Hamaratsın evladımÖğretmenim benim sınıf içi durumum nasıl?
Şu Müge yı bi ben izlemiyorum galibaSabah uyurken müge yi izleyemedi açıp onu izliyordur
Yeterli bir şekilde yazıyorsun sayfaya zatenHafta içi çalışmaktayım.
Günü kurtaracak kadar yapabiliyorum, bazen onu da yapamıyorum hafta sonuna birikiyor. Kötü örnek olmayayım da buradaki hamarat hanımlardan feyz alıyorum diyelim.
Yaşça büyüğüm ondan abla diyorlar sağolsunlarKız niye bu kadına abla diyosunuz
Geçmiş olsun şimdi nasılHerkese hayirli gunler, ben de bu ara yaptiklarimi pek yazamıyorum genel rutinler disinda bsy yaptigim da yok.biraz kendime ve aileme zaman ayirmak istedim. Kizim rahatsizlandi bugun, acile gidip geldik,istifra ediyordu. Simdi camasirlari makinaya atip hizlica evi toparliycam
Aktifsin zaten bebişElimdem geldiğince aktif olmaya çalışıyorum zalıııııımmmmm zaman farkı bizleri uzak etsede ben direniyorum negoşummmmmm bu ay toplanma taşınma işleri olduğundan bazen geç giriş yapıyorum sizi seviyorummmm
Aaa ben gibiBenim annemle aramda 500km varzaten gitsemde bana yaptırıyor yemekleri hagsjsg
Ayarin var mıKız mutfak duvarını falan siliyorum tövbee
İyileşince çıkarırsın acısınıSelamlar:)
Ben bu ara neredeyse hiçbir şey yapmıyorum NegocumCanımı çok sıkıyor bu durum ama bi süre böyle devam etmem gerekiyormuş. Günlük evi toplama dışında hep yatış:)
Ayarin var mı
83 yazıyor ama sen bilirsinpenyez83 herkes abla diyo sana bak işkillendirdin beni kaç doğumlusun sen
Canım ben de izlemedim hiçŞu Müge yı bi ben izlemiyorum galiba
83 yazıyor ama sen bilirsin
Bende diyorum geçmişten gelene kadar niye artıyor mesajlarUlan iş yapmak için adamın gitmesini bekliyomuşum gençleştim resmen bu kadar mı farkeder
Ne kadannnn da düşünceli bir eş kişisiSeni çok iyi anlıyorum.1 saatten fazla durunca sağ gözüm atmaya basliyo işte napican onlarında evi seslenemiyoz
Aç kalmak zaten hiç sağlıklı bi durum değil.Sen bayağ hareketli birisin cidden.Ben mesela çok ciddi aç kalırsam verebiliyorum yoksa mümkün değil. Günlük ev hariç 7 8 bin adım atan insanım, ev dahil 10 bini geçiyor çok hareketliyim ama sabit kalıyorum. Kime ne birilerinin göz zevki umrumda değil.
aaaa bende şimdi farkettim83 yazıyor ama sen bilirsin
Ben de tv izlemiyorum bozuldu kanallar gitti yaptırmadım bizdeCanım ben de izlemedim hiçdaha doğrusu TV seyretme alışkanlığım yok izlenecek de birşey bulamıyorum ben
Annem benim taaaam tersimAnneni merak ettim şimdi NegoO da senin gibi biri mi? Çok titiz temiz planlı programlı biri midir?Sana bakılınca öyle olması gerek diye düşünüyorum.
Bol, hoş sohbetleriniz olsun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?