Evet üç tane kullanıyorumAz kalmış bu arada başka ilaç kullandın mı?
Tiroidlerim için atom tedavisi aldım canımNe tedavisi ?
Pisliğin üstüne basmislaaaar basmışlar tam da şu anki ruh halimYegane temizlik rapi
Ne dedi canımOğlumu doktora götürdüm geldim. Biseyler yedim oğlanı babasıyla yolladım. Şimdi baslicam 1. Saat 15 dkm var
Tabii ki de şekerli besini çok tüketmiş dedi. Solüsyon yazdı onu surucez. Haftaya da kan tahlili yapicak geçmezse.Ne dedi canım
Bi sinir haliyle ataydın hepsiniTabii ki de şekerli besini çok tüketmiş dedi. Solüsyon yazdı onu surucez. Haftaya da kan tahlili yapicak geçmezse.
Doktora tamam dedi yemicem. Yolda diyor ki kurabiye yapicak misinBi sinir haliyle ataydın hepsini
Valla bı an öyle düşündümÇocukları değil ha şekerli besinleri
sağol NegoGeçmiş olsun
sağol Allah razı olsunGeçmiş olsun
Sağol canım Allah razı olsun ilgilendiğin için. Kavga gürültü bitti ama bana yasattıklarını hazmedemiyorum hele de eşimin benim için kimseye tavır almaması ve üzerüne hamile olduğumu öğrendim onum psikolojisiyle şuan diplerde psikolojim diyebilirim sindiremiyorum kafamdan atamıyorum hele de eşimin kimseye bsy diyememesi bana gelince aslan kesilmesiSıkıntın halloldu mu?
İnşallah bebeğin insana mucizelerle gelir güzel başlangıçlara vesile olur canım benimSağol canım Allah razı olsun ilgilendiğin için. Kavga gürültü bitti ama bana yasattıklarını hazmedemiyorum hele de eşimin benim için kimseye tavır almaması ve üzerüne hamile olduğumu öğrendim onum psikolojisiyle şuan diplerde psikolojim diyebilirim sindiremiyorum kafamdan atamıyorum hele de eşimin kimseye bsy diyememesi bana gelince aslan kesilmesi
Aklımdaydın canım bende dün gece seni soracaktım ama hastalıklarla boğuşuyoruz henüz fırsat bulamamıştım.Sağol canım Allah razı olsun ilgilendiğin için. Kavga gürültü bitti ama bana yasattıklarını hazmedemiyorum hele de eşimin benim için kimseye tavır almaması ve üzerüne hamile olduğumu öğrendim onum psikolojisiyle şuan diplerde psikolojim diyebilirim sindiremiyorum kafamdan atamıyorum hele de eşimin kimseye bsy diyememesi bana gelince aslan kesilmesi
Sıkıntılarınızı atlatıp tez günde feraha çıkarsın İNŞAALLAH canımSağol canım Allah razı olsun ilgilendiğin için. Kavga gürültü bitti ama bana yasattıklarını hazmedemiyorum hele de eşimin benim için kimseye tavır almaması ve üzerüne hamile olduğumu öğrendim onum psikolojisiyle şuan diplerde psikolojim diyebilirim sindiremiyorum kafamdan atamıyorum hele de eşimin kimseye bsy diyememesi bana gelince aslan kesilmesi
Allah yardımcın olsun inşallah kısa zamanda herşey güzellesir yoluna girer.Sağol canım Allah razı olsun ilgilendiğin için. Kavga gürültü bitti ama bana yasattıklarını hazmedemiyorum hele de eşimin benim için kimseye tavır almaması ve üzerüne hamile olduğumu öğrendim onum psikolojisiyle şuan diplerde psikolojim diyebilirim sindiremiyorum kafamdan atamıyorum hele de eşimin kimseye bsy diyememesi bana gelince aslan kesilmesi
Geçmiş olsunTabii ki de şekerli besini çok tüketmiş dedi. Solüsyon yazdı onu surucez. Haftaya da kan tahlili yapicak geçmezse.
Geçmiş olsun sizedeGünaydınn Gençler..Bizde güne hastalıkla uyandık maalesef.
Aile boyu hastayız bebiş gece uyuyamadı en çok o zorlanıyor burnunu açamadık.
Bi çay daha doldurdum evde limon da yok içince bana iyi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?