Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hayırlı olsun yeni eviniz. Rossman' da Domol yüzey temizleme malası var, o işinizi görecektir.

Hayırlı olsun yeni eviniz. Rossman' da Domol yüzey temizleme malası var, o işinizi görecektir.
Sağol teşekkürler bakayım ben biii bugün bayağı yumuşak yumuşak kazımaya çalıştım tabii öylede çıkmıyor elimde cif banyo sprey var onunla idare ediyim alana kadar

Daha da telefonumu demem bee
Telefon konuşmaları yeter gari kelebek gibi uçmaya arı gibi sokmaya çıkıyorum inşallah sabah sabah mutlu uyanmışsın diye iltifat aldım

Yok yok❤ yapıyorum çok hızlı olmasada telefon girdi araya

Hey maşallah

Benim telefonum durmadı görüntülü görüşme yaparken sadece yatağımı topladım.
Baktım bitecek gibi değil kahvaltı yaptım

Ne zaman kalkıyorum desem telefom çalar bi daha önce kalkıcam sonra yazıcam ha

Ablam burdaydı telefon konuşmaları gıybetler falan bana diyoki kalk işini yap çocuklar gelicek
Sadece bir kaçı

Geçmiş olsun canım nasıl oldunuz?

Hoşgeldin yorucu gidiyor çocukların okulu git gel yemek iş ödevler

Gribim son gaz devam ediyor.sofra bezlerini bide koltuk örtülerini yikadim astim.sonra ful yatmisim.oglanda yatiyor kuzumun hali yok.
Mutfagi topladim yâvas yavas.zira toplamamak daha yorucu
Süpurgenin parçası icin yarin insallah kargo gelir de takarim.ev isi yapacak hic halim yok ama süpürmzsem alerjim tavan yapar.
Su robot supürgemi bi alsaydim.insan hastaykende acar ne guzel süpurur.
Yılbasindan sonra artik.

Topiğe giriş yaptım az okuyup az okumadımmm bugun nedenn çoook konuştunuzzz nedennnn

Oyyy oyyy tiniminmmmm bu gün tek çalıştım ara ara girdim veee yetişemedim sayfalara

Kaçırdığımız birşeyler vardır kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…