- 2 Ağustos 2013
- 38.474
- 129.825
- 798
Offf kazan dedin nefesim kesildi 5 yaşıma kadar kazan vardı lojmanda son zamanları hatırlıyorumBizim banyoda kazan vardı cayır cayır yanardı nasıl sıcak olurdu. Bende sıcaktan nefret ederim annem herkesi çitiler kaynar kaynar yıkar beni ılık yıkardı saçımı da yumuşak yıkardı çünkü benim hemen burnum kanar saatlerce durmazdı sıcak ve sert yıkarsa
Ayy benim de annemle çok kötü banyo anılarım var hiç girmeyelim oralaraKız biz küçükken neler yaşamışiz travma doluyuz az daha döksek neler çıkacak
Benim de bi tane var ama başka yok sanırım.Buraya bakınca benim ki azıcık yumuşak bi anneymişAyy benim de annemle çok kötü banyo anılarım var hiç girmeyelim oralara
Bi tane bebeğini sok oda onu yıkasın köpürtsün sen onu yıkarken. Bi de havlu ver kurulasın falan4738. Banyo savaşları kızımı sudan zarar gelmeyecegi şeklinde telkinde bulundum bir dusuniyim dedi onu bekliyorum
sen napiyosundur
Allah kahretmesin onu alim desen kim bilir kaç bin teleMasum masum mesajları okumaya çalışıyorum, yahu Allahını seven şu dönen prada şişesine bir çözüm bulsun, ne biçim reklam bu ya beynim döndü kaç gündürkullanamam kardeş ben bunu bu ne ısrar ya, nefret ettim dönen prada şişesinden
Yok, küçük bir döküm soba.Kuzine mi o
Neler denedim bonus. Şimdi de kavga kıyamet yıkandı uyudu. Şekilden şekile giriyor suyun altında.Bi tane bebeğini sok oda onu yıkasın köpürtsün sen onu yıkarken. Bi de havlu ver kurulasın falan
Teknik bi aksaklık çıktı diyelimKiz en son biraktigimda burayı yemicem diyordun
Yemissin afiyet olsun.ya yemek yemek cok guzel ya...
Batsin su diyetlerin tumü
Neler denedim bonus. Şimdi de kavga kıyamet yıkandı uyudu. Şekilden şekile giriyor suyun altında.
Gerçekten çok mu zor çocuk lora ya4738. Banyo savaşları kızımı sudan zarar gelmeyecegi şeklinde telkinde bulundum bir dusuniyim dedi onu bekliyorum
sen napiyosundur
Yapasın bi tane güzel ablam sorularının cevabı ordaGerçekten çok mu zor çocuk lora yadogurmakla dogurmamak arasında çok gidip geliyorum istek bi geliii bi gidiyii
Bu sene bikac arkadaşın cocuguyla tanıştım çoğu 1 civarı yaşında en tatlı zamanları birine de bugün gittim 2 aylık üstüme kustu ama yine de sevdim çünkü mis gibi kokuyordu kusmugu shsshs
Sevmek çok hoş da bakmak nasıl bilmiyorum büyük sorumluluk cesaret bulamiyorum
Herkes diyo çok güzel sen yap ama ben ikinciyi düşünmüyorum shjsjsjsYapasın bi tane güzel ablam sorularının cevabı orda
Güzel tabi çirkin bişey dersem yamulurumHerkes diyo çok güzel sen yap ama ben ikinciyi düşünmüyorum shjsjsjs
Seninki de o hesap oldu bonus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?