- 27 Ağustos 2022
- 1.436
- 5.606
- 88
Anneler hep zayıf diyorAç kalmak zaten hiç sağlıklı bi durum değil.Sen bayağ hareketli birisin cidden.
Benim yengem bi ara o şekilde yapmış aç kalarak vermeye çalışmış o gün bugündür mide hastası oldum diyor.Ciddi şekilde mide ağrıları çekti.
Ben yiyorum almıyorum bu da bana garip geliyor hatta biraz yemezsem annemler çok zayıflamışsın ne oldu sana diyor.Öyle yani halsiz düşüyorum.
Yaaa bazen bu şekilde de oluyor gerçi.Annem benim taaaam tersim
Ailede en düzenli titiz benim diğerleri daha rahat annem en rahat
Tam tahmin ettiğim gibi.Annem benim taaaam tersim
Ailede en düzenli titiz benim diğerleri daha rahat annem en rahat
Eli çok lezzetlidir ama dağınıklığı baki hep öyleydiTam tahmin ettiğim gibi.Annenizin çok hamarat olduğuna eminim ama düzen başka bir kulvar Bir de bir yaştan sonra her şeye doymuş oluyorlar, yap yap nereye kadar diye
Yok cidden benim yüzüm çöküyor maalesefAnneler hep zayıf diyorgençliğe göre +15 kiloyum annem hala zayifsin diyor. Açlık orucu olarak var ya, 48 saat aç kalınca vücut besin olarak hasta hücreleri yiyormuş (otofaji) filan. Açlık tiroid dengesini de bozuyor bende.
Teşekkür ederim örtmenim.Hamaratsın evladım
Amin negoss sagolasinAllah şifa versin canım
Benzer şekilde, anneciğimde de el işi, temizlik, yemek harika ama düzen çok fenaEli çok lezzetlidir ama dağınıklığı baki hep öyleydi
Bu yüzden bu kadar düzen takıntım olduğunu düşünüyorum zaten çünkü çocukluğumun o dağınık halini düşündükçe kötü oluyorum.
Mesela belli bir yaşa geldikten sonra evinin düzenine ben el koymuştum annemin elini asla sürdürmüyordum falan
VersinHem 1 hem 2 oyy Allah kolaylık versin sana
Benise pek sarmadı ama izledim tutuklandı sanırım bilemedim
La bu kadın o kumaş topunu nasıl başına bağlamışŞundan hazır etsin negoya deyin
Bugün erken gelmişsinNego ben uyumadim
Aynen öyle düşünüyorum. 1. Sinifken çok nadir hatırlıyorum annem gelsin yanımda ders çalıştırsin.Versin
Çok versin hemde
Okuma yapmak zor. Yazdırmak daha da zor. Çocuk sıkılıyor.
Diğerine de matematik anlatmaktan içim şişti.
Bizim zamanımızda sanki okul daha kolaydı
Kendi çok yapar sen ne işe yariyorsun bütün gün evdesin ben çalışıyorum diyor. Calismayinca evde yapılan işler erkeklerin gözüne gelmiyor. Hoş ben çalışırken de işimi kendim yapıyordum bu erkeklere ne yapsan yaranilmiyor yada erkeğine göre degisiyor bilemiyorum.Çok biliyorsa kendi yapsın yemek seçilmesinden bir kadına bu konuda eziyet edilmesinden hiç hoşlanmıyorum.
Demek ki yardım etmesi için uzun yıllar geçmesi lazım biz 3 yıllık evliyiz benimde biraz yipranmam lazım. Çalışırken bende hemen eve gelip mutfağa koşardım 3 çeşit yemek yapardım çocuktan sonra evde olmama rağmen hem ozamanki lezzeti tutturamiyirum.alel acele yapıyorum cunku Hemde çeşit çeşit yapamıyorum. Önceden derdiki yemek yapmasan soğan ekmek koysan sofraya yerim senin canın sağolsun şimdi ne değiştiyse. Soğana ekmeğe zam geldi ondanmi acepkiYemek yapmayı, hamur açmayı, farklı şeyler denemeyi seviyorum. Ama yorgunken çok zor oluyor. Dışarıdan sipariş arada oluyor, o da ayar kaçarsa sağlıksız.
İlk evlendiğimizde çocuk yokken işten gelip taze makarna açıyordum. Geçenlerde eşim anlatıyor yatılı okulda, askeriyede neler yediğini, dedim ben bu adama yemek beğendirmek için kırk takla atıyordum, ben kötü alıştırmışım. Şimdi bile evde biri bir şey canım çekti dese, geç saatte olsa yapıp yedirmekten mutlu olurum. Biraz da sorun bende. Eşim de zamanla daha çok yardım etmeye başladı ama 18 yılda ben çok yıprandım.
Ne yemek yapicam konusu benim can alıcı noktamİyi akşamlar kızlar nasılsınız
Yaklaşık 2 haftadır akrabanın nişanı, akraba ziyareti, tatille geçti dün eve geldim özlemişim valla
Bugün valizleri boşalttım, yemek yaptım, mutfağı topladım, kusumla ilgilendim, balkonu düzenledim
Yarın da evi süpüreyim bi güzel temizlik yapayim. Yemek de lazım düşünüyorum ne yapsam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?