Düzenli Evimiz & Hayatımız

Offf kazan dedin nefesim kesildi 5 yaşıma kadar kazan vardı lojmanda son zamanları hatırlıyorum

Ayy benim de annemle çok kötü banyo anılarım var hiç girmeyelim oralara
Benim de bi tane var ama başka yok sanırım.Buraya bakınca benim ki azıcık yumuşak bi anneymiş
Ona biraz kırgınım bugün tüm kardeşlerim oradayken ben gitmedim.
Ergenlikte zıt giderdik biraz birbirimize ben anne baba hakkını tam olarak idrak edince annemi bir kez olsun kırmamaya çalıştım.O da söylerdi bi ara Teneffüs kardeşleriyle kavga etmezdi evde diye.
Off benim melek annem kv nin bi kaç sözü onu çok üzmüş şimdi onu üzen birini ben nasıl affedebilirim ki.düşününce bile başım ağrıdı.

Allah kahretmesin onu alim desen kim bilir kaç bin tele

Bugün naptım

Kahvaltı hazırla topladım
Banyo temizledim
Çamaşır astım
Sukulent bebeklerini diktim ayrı bir yere
Dökülen toprağı balkonu süpürdüm
Mutfağı süpürdüm
Yemek yaptım
Ödev yaptırdım

Başka bir şey yapmadım baştan iyiydim sonra ev bastı beni

Neler denedim bonus. Şimdi de kavga kıyamet yıkandı uyudu. Şekilden şekile giriyor suyun altında.

Suyla oynamayı her çocuk sever oyuncakları banyoya sokmayı denemişsindir dimi?
Benim küçüğünde çok zordu zamanla farketti. Ömrümüzü yiyorlar.
Onlara kızıyodum diye bi de adamla kavga ediyodum

4738. Banyo savaşları kızımı sudan zarar gelmeyecegi şeklinde telkinde bulundum bir dusuniyim dedi onu bekliyorum
sen napiyosundur
Gerçekten çok mu zor çocuk lora ya dogurmakla dogurmamak arasında çok gidip geliyorum istek bi geliii bi gidiyii
Bu sene bikac arkadaşın cocuguyla tanıştım çoğu 1 civarı yaşında en tatlı zamanları birine de bugün gittim 2 aylık üstüme kustu