Fesleğen geçmişi bitiremedi
Sanırım bugün de yatacak canım ben birşey anlamadım bu iştenKirmizi pabuc nasıl durum.
Ben yattım bebe kalktı kız bu seferde.Yapıştı eline telefon bıraksana be
Senin prenses varmış mı tatil beldesineBen yattım bebe kalktı kız bu seferde.
He varmış bir iki güne geri dönecek gibi. HastalanmışSenin prenses varmış mı tatil beldesine
Bişey demiyorlar miSanırım bugün de yatacak canım ben birşey anlamadım bu işten
Senin yerinde olsam hiç dokunmam eve. Herif bakıyor ki her şey tıkırındaDua et canım bana. Duaya çok ihtiyacım var. Evi yine şey götürüyor. Mecbur yorgun falan yapcam. Başladım ufak ufak. Kaç gündür elim deymedi hastanelerden
Öyle deme canım dua niyetine geçer. Allah hepimize sağlık sıhhat versin diye dua et.Keşke olmasalar keşke onun yerine ben olsaydım.
Abbboooovvvvv.Bununla yırtık kızlar
2020 hikaye canım yaa. Alt tarafı iki rakam değişti.Bu 2020 nasıl geldi kızlar ya. Uğurlu falan dedik ama fos sanırım
Rabbim bebişine sifa versin canım. Propolis, harnup pekmezi falan denesen.Çok küçük bir leke gördüm dedi zatürre değil dedi. Bronşit de diyemem dedi. Üst solunum yoldan biraz inmiş dedi. Normal bir antibiyotik verdi bakalım
Yuhhhhh. Başka şeyler de yazardım ama ne de olsa kocan.Atlattı. Gidicekti. Bedava ya bulmustu. Ama çocuklar hasta olunca kalır dedim. Kalmadı
Alllah Allah. Çok üzüldüm canım. Inşallah çok çabuk toparlanırBizimkide 39 olmuş doktor 39 dedi nee dedim boğazinda enfeksiyon var kulaklarıda kızarmış dedi ateşi 37 olana kadar bırakmadılar düştü geldik eve gece çıkar diye fitil verdim şurup ta içmiyor kusuyor ayy heryer kusmuk oldu huni taktım dolanıyom evde :) çok şükür bunada
Eşine de çok geçmiş olsun.Ay eşimde hastalanmış yaaacile gitmiş oda şimdi iyiyim korkma dedi ama hayırdır inşallah bu yıl iyi mi gelmedi ne ,canım sıkıldı bi iş de yapamadim koca gün, beyazları yıkatip astım oturma odasını süpürdum tozunu aldım banyo tuvalet temizledim şimdide yemek yapicam.
Neden sürekli kusuyor.ateşleniyor hâlâ ara ara 2 gün normal dedi doktor ama bugün sürekli kustu deli olucam tüm ev kusmuk kokuyor gibi şampuan la sildim bulaşık sabunuyla sildim yok hala kokuyor yumuşatıcı yla sildim ay bu koku nasıl geçecek
Dert seni çok iyi anlıyorum çok haklısın ama yaptığın çok doğru değil. Kadın yüzde bir trilyon bipppppp diyeyim. Ama senin kocan yuz vermese kari cok da flortoz takilsin. Önce koca vasıflı biiippppppe gününü göstereceksin. Kanıt toplamaya bak. Bunu ispat ettiğin takdirde işinden de olur itibarindan da ama luften kendini ezdirme bu herife.Size bi konuda fikir danismam gerek.. ofkeyle kalktim zararla oturuyorum suan sanirim.. simdik esimle kavga ettikten sonra o 6 aylik (denizci) goreve gitti . Bende hirsimi alamadim aksam okul cikisi arabayla gitmek yerine yurudum karsimda oturani carsida Allah denk getirdi diyeyimo kizini almis eve donuyordu bende kizimi okuldan almaya gidiyordum.. carsi kalabalik tam yuzune baktim ,oda benim yuzume bakarken dedimki yuksek sesle bagirdim gibi " kiskanilmakta guzel " diyip yuzune sirittim.. hic arkama bakmadan okula yurudum..kadin bi afalladi sonra arkamdan biseyler soyledi.. dun eve girdim bekledim hic kapima gelipte bana hesap sormadi,carsida napmaya calisiyodun vs dimedi... uruspuu... bugun oglen o kizini okula goturvek evden cikti ama benim kapimda ayakkabilarimi oynattiriyor kasitli gurultu cikartiyor..bende kapi arkasindan yuksek sesle az daha bekle uruspuu seni mahvedicem dedim ,kapiyi acmamla ödlek merdivenlerden kosarak asagi indi.. yine bugun aksam ben kapimi actigimda o disarda ayakkabi bagliyordu..benden bekledi biseyler hic tepki vermedim .. "catla patla kiskanc" diye turkumu bile soylemedim benden once indi ama asagida komsu kankisiyle konusuyodu..arabaya bindim ,anahtari cevirdim agirdan aliyorum amaa gitmedii ,benim.onu ezecegimden korktu sanirim kosarak gidip almis olmasi lazim veya baskasina kizini aldirtti..yollarda goremedim neyse eve geldik bizim kapinin onunde kizinin okulda yaptigi etkinlik var ... elime aldim aaa x bunu dusurmus olmali diyip geri biraktim saf saf hic aklima gelmedi bana msj verecegi..aradan 30-45 dk sonra karsidaki cikti resmi aldi evine girdi.. simdik msj banamiydi 6oksa karsimda oturan kadinla flortoz takilan kocamamiydi.. gerci 6 ay gelmeyeceginden haberi vardir sanirim,soylemistir nihayetinde..
