Düzenli Evimiz & Hayatımız

Dün

Yatakları düzelttim.
Kahvaltı hazırladım.
Mutfağı topladım.
Buzdolabını düzenledim.
Mutfak koltuk örtüsü yyıkanıştıı astım.
Çamaşır makinesinin kapağını sildim.
İki makine çamaşır yıkandı astım. (Biri bornozlar)
Tuvaleti temizledim, çöplerini değiştirdim, yedek tuvalet kağıdı koydum.
Evi süpürdüm, sildim.
Bol bol dağınıklık topladım.
Çocukları okuldan alma geri götürme geri alma.
Öğle yemeği mutfak toplama.
Akşam yemeği mutfak toplama.

Ödev yaptırdım.
Kitap okudum.

Unuttuğum vardır

Gemiş olsun kuzum, alerjik bir durumun mu var niye şişti ki gözün
Çok sağol canım ❤ travmam hortladı resmen.
Çeşitli enfeksiyonlar geçirdi ben küçükken de geçirmiş 19, 20 yaş arası tekrar geçirdim.Gözümü kaybediyordum resmen.
Çok korkuyorum bu yüzden, bi sabah yanağım da dahil bayağ şişti oğlumu anneme bırakıp soluğu hastanede almıştım.Şükür şimdi biraz hassasiyet var elimi götürmemeye dikkat ediyorum.

Çok geçmiş olsun canım dikkat et her organımız önemli ama göz veli nimet rabbim biran önce şifa versin inşallah

Bi dk ya ben yoğunluktan kaçırmışım topiğin en kilolusu olarak kim ne dedi bilmiyorum ama sana güveniyorum

Çok geçmiş olsun allah şifa versin

Mevzuyu tam bilmiyorum üstten okudum ama Allah yardımcınız olsun gerçekten evlilik kırk kişi müdahil olunca çok çok zor hale geliyor.
Hamileymissiniz üzmeyin kendinizi dediğiniz gibi mübarek cuma hürmetine Allaha havale edin.
Gül gibi geçinmek varken neden ısrarla kötülüğü seçerler hiç anlamadım anlamicam.

Ama şundan eminim belki yüreğiniz soğur biraz. Kötü niyetli olan insanın yaptığı en ufak bisey bile kendine dönüyor eşiniz bir şey yapsın yapmasın farketmez. Eşinizin haksızlığa sustuğu anlar da kendine döner merak etmeyin ilahi adalet böyle bir şey.

Günaydın kizlar
Bugün disarda bikac isim var onlari halledip evi temizlicem inşallah çok geç gelmem de

Yemek de mercimek çorbası, buzlukta karnıyarık vardı onu bir de dünden makarna var onları yapcam.

Dün Balkonu düzenledigim için çok mutluyum gelip gidip bakiyorum diğer odaları da o kıvama getirmem lazım

Çiçekleriniz var mı??

Aynısı civcik balkonda gözüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…