Ayyyy ayyyy gençliğim severim 90lari yaşlanmışımBen listeye bununla başladım @Tiniminimavihanim yaşın tutuyor mu bilemedim ama 90 lar popunu her yaş dinler bence
Ayyyy ayyyy gençliğim severim 90lari yaşlanmışım
83 modelim bonusumpenyez83 herkes abla diyo sana bak işkillendirdin beni kaç doğumlusun sen
85 temizinden83 modelim bonusumSen kaçlısın
Bende hepsini okuyamadım vaktim olmadı. Şekilci insanlar hayatımda olmasın çok gerekli değil onların saygısız bakış açıları bana.Dün akşam kötüydüm epey konunun devamına bakmadım, 18. sayfadan sonrasına şimdi baktım, aşmışlar kendilerini, seviyenin bu kadar düştüğüne inanamıyorum, cidden çok üzücü ve de haklısın bu kadar şekilcilik, Allah ın yarattığına bu kadar hakaret çekilecek iş değil.
Hem 1 hem 2 oyy Allah kolaylık versin sanaÇok yoğunumNego
Hiç dinlenemiyorum.
Ne kadar koşturduğumu bir bilsen. Ödevleri yapıyorum ama. Ödevlerde olmasa ev ne hale gelirdi. Gep bir koşmaca. Çocuklar 1 ve 2. Sınıf ya. Çok zor oluyor. Bu sene bir geçse zaten şükredeceğim.
Çok biliyorsa kendi yapsın yemek seçilmesinden bir kadına bu konuda eziyet edilmesinden hiç hoşlanmıyorum.Beyfendi günlük taze yemek istiyor ikinci güne kalan yemekleri yemek istemiyor. Az yapıp günlük yapmaya çalışıyorum az yapsamda illaki kalıyor yine ozaman da mırın kırın yapıyor. Hiç anlayış yok adamda
Ailesiyle mesafeli olmaz canım bekleme ne olursa olsun ailesi onun. Belkide görüşürken söyledi ama sana söylemiyordur.Evet önce istiyorduk iptal ettik tayin isteyecektik ama olan olmus demekki çok sasırdım bende.
Susmadım tabiki de konu görümce terörü bu arada. Ama eşim sağolsun onlara bsy diyemediği için ne karısıyorsunuz kadına diyemediği için kötü olan ben oldum. Dün arama kayıtlarına baktım bana söyledikleri sözlerün hepsini ona söylememe rağmen bsy olmamıs gibi hepsiyle tek tek görüşüyor dün bu beni çok yıktı. Tmm bsy diyemedin ama en azından tavır yapmasını beklerdim
Seni çok iyi anlıyorum.Ulan iş yapmak için adamın gitmesini bekliyomuşum gençleştim resmen bu kadar mı farkeder
Nego ben uyumadim
Allah zorunu kolaylaştırsın canımBeğeni yapıp kaçanlardan biri de benSizin sohbetinizi çok seviyorum Nego bi belimi doğrulatmadım okul açılmış açılalı hem yoğunluk hem hastalıklar iki gecedir uykusuzluktan mahvolmuş durumdayım tam ben iyileştim derken küçük hasta oldu
Allah şifa versin canımKafam tas olmus sanki oyle agirkiagriyor agriyor yiter diyordu hemsire koparicam diyordu
Çok ince düşünüyoruz da ondanBu baş ağrısı da kadınlarda çok fazla olan birşey.
Allah şifa versin canım.❤
Ben mesela çok ciddi aç kalırsam verebiliyorum yoksa mümkün değil. Günlük ev hariç 7 8 bin adım atan insanım, ev dahil 10 bini geçiyor çok hareketliyim ama sabit kalıyorum. Kime ne birilerinin göz zevki umrumda değil.Ya gerçekten her bayan zayıf olmak mı zorunda ne saçma düşünceler yahu.
Benim kilo problemim hiç olmadı istesem hemen verebiliyorum ama empati kurabiliyorum bu genetik tamamen metobolizma ile alakalı.
Ayrıca etine dolgun bayanları çok beğeniyorum kiloyu bazılarına çok yakıştırıyorum.
Gerçekten böyle düşünen insanlar ne kadar ucuz düşünen insanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?