

Öksürük devam canım dün acil de hava verdiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…