Çok sağol canımGemiş olsun kuzum, alerjik bir durumun mu var niye şişti ki gözün
Sağolun Allah razı olsunGeçmiş olsun gözlerin hasas biraz demek ki neden oldu acaba şiştimi
Aminnn Nego..Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar. Bereketli huzurlu bir gün olsunEki Görüntüle 3152686
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@dira90
Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
aslisc
Kutbettin
@mavidelisiii
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@Nau Nau
@ATTRAENTE
S Sifayildizi
@fridabaci
@74FRIDA
Amin,Hayırlı cumalar günaydın herkeseHayırlı sabahlar hayırlı cumalar. Bereketli huzurlu bir gün olsunEki Görüntüle 3152686
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@dira90
Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
aslisc
Kutbettin
@mavidelisiii
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@Nau Nau
@ATTRAENTE
S Sifayildizi
@fridabaci
@74FRIDA
Çok geçmiş olsun canım dikkat et her organımız önemli ama göz veli nimet rabbim biran önce şifa versin inşallahÇok sağol canım❤ travmam hortladı resmen.
Çeşitli enfeksiyonlar geçirdi ben küçükken de geçirmiş 19, 20 yaş arası tekrar geçirdim.Gözümü kaybediyordum resmen.
Çok korkuyorum bu yüzden, bi sabah yanağım da dahil bayağ şişti oğlumu anneme bırakıp soluğu hastanede almıştım.Şükür şimdi biraz hassasiyet var elimi götürmemeye dikkat ediyorum.
Negooooooooo ben geldım Negoooooooooooooo
Nego söyle soyleyeyim kilolu olan da zayifligindan cok sikayet eden arkadaslarim da oldu ama yemin olsun şu yaşıma geldim ben kilolu sevmem tiksinirim diyeni asagilayici kelimeler kullanani duymadim. O konuyu cok zayif biri de acsa ayni tepkiyi verirdim. O hakareti aşağılamayi begenenlerinde insanligindan suphe ediyorum simdi gordum zaten.
Neyse geldik iste yawww
Çok geçmiş olsun allah şifa versinÇok sağol canım❤ travmam hortladı resmen.
Çeşitli enfeksiyonlar geçirdi ben küçükken de geçirmiş 19, 20 yaş arası tekrar geçirdim.Gözümü kaybediyordum resmen.
Çok korkuyorum bu yüzden, bi sabah yanağım da dahil bayağ şişti oğlumu anneme bırakıp soluğu hastanede almıştım.Şükür şimdi biraz hassasiyet var elimi götürmemeye dikkat ediyorum.
Mevzuyu tam bilmiyorum üstten okudum ama Allah yardımcınız olsun gerçekten evlilik kırk kişi müdahil olunca çok çok zor hale geliyor.Evet önce istiyorduk iptal ettik tayin isteyecektik ama olan olmus demekki çok sasırdım bende.
Susmadım tabiki de konu görümce terörü bu arada. Ama eşim sağolsun onlara bsy diyemediği için ne karısıyorsunuz kadına diyemediği için kötü olan ben oldum. Dün arama kayıtlarına baktım bana söyledikleri sözlerün hepsini ona söylememe rağmen bsy olmamıs gibi hepsiyle tek tek görüşüyor dün bu beni çok yıktı. Tmm bsy diyemedin ama en azından tavır yapmasını beklerdim
Çiçekleriniz var mı??Günaydın kizlar
Bugün disarda bikac isim var onlari halledip evi temizlicem inşallah çok geç gelmem de
Yemek de mercimek çorbası, buzlukta karnıyarık vardı onu bir de dünden makarna var onları yapcam.
Dün Balkonu düzenledigim için çok mutluyum gelip gidip bakiyorumdiğer odaları da o kıvama getirmem lazım
Bana mı sordunuz?Çiçekleriniz var mı??
Aynısı civcik balkonda gözümGünaydın kizlar
Bugün disarda bikac isim var onlari halledip evi temizlicem inşallah çok geç gelmem de
Yemek de mercimek çorbası, buzlukta karnıyarık vardı onu bir de dünden makarna var onları yapcam.
Dün Balkonu düzenledigim için çok mutluyum gelip gidip bakiyorumdiğer odaları da o kıvama getirmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?