Epeyyde uzun oldu kusura bakmayin..bu saaten sonra uzerine gitmeye devam mi edeyim batti balik yan gider diyip yoksa o kasar serfsz kadin yokmus gibimi davranayim..kaale almamaya devam mi edeyim..
Tatlım erkekler hasta olunca cidden başka bir boyuta geçiyorlar. Hele anası yanındaysa hiç deme. 3 yaşındaki hallerine geri dönüyorlar. Ama biz Allaha emanetiz. bu yaptigi yanina kalmaz.Kızlar moralim çok bozuk yabiraz da ben dert anlatayım. Eşimin dün ağrısı vardı yine ben mutfakta bebekle ilgilenirken yanımıza doğru geldi annesi de kolundaydı ağrısı olduğunu biliyorum elbette ama ilgilenmiyor olmasın görmemiş gibi diye noldu dedim bana kızdı ne soruyorsun noldu noldu diyenağrım var işte görmüyor Muş’un dedi.ben günlerdir tuvalet ihtiyacına kadar yapıyorum bu adamın millet kendi çorabını dahi giremezken ben iki çocuk yanında bir de onu aklayıp paklayıp giydiriyorum çok zoruma gitti sessiz söylemdim biraz ben bu halimle bakıyorum bir daha sormam halini diye . Yatma saati gelince zaten yatak büyük mevzu ne o rahat ne ben çünkü gece yüz kere kalkıyorum ufaklık için yatakta yatacaktık bu gece ben bebeği uyuyunca kalktım park yatağı sürüyerek çıkarmaya çalıştım oturma odasına tabi kapıdan sığmadı napıyosun filan dedi cevap vermedim buraya gelmeyecek misin dedi cevap vermedim sen böyle devam et dedi ben de çarşaf filan alıp çıktım annesi de çocuğu benim yattığım yatağa ver dedi normal de teklif dahi etmez durmaz anne dedim sadece konuşsam ağlayacaktım.kapıyı kapatıp bir saat ağladım kendi kendime. Sabah annesi uyanır uyanmaz yanına gitti giydirdi bilmem ne ben hiç girmedim konuşmadım bu Arada iyice tutulmuş yürüyemez haldeydi ben kocama trio atıyorum sanki anası da bana trio atıyor öyle hissettim gittiler hastaneye şimdi hem çok kızgınım kırgınım hem de onu vedalaşmadan gönderdiğim için üzgünüm işte bugün de böyle
Inşallah kötü bir şey yoktur, kızma bana ama bu işler hamile kadına bağırmak(!) kadar kolay değil. Bak ağrıdan ne hale gelmiş. Neyse susayım sen bana daha fazla kızmaNormal de yarın kontrol günü ama dünden beri çok ağrısı var bugüne çektik kontrolü ne olur bilmiyorum hastane uzak canım 2 saat yol var
Bir hafta benle yaşa bakim üzülünce neler yiyosunhayır adam gidip açık büfe gömücek sen hortlak gibi evde bekle.
Ben üzgünem yiyemem
Eki Görüntüle 2574372
Aman beee gözüme tükürümD Dilos06 diloş senin mesajla alttaki mesajı bir okumuşum yer tasarrufu etmişim demek
@yorgun anneanne abla kusura bakma sanada cevap vermedim gibi olmuş mali iyi çalışıyor daha az geliyor kk ya.
Bunların hepsine sebep olduğu için tabiki bi tane çarpacağımmalipina
Allah kolaylık versin canımSelam kızlar giremedim kusura bakmayın.. evde boya yapılıyor heryer heryerde... işte de muhasebeciyim, sene sonu devirler hesap kontrolleri vs.. çok yoğunum bu hafta beni mazur görün.. öpücükler kalpler
Bebişin nasıl oldu canım?Selam kızlar bugün genel evi topladim.
Camasir sereceğim. Corba yapacağım.
Ödev olarakda baharatligi sildim
İş değişikliği iyi mi oldu kötü mü oldu? Hem neden karışıksın?Canım benim iş değiştiriyorum eski patronumla ortada buluştuk çok şükür.....
Üzüldüm mü? HayırHe varmış bir iki güne geri dönecek gibi. Hastalanmış
35 sayfa okumuşum kızFesleğen geçmişi bitiremedi
Sanırım bugün de yatacak canım ben birşey anlamadım bu işten
İlahi adaletHe varmış bir iki güne geri dönecek gibi. Hastalanmış
Dr daha gelmemiş canımBişey demiyorlar mi
Sağol canım antibiyotik kullanıyordu zaten klasik ağrı gibi değildi daha önce de oldu ameliyat birden ortay çıktı ağrıÇok geçmiş olsun canım ya, insallah iyileşir tez vakitte. Enfeksiyon falan olmasın da ameliyat sonrası klasik agri olsun diye düşünelim. Bugün kavuşun insallah hayırlısıyla sonra sen de bir avazda al yavrunu kucağına. Dua ettim dün size
Kızmadım canım haklısın bana bağırmamıştı sessiz kızdı sesini yükseltse ana baba dinlemem ben hasta diyenüstüne gitmedim edepli durdumSenin yerinde olsam hiç dokunmam eve. Herif bakıyor ki her şey tıkırında
Çıkıp gider tatile tabi.
Öyle deme canım dua niyetine geçer. Allah hepimize sağlık sıhhat versin diye dua et.
Abbboooovvvvv.
Rabbim beterinden korusun.
2020 hikaye canım yaa. Alt tarafı iki rakam değişti.
Rabbim bebişine sifa versin canım. Propolis, harnup pekmezi falan denesen.
Yuhhhhh. Başka şeyler de yazardım ama ne de olsa kocan.
Alllah Allah. Çok üzüldüm canım. Inşallah çok çabuk toparlanır
Eşine de çok geçmiş olsun.
Boşver evi canım. Eşin ve oğlun düzelsin yaparsın. Sağlık olsun yeter ki.
Neden sürekli kusuyor.
Dert seni çok iyi anlıyorum çok haklısın ama yaptığın çok doğru değil. Kadın yüzde bir trilyon bipppppp diyeyim. Ama senin kocan yuz vermese kari cok da flortoz takilsin. Önce koca vasıflı biiippppppe gününü göstereceksin. Kanıt toplamaya bak. Bunu ispat ettiğin takdirde işinden de olur itibarindan da ama luften kendini ezdirme bu herife.
Tatlım erkekler hasta olunca cidden başka bir boyuta geçiyorlar. Hele anası yanındaysa hiç deme. 3 yaşındaki hallerine geri dönüyorlar. Ama biz Allaha emanetiz. bu yaptigi yanina kalmaz.
Inşallah kötü bir şey yoktur, kızma bana ama bu işler hamile kadına bağırmak(!) kadar kolay değil. Bak ağrıdan ne hale gelmiş. Neyse susayım sen bana daha fazla kızma
HarikasınBonus
malipina ye ne olmuştu ki?
Allah kolaylık versin canım
Bebişin nasıl oldu canım?
İş değişikliği iyi mi oldu kötü mü oldu? Hem neden karışıksın?
Öksürük devam canım dün acil de hava verdiler..Senin yerinde olsam hiç dokunmam eve. Herif bakıyor ki her şey tıkırında
Çıkıp gider tatile tabi.
Öyle deme canım dua niyetine geçer. Allah hepimize sağlık sıhhat versin diye dua et.
Abbboooovvvvv.
Rabbim beterinden korusun.
2020 hikaye canım yaa. Alt tarafı iki rakam değişti.
Rabbim bebişine sifa versin canım. Propolis, harnup pekmezi falan denesen.
Yuhhhhh. Başka şeyler de yazardım ama ne de olsa kocan.
Alllah Allah. Çok üzüldüm canım. Inşallah çok çabuk toparlanır
Eşine de çok geçmiş olsun.
Boşver evi canım. Eşin ve oğlun düzelsin yaparsın. Sağlık olsun yeter ki.
Neden sürekli kusuyor.
Dert seni çok iyi anlıyorum çok haklısın ama yaptığın çok doğru değil. Kadın yüzde bir trilyon bipppppp diyeyim. Ama senin kocan yuz vermese kari cok da flortoz takilsin. Önce koca vasıflı biiippppppe gününü göstereceksin. Kanıt toplamaya bak. Bunu ispat ettiğin takdirde işinden de olur itibarindan da ama luften kendini ezdirme bu herife.
Tatlım erkekler hasta olunca cidden başka bir boyuta geçiyorlar. Hele anası yanındaysa hiç deme. 3 yaşındaki hallerine geri dönüyorlar. Ama biz Allaha emanetiz. bu yaptigi yanina kalmaz.
Inşallah kötü bir şey yoktur, kızma bana ama bu işler hamile kadına bağırmak(!) kadar kolay değil. Bak ağrıdan ne hale gelmiş. Neyse susayım sen bana daha fazla kızma
HarikasınBonus
malipina ye ne olmuştu ki?
Allah kolaylık versin canım
Bebişin nasıl oldu canım?
İş değişikliği iyi mi oldu kötü mü oldu? Hem neden karışıksın?
Allah şifa versin canım.Öksürük devam canım dün acil de hava verdiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?