Düzenli Evimiz & Hayatımız

Geçmiş olsun gözlerin hasas biraz demek ki neden oldu acaba şiştimi

Gemiş olsun kuzum, alerjik bir durumun mu var niye şişti ki gözün

Herkese günaydın
Hayırlı Cumalar

Coşmuş alerjimle yine koltukta uyudum dün gece, her tarafım tutulmuş kalktım bu sabah, saat çaldıktan sonra da içim geçmiş gözlerimi bir açtım saat 7 :))) çok nadir uyuyakalırım sanırım bu hafta yoruldum gripten, alerjiden ama olsun hamdolsun uyandım yeni bir güne.
Bu sabah kum temizleyip çöp çıkarmaktan başka bir iş yapmadım, eşimin kahvaltısını akşamdan hazırlamıştım zaten, onu işe gönderip kızımı koynuma aldım, bağrıma böğrüme soka soka sevdimmmm çok tatlıydı bu sabah, her zaman sevdirmez kendini. İşteyim şimdi, ayılmaya çalışıyorum, Güzel bir gün olsun herkese inş

Ailesiyle mesafeli olmaz canım bekleme ne olursa olsun ailesi onun. Belkide görüşürken söyledi ama sana söylemiyordur.
Haklısın canım ailesi sonuçta ben bunu daimi ondan beklemiyorum ama en azından 3 4 gün kimseyle görüşmemesini beklerdim bana nasıl yaptıysa onlara da yapmasını isterdim bende ailesiyim sonuçta. Yok canım yok insan hayat arkadasını tanır ahlakını çok iyi bilirim bunun söylemedi söyleseydi baj ben onlara da böyle dedim yaptım illa derdi. Amaaan bsvrelim Allah var bugün Cuma Allah'a havale eder geçerim yapacak bsy yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…