Düzenli Evimiz & Hayatımız

Anneler hep zayıf diyor gençliğe göre +15 kiloyum annem hala zayifsin diyor. Açlık orucu olarak var ya, 48 saat aç kalınca vücut besin olarak hasta hücreleri yiyormuş (otofaji) filan. Açlık tiroid dengesini de bozuyor bende.

Annem benim taaaam tersim
Ailede en düzenli titiz benim diğerleri daha rahat annem en rahat
Yaaa bazen bu şekilde de oluyor gerçi.
Refika' nın mutfağını izlediğimde annem pek yemek yapmayan biriydi belki de bu yüzden yemek sektörüne bu kadar merak saldık tüm kardeşler demişti.

Annem benim taaaam tersim
Ailede en düzenli titiz benim diğerleri daha rahat annem en rahat
Tam tahmin ettiğim gibi. Annenizin çok hamarat olduğuna eminim ama düzen başka bir kulvar Bir de bir yaştan sonra her şeye doymuş oluyorlar, yap yap nereye kadar diye

Tam tahmin ettiğim gibi. Annenizin çok hamarat olduğuna eminim ama düzen başka bir kulvar Bir de bir yaştan sonra her şeye doymuş oluyorlar, yap yap nereye kadar diye
Eli çok lezzetlidir ama dağınıklığı baki hep öyleydi
Bu yüzden bu kadar düzen takıntım olduğunu düşünüyorum zaten çünkü çocukluğumun o dağınık halini düşündükçe kötü oluyorum.
Mesela belli bir yaşa geldikten sonra evinin düzenine ben el koymuştum annemin elini asla sürdürmüyordum falan

Yok cidden benim yüzüm çöküyor maalesef
Hiç sevmiyorum yüzden gidince bi burnum kalıyor yaa
Herkes bayağ zayıflamışsın diyor.Bebişin süt diyeti vardı yapınca belki kaslardan bile gitmiştir.Bu diyet adamı mezara götürür cinsten
56 kilodayım sabit evlendiğim ilk yıldaki kilom☺ Bekarken 52 idim.

Benzer şekilde, anneciğimde de el işi, temizlik, yemek harika ama düzen çok fena Biri engelli iki yaşlıya bakıyor yıllardır (babaannem ve dedem) kendi de yaşlandı, artık daha zorlanıyor. En fazla gidince yemeğini, temizliğini yapıp, derin dondurucusunu dolduruyorum. Asla evinin düzenine kimseyi karıştırmaz. Sen toplama ben bulamıyorum bir şeyi der. Bana göre dağınık kendine göre her şeyin yeri belli

Versin
Çok versin hemde
Okuma yapmak zor. Yazdırmak daha da zor. Çocuk sıkılıyor.
Diğerine de matematik anlatmaktan içim şişti.
Bizim zamanımızda sanki okul daha kolaydı
Aynen öyle düşünüyorum. 1. Sinifken çok nadir hatırlıyorum annem gelsin yanımda ders çalıştırsin.

Çok biliyorsa kendi yapsın yemek seçilmesinden bir kadına bu konuda eziyet edilmesinden hiç hoşlanmıyorum.
Kendi çok yapar sen ne işe yariyorsun bütün gün evdesin ben çalışıyorum diyor. Calismayinca evde yapılan işler erkeklerin gözüne gelmiyor. Hoş ben çalışırken de işimi kendim yapıyordum bu erkeklere ne yapsan yaranilmiyor yada erkeğine göre degisiyor bilemiyorum.

İyi akşamlar kızlar nasılsınız
Yaklaşık 2 haftadır akrabanın nişanı, akraba ziyareti, tatille geçti dün eve geldim özlemişim valla
Bugün valizleri boşalttım, yemek yaptım, mutfağı topladım, kusumla ilgilendim, balkonu düzenledim

Yarın da evi süpüreyim bi güzel temizlik yapayim. Yemek de lazım düşünüyorum ne yapsam diye

Demek ki yardım etmesi için uzun yıllar geçmesi lazım biz 3 yıllık evliyiz benimde biraz yipranmam lazım. Çalışırken bende hemen eve gelip mutfağa koşardım 3 çeşit yemek yapardım çocuktan sonra evde olmama rağmen hem ozamanki lezzeti tutturamiyirum.alel acele yapıyorum cunku Hemde çeşit çeşit yapamıyorum. Önceden derdiki yemek yapmasan soğan ekmek koysan sofraya yerim senin canın sağolsun şimdi ne değiştiyse. Soğana ekmeğe zam geldi ondanmi acepki

Ne yemek yapicam konusu benim can alıcı noktam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…