Bana mı sordunuz?
Benim şu an yok neden ki
Senin balkon daha güzeldir cicekliAynısı civcik balkonda gözüm
Arkadaşı sayfada hiç görmedim de ondan bi an şey oldumİletişim kuruyor bebiş sakin ol
Sevda demireli bildin mi? " Ne dedin sen ne dedin sen? Şrankkk"Senin balkon daha güzeldir ciceklibenimkinde süs püs yok öyle odun gibi sadece konserve kavanozlar
Arkadaşı sayfada hiç görmedim de ondan bi an şey oldum
Balkonu düzenledim diyince ne bilimBana mı sordunuz?
Benim şu an yok neden ki
Bilmem miSevda demireli bildin mi? " Ne dedin sen ne dedin sen? Şrankkk"
Balkonumda dolap var da kavanozdur baharatlardır bakliyatlardir onları oraya koyuyorumBalkonu düzenledim diyince ne bilim
Anladim. Benim balkonum yok olsa çiçek doldururdum☺ ki şimdi bile çiçeklerim varBilmem mi
Balkonumda dolap var da kavanozdur baharatlardır bakliyatlardir onları oraya koyuyorumyeni taşındım da bi el atamamistim ondan dedim
Bi tane çiçeğim vardı orkide o da mevta oldu garibimzaten böcükler falan geldiği için cok almak istemiyorum çiçek
Sizin var mi
Harfiyen doğru teyitli hemdeA ha ha çok doğru yorumlar da öyle
Günaydın negooooooooo gunaydin canlarim. Ben endoskopiye gidiyom dua edin banaHayırlı sabahlar hayırlı cumalar. Bereketli huzurlu bir gün olsunEki Görüntüle 3152686
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@aslisc
Kutbettin
@mavidelisiii
Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@Nau Nau
@ATTRAENTE
S Sifayildizi
@fridabaci
@74FRIDA
Gecmis olsun canimGünaydınnn Hanımlar...
Güne azıcık kötü başladım ama inş. korkulacak birşey yoktur.Gözüm ağrıyor kızarmıştı da dün duştan sonra böyle oldu.
Daha önce çeşitli problemler yaşadığım için korkuyorum biraz.
Allah gönlüne göre bir balkon nasip etsin çiçek bahçesi yap inşallahAnladim. Benim balkonum yok olsa çiçek doldururdum☺ ki şimdi bile çiçeklerim var
Harfiyen doğru teyitli hemde
Günaydın negooooooooo gunaydin canlarim. Ben endoskopiye gidiyom dua edin banaartik bu mide yanmasindan biktim
Geçmiş olsun canım inşallah önemli bir şey değildirHarfiyen doğru teyitli hemde
Günaydın negooooooooo gunaydin canlarim. Ben endoskopiye gidiyom dua edin banaartik bu mide yanmasindan biktim
Konu görümceler. Ve kaç gündür neden bu kadar içerlendim az da olsa söyleyeyim(gururum inciniyor söylediğimde) eşim hırpaladı beni ve dün aksam öğrendim ki (ilahi Rabbim insanı konusturur böyle) kayınvalidem nolmus geçen bizim komsunun kocası da böyle yapmıs demiş diyor bana ve eşim benden eski sıcaklığımı bekliyor. Sıcak davranmayınca yine beni suçluyor huzursuzluk çıkarıyon diyor ben ortamı yumusattıkça. Yaşadığım şeyler basit dğl dedim. Hamileyim onun da psikolojisi bebeğe bile sevinemedim kızıma sağlıkla annelik edemedim 3 4 gün Rabbim çıkarsın onlardan. Şu yürek soğukluğuna o kadar ihtiyacım var ki. İnnnnnsaAlllllaaaaahhhhh diyorum dedijlerinize.Mevzuyu tam bilmiyorum üstten okudum ama Allah yardımcınız olsun gerçekten evlilik kırk kişi müdahil olunca çok çok zor hale geliyor.
Hamileymissiniz üzmeyin kendinizi dediğiniz gibi mübarek cuma hürmetine Allaha havale edin.
Gül gibi geçinmek varken neden ısrarla kötülüğü seçerler hiç anlamadım anlamicam.
Ama şundan eminim belki yüreğiniz soğur biraz. Kötü niyetli olan insanın yaptığı en ufak bisey bile kendine dönüyor eşiniz bir şey yapsın yapmasın farketmez. Eşinizin haksızlığa sustuğu anlar da kendine döner merak etmeyinilahi adalet böyle bir şey.
Çok sağol canım Allah razı olsunKutbettin hayırlı olsun bebeğin unuttum yazmayı
İyi öğlenlerHayırlı sabahlar hayırlı cumalar. Bereketli huzurlu bir gün olsunEki Görüntüle 3152686
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@aslisc
Kutbettin
@mavidelisiii
Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@Nau Nau
@ATTRAENTE
S Sifayildizi
@fridabaci
@74FRIDA
Rabbim kolaylık versin, ferahlık versin.Konu görümceler. Ve kaç gündür neden bu kadar içerlendim az da olsa söyleyeyim(gururum inciniyor söylediğimde) eşim hırpaladı beni ve dün aksam öğrendim ki (ilahi Rabbim insanı konusturur böyle) kayınvalidem nolmus geçen bizim komsunun kocası da böyle yapmıs demiş diyor bana ve eşim benden eski sıcaklığımı bekliyor. Sıcak davranmayınca yine beni suçluyor huzursuzluk çıkarıyon diyor ben ortamı yumusattıkça. Yaşadığım şeyler basit dğl dedim. Hamileyim onun da psikolojisi bebeğe bile sevinemedim kızıma sağlıkla annelik edemedim 3 4 gün Rabbim çıkarsın onlardan. Şu yürek soğukluğuna o kadar ihtiyacım var ki. İnnnnnsaAlllllaaaaahhhhh diyorum dedijlerinize.
Çok sağolun yazdıklarınız için
Amin canım Allah razı olsunRabbim kolaylık versin, ferahlık versin.
Görümceyi evliliğinizin dışında bırak.Ben abla derdim ama o da aynı annesi kılıklı çıktı.Konu görümceler. Ve kaç gündür neden bu kadar içerlendim az da olsa söyleyeyim(gururum inciniyor söylediğimde) eşim hırpaladı beni ve dün aksam öğrendim ki (ilahi Rabbim insanı konusturur böyle) kayınvalidem nolmus geçen bizim komsunun kocası da böyle yapmıs demiş diyor bana ve eşim benden eski sıcaklığımı bekliyor. Sıcak davranmayınca yine beni suçluyor huzursuzluk çıkarıyon diyor ben ortamı yumusattıkça. Yaşadığım şeyler basit dğl dedim. Hamileyim onun da psikolojisi bebeğe bile sevinemedim kızıma sağlıkla annelik edemedim 3 4 gün Rabbim çıkarsın onlardan. Şu yürek soğukluğuna o kadar ihtiyacım var ki. İnnnnnsaAlllllaaaaahhhhh diyorum dedijlerinize.
Çok sağolun yazdıklarınız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?