Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben bunu anlamıyorum çocuk olan ev dağınık olabilir ama pis asla olamaz kim ne derse desin bahane başka bir şey değil. İnsanın içinden gelecek temizlik.

ben dün kombiyi actim manisadan gelince evin ici 21 e düsmüstü yanmadi bayagi uzun caba sonucu 23 e cikardik dereceyi

buralar soguk orasi kac derece
Bugun 26 derece bizim dogalgaz da gelmedi daha bi anda soğursa napariz bilmiyom valla
Ben gri kedi alırım artık
En ideali gri bencede
Ben bunu anlamıyorum çocuk olan ev dağınık olabilir ama pis asla olamaz kim ne derse desin bahane başka bir şey değil. İnsanın içinden gelecek temizlik.
Hayatimda ilk defa oyle bir ev gorsu, rabbim bir daha gostermesin o derece kotuydu. Nasil rahat ediyorlar anlamıyorum
Bence sen başla ona telefon gelir bir şey olur çok beklersin
Gidiyom ha madem anca yaparim

Merhaba kızlar...
Yataklar toparlandı.
Kahvaltı hazırladım.Patates,biber kızarttım beslenmeyede patates kızartması kattım.
Ispanak almıştım doğradım yıkadım süzgeçte süzülmesini bekliyorum.
Oğlumun sesi değişti hasta gibi biraz mandalina sıktım pekmez katıp karıştırdım içti vitamin olur dinç tutar inş.
Ispanak kavuruyorum hamur yapıp el açması börek yapacağım inş.
Yerleri gırgırladım bebiş uyuduğu için.
Bulaşıkları yıkadım.
Ortalığı toparladım.
Salonu girişi elimle sildim.

masallah orasi daha sicak demekki onumuzdeki gunler yukselecekmis sickalik esim acmayalim dedixde ben oksuruyorum diye actirdim

kaynana donu yanarken çok üsüdük

Bizde kir götürür derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…