Düzenli Evimiz & Hayatımız

Merhaba kızlar... Gün yorucu geçti.
Kahvaltı hazırladım çocuklar pek birşey yemedi hasta oldukları için.
Oğlanı hazırladım beslenmesini hazırladım.
Evi dün süpürmüştüm bugün gırgırladım masanın etrafını da elimle sildim.
Mama sandalyesini masayı sildim.
Bulaşıkları yıkadım.
Mandalina sıktım pekmezle içtik.
Oğlum çiçekleri suladı.
Okuma yaptırdım okuyamadı hiç oğluş,akşam eşim çalıştırmamış ben çalıştırdı sanıyordum. Ödev yapalım diyorum her seferinde bi bahane son dakikalarda da zaten verimli olmuyor okuttum ama okuyamamış öğretmeniyle konuştuk anlattım tamam dedi konuşacak bizimkiyle.
Sağlıkocağına gittik bebişle ilaç yazdırmaya bi dr.sagolsun hiç yardımcı olmadı sistemde kendisi çıkmasına rağmen yazmam dedi.Bebiş elimde çok teşekkürler çok yardımcı oldunuz diyip çıktım.
Oradan pazara uğradım patates, soğan alıp çıktım.
Eczaneden de ilaçları alıp eve geldim organik tavuk vardı onu çıkardım pişireceğim suyuna da pilav yaparım
Bi de çorba inş.

Sıkıntın halloldu mu?
Sağol canım Allah razı olsun ilgilendiğin için. Kavga gürültü bitti ama bana yasattıklarını hazmedemiyorum hele de eşimin benim için kimseye tavır almaması ve üzerüne hamile olduğumu öğrendim onum psikolojisiyle şuan diplerde psikolojim diyebilirim sindiremiyorum kafamdan atamıyorum hele de eşimin kimseye bsy diyememesi bana gelince aslan kesilmesi

İnşallah bebeğin insana mucizelerle gelir güzel başlangıçlara vesile olur canım benim hayırlı olsun inşallah sorunlarınız da zamanla çözülür

Aklımdaydın canım bende dün gece seni soracaktım ama hastalıklarla boğuşuyoruz henüz fırsat bulamamıştım.
Söylediklerinde haklısın klasik türk erkeği hamileymişsin bi de stres de sana zarar veriyor tabi.❤
Allah ferahlık versin kalbine, eşine açıkça söyledin mi kırıldığını.
Bebiş hayırlı olsun iyi cesaret etmişsin ben asla cesaret edemezdim.:) iki bebiş zor olur diye.

Sıkıntılarınızı atlatıp tez günde feraha çıkarsın İNŞAALLAH canım
bebeğiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun

Allah yardımcın olsun inşallah kısa zamanda herşey güzellesir yoluna girer.
Bebeğin hayırlı olsun

Günaydınn Gençler..Bizde güne hastalıkla uyandık maalesef.
Aile boyu hastayız bebiş gece uyuyamadı en çok o zorlanıyor burnunu açamadık.
Bi çay daha doldurdum evde limon da yok içince bana iyi geliyor.
Geçmiş olsun sizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…