Düzenli Evimiz & Hayatımız

Dün buzdolabının kahvaltılık çekmecesini sildim yerleştirdim.
Bulaşıkları topladım elde yıkadım birazını
Evi toparladım anca çocuk geldi.
Oğlan geldi gitti ara vermiş oldum

Akşam üzeri

Balkonu sildim
Mutfak camını sildim
Mutfak sandalyelerini köpük köpük sildim sonra havluyla geçtim üstünden
Duvarı sildim boyumdan aşağı kırmızı cifi sıktım ele hoş oldu
Yerleri sildim elle ayrıntılı
Halısını serdim kapısını sildim

Daha iş bitmedi mutfakta.

Gece çoluk çocuk yatınca
Koridoru süpürgelikleri elimle sildim halısını serdim.
Banyoyu ve tuvaleti ayrıntılı temizledim temiz paspas serdim öyle yattım

Çok yorgundum yazamadım

Sevda demireli bildin mi? " Ne dedin sen ne dedin sen? Şrankkk"
Bilmem mi

Balkonu düzenledim diyince ne bilim
Balkonumda dolap var da kavanozdur baharatlardır bakliyatlardir onları oraya koyuyorum yeni taşındım da bi el atamamistim ondan dedim

Bi tane çiçeğim vardı orkide o da mevta oldu garibim zaten böcükler falan geldiği için cok almak istemiyorum çiçek

Sizin var mi

Anladim. Benim balkonum yok olsa çiçek doldururdum☺ ki şimdi bile çiçeklerim var

Harfiyen doğru teyitli hemde

Günaydın negooooooooo gunaydin canlarim. Ben endoskopiye gidiyom dua edin bana artik bu mide yanmasindan biktim
Geçmiş olsun canım inşallah önemli bir şey değildir

Konu görümceler. Ve kaç gündür neden bu kadar içerlendim az da olsa söyleyeyim(gururum inciniyor söylediğimde) eşim hırpaladı beni ve dün aksam öğrendim ki (ilahi Rabbim insanı konusturur böyle) kayınvalidem nolmus geçen bizim komsunun kocası da böyle yapmıs demiş diyor bana ve eşim benden eski sıcaklığımı bekliyor. Sıcak davranmayınca yine beni suçluyor huzursuzluk çıkarıyon diyor ben ortamı yumusattıkça. Yaşadığım şeyler basit dğl dedim. Hamileyim onun da psikolojisi bebeğe bile sevinemedim kızıma sağlıkla annelik edemedim 3 4 gün Rabbim çıkarsın onlardan. Şu yürek soğukluğuna o kadar ihtiyacım var ki. İnnnnnsaAlllllaaaaahhhhh diyorum dedijlerinize.
Çok sağolun yazdıklarınız için

Rabbim kolaylık versin, ferahlık versin.

Ahh tek lokma yiyemedim henüz kızlar.Bebiş çok huzursuzdu sabahtan zır zır.‍♀
Bebek arabasının da tekeri çıktı ben bebiş kucağımda düştüm yollara eve geldik neyseki.
Hâlâ zır zır ağlıyor bana yedirmedi.Allah ım güç kuvvet ver sen tüm annelere.

Görümceyi evliliğinizin dışında bırak.Ben abla derdim ama o da aynı annesi kılıklı çıktı.
Görümcede kimmiş yahu evlilik bu.Iki kişi arasında olacak bu insanlar kendini ne zannediyor anlamıyorum bende de aynılarından varda
Saricivcivcikcik in yorumuna kesinlikle katılıyorum evliliğe 40 kişi dahil olmaya kalkışınca çook zorlaşıyor.
Olmaz öylesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…