Ben bunu anlamıyorum çocuk olan ev dağınık olabilir ama pis asla olamaz kim ne derse desin bahane başka bir şey değil. İnsanın içinden gelecek temizlik.Kediye üzülmüştüm valla negos, tuyleri ensesinde toplanmisti garibimincocuk olmasi temizlige engelmi sanki o kadarida fazlaydi, kadinin getirdiği kurabiyeyi yiyememistim. Birde benimki mutfaga sigaraya çıktı diyorki sen birde orayi gor bayılmam geldi
Kimsenin evine çorapla basmam terliğimi götürürümBen kapıda çıkartırırım
Bence sen başla ona telefon gelir bir şey olur çok beklersinBen @Bonus u bekliyorum hala
Kv olunca bu huyundan vazgeçKimsenin evine çorapla basmam terliğimi götürürüm
Onun yüzünden 2 zıkımmBence sen başla ona telefon gelir bir şey olur çok beklersin
Ben gri kedi alırım artık
Yüreğim dayanmaz gerçekleri görmeye bilmemek mutlulukturKv olunca bu huyundan vazgeç
Siz hemşireyle başlayın kalkın. Bak gelip ay telefon geldi diyecekOnun yüzünden 2 zıkımmiçttim
Bugun 26 dereceben dün kombiyi actim manisadan gelince evin ici 21 e düsmüstüyanmadi bayagi uzun caba sonucu 23 e cikardik dereceyi
buralar soguk orasi kac derece
En ideali gri bencedeBen gri kedi alırım artık
Hayatimda ilk defa oyle bir ev gorsu, rabbim bir daha gostermesin o derece kotuydu. Nasil rahat ediyorlar anlamıyorumBen bunu anlamıyorum çocuk olan ev dağınık olabilir ama pis asla olamaz kim ne derse desin bahane başka bir şey değil. İnsanın içinden gelecek temizlik.
Gidiyom ha madem anca yaparimBence sen başla ona telefon gelir bir şey olur çok beklersin
masallah orasi daha sicak demekki onumuzdeki gunler yukselecekmis sickalik esim acmayalim dedixde ben oksuruyorum diye actirdimBugun 26 derecebizim dogalgaz da gelmedi daha bi anda soğursa napariz bilmiyom valla
En ideali gri bencede
Hayatimda ilk defa oyle bir ev gorsu, rabbim bir daha gostermesin o derece kotuydu. Nasil rahat ediyorlar anlamıyorum
Gidiyom ha madem anca yaparim
Bizim ki patlak oluyor sürekli. Saatlerce yapılmıyor. Elektrik de aynı sürekli bi kesintiYa su yok ya elektirik sinir bozucu kış öncesi bakım deniyor inşaallah hep böyle devam etmez
Allah af etsin ben kediyi hiç sevemedim bir ara kızım tutturdu alalım diye
Bizde kir götürür derlerBugun 26 derecebizim dogalgaz da gelmedi daha bi anda soğursa napariz bilmiyom valla
En ideali gri bencede
Hayatimda ilk defa oyle bir ev gorsu, rabbim bir daha gostermesin o derece kotuydu. Nasil rahat ediyorlar anlamıyorum
Gidiyom ha madem anca yaparim
Gelene kadar paket bitter bende kalktımSiz hemşireyle başlayın kalkın. Bak gelip ay telefon geldi diyecek
Senin marketten gelmeni bekliyorduk en son uyudum kalktım daha gelmedi miGelene kadar paket bitter bende kalktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?