Bakılmaz Tabi 10 dk dir heryer kırmızıydı yeni yeşil oldu geçtiTutulmaya bakim dedim kör oluyodum güneşe bakılır mı
EvetKızlar küsüf namazı tutulmada kılmak sünnettir
Bana hep tutulmalarda ay ve güneş kavuşmuş gibi geliyor dediğin gibi anlamalandiramadigim bir his oluyor içimde.Tutuldunuz mu kısslar
Oldum olası tutulmalar bana hüzün verir,tuhaf bir his. Allahın kudretini çok daha iyi hissettiğim anlardır bu zamanlar.
Yine öyle bi heyecan yaşadım
Bu sabah rutin işler.
Kahvaltı
Mutfak ocak temizliği
Ortalık toplama
Akşam yemeği pişirme
Çamaşır asma
Bulaşık mak çalıştır boşalt
Oğluşu uyut
Şimdi kendime vakit ayıracağım.
Başka iş yapmak istemiyorum yeni düzeldi dengem.
Sizleri okudum biraz.
Tekrar hastalara şifa dilerim.
Kafası karışık olanlara, taşınanlara vs Allah kolaylık versin, feraha çıkarsın diyorum.
Allah neşenizi, bereketinizi arttırsın.
manisadalar mi bugun biraz once anons yapildi burda daSabahtan beridir Cumhurbaşkanının sesini duyuyorum. TV falan da kapalı. Dedim ki komşu sesi ne kadar açmış böyle duymuyor mu falan diyordum. Şimdi haberde gördüm dibime kadar gelmişlerdış dünyayla çevremle çok ilgiliyimdir
ankaradalarmismanisadalar mi bugun biraz once anons yapildi burda da
Burdaymis. Bilmiyorum gitmedim şimdi. Helikopter polis falan kaynıyor bura çıkım bakımmanisadalar mi bugun biraz once anons yapildi burda da
Niye beeeeSweetim bak sen bu kafayla çok uzun yasamazsin
Anaaa burda niye öyle olmadı. Ben mi göremedim kiBakılmaz Tabi 10 dk dir heryer kırmızıydı yeni yeşil oldu geçti
Ya direkt bakmayinca tutulmuş gibi değildi. Çat diye baktım gökyüzüne çok cok parlakNiye beeee
Anaaa burda niye öyle olmadı. Ben mi göremedim ki
HeeeYa direkt bakmayinca tutulmuş gibi değildi. Çat diye baktım gökyüzüne çok cok parlak
gordunde mi tutuldunHerkes güneşe ben sana tutuluyorum negooooooooo
Biz görmeden de tutulabiliyoruz miniko sana da tavsiye ederimgordunde mi tutuldungormeden mi
Biz görmeden de tutulabiliyoruz miniko sana da tavsiye ederimayrica beni bu taktiklerle kekleye mezsin biliyon dimi ahahhahahha
FırsatçıHerkes güneşe ben sana tutuluyorum negooooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?