NegoooooooooSu kesildiiiiiiii hayır ya hayır uzun kesinti olmasın yine
Noldu canimSağol loracım
Hayırlı olsun yeni eviniz. Rossman' da Domol yüzey temizleme malası var, o işinizi görecektir.Hanımlar bişey sorcam şimdi bu ev yeni inşaat bir temizlik yaptım kaba tozu aldım
Cam kenarı mermerlerde olan boya çimento
Banyolarda olan boya ve alçıyı
Birde pimapenlerde olan boyayı çizmeden nasıl temizlerim
Porçöz kullanmayı düşünmüyorum daha önce eski evde denedim çıkan gaz muslukları dolap tutma kollarını bozmuştu
Cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
Gerçekten telefon mu geldi
Sağol teşekkürlerHayırlı olsun yeni eviniz. Rossman' da Domol yüzey temizleme malası var, o işinizi görecektir.
Daha da telefonumu demem bee
Telefon konuşmaları yeter gari kelebek gibi uçmaya arı gibi sokmaya çıkıyorum inşallahsabah sabah mutlu uyanmışsın diye iltifat aldım
Yok yok❤ yapıyorum çok hızlı olmasada telefon girdi araya
Hey maşallah
Benim telefonum durmadı görüntülü görüşme yaparken sadece yatağımı topladım.
Baktım bitecek gibi değil kahvaltı yaptım
Ne zaman kalkıyorum desem telefom çalar bi daha önce kalkıcam sonra yazıcam ha
Sadece bir kaçıAblam burdaydı telefon konuşmaları gıybetler falan bana diyoki kalk işini yap çocuklar gelicek
Geçmiş olsun canım nasıl oldunuz?İyi akşamlar canlar tüm hastalara geçmiş olsun Allah şifa versin. Biz de hastayız oğlanın burnu tıkalı bir de idrar yolu enfeksiyonu olmuş. Benim de boğazlar acıyor ama çaktırmamaya çalışıyorum
Yeşil olmak meselaAktif Lora mavi boyayla cila yapılıyormuş turunculuğu doreliği alıyormuş. Denememem için bir sebep söyle
HoşgeldinNego konu zaten takibimdeydi geçen geldiğimde tamda bana mutfak temizlenip yatılacak kısmını öğretecektinki ......
Neyse, ben geldim. dur mutfak tezgahını boşaltmaya gidiyorum
Sen nasılsın hayat bu ara nasıl gidiyor
Sayende daha da esniyor şekerimNe esnek dilimiz var çok şanslıyız aşkolar
Bugün yoklama alıcam listede olup aktif olmayanlar var
Nerden buluyon bunlari nasil bir arsivin var senin
Burdayımmm diyorduuuu
Topiğe giriş yaptım az okuyup az okumadımmm bugun nedenn çoook konuştunuzzz nedennnn
Arşivim her dile hitap eder bebeğimsuuuNerden buluyon bunlari nasil bir arsivin var senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?