- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
Doğru diyon canım. Üzülmüyorum vazgeçtim
Çok mu kusuyorlar kız. Allah şifa versin inşallah canımKusmuk lu bir gecenin sabahına eristik şükürherkeze hayırlı cumalar musmutlu huzur dolu bi gün olur inşallah :) bide ogretmenim olsaydı keşke
Günaydınhayırlı cumalar
10 ocak ödevi
Ayrıntılı toz almak, bütün aynaları silmek olsun bari.
Bonus
H hasbeenandgone
ladymadyninablasi
@Ayiyogi
terliksuu
Delft
Ataayemi zeynepyu
Psidan
Kirmizi pabuc
@Numanayse
Bns
@xAnteros
E enenisa
D Dilos06
@Lices_s
Anka
zebekine
ByNkoaLa
Bu sen değilsinGünaydınhayırlı cumalar
10 ocak ödevi
Ayrıntılı toz almak, bütün aynaları silmek olsun bari.
Bonus
H hasbeenandgone
ladymadyninablasi
@Ayiyogi
terliksuu
Delft
Ataayemi zeynepyu
Psidan
Kirmizi pabuc
@Numanayse
Bns
@xAnteros
E enenisa
D Dilos06
@Lices_s
Anka
zebekine
ByNkoaLa
İlaçtan kusuyor galiba canım durduk yere oksurmeden hop ne güzel kap bile hazirlamistimÇok mu kusuyorlar kız. Allah şifa versin inşallah canım
Evet çok şükür biraz daha iyi. Bu burun akıntısı bitmedi hiç. Ne zaman biter bilmiyorum. Okyanus suyu serum herşeyle acoyom ama iki dakika sonra ayniİlaçtan kusuyor galiba canım durduk yere oksurmeden hop ne güzel kap bile hazirlamistimbugün iyi gibi bakalım daha ilaç vermedim :) senin bebis nasıl canım rahatladım ı antibiyotik ise yaradimi
Buna da şükür canım geçer oda kısa zamanda temizlemeye devam. Ay benimki bu aralar burnunu keşfetti bizim burnumuza kendi burnuna parnaginı sokup duruyor ayyy alışkanlık yapmaz demi yaaEvet çok şükür biraz daha iyi. Bu burun akıntısı bitmedi hiç. Ne zaman biter bilmiyorum. Okyanus suyu serum herşeyle acoyom ama iki dakika sonra ayni
İnşallah yapmaz canım. Yapsa evin parlarBuna da şükür canım geçer oda kısa zamanda temizlemeye devam. Ay benimki bu aralar burnunu keşfetti bizim burnumuza kendi burnuna parnaginı sokup duruyor ayyy alışkanlık yapmaz demi yaa
Ay yapmasın alışkanlık inşallah. Hayır kızamıyorum da sokuyor parnaginı gözleride portletiyor bakıyorİnşallah yapmaz canım. Yapsa evin parlar
Yat uyu dinlen canım bende berbat durumdayım kaç kere kalktım bilmiyorum sabah da zorla kizı okula göndermek için kalktım.Günaydın kızlar ❤ bugün dörtte yatmanın rahatlığıyla birazdan yatıp uyuycam
Neyse nego gelince normale dönersin. Yani inşallahBir ben var bende benden içerü
Neyse nego gelince normale dönersin. Yani inşallahsenin kaybetmek istemem
Tamam canımHaydi yat artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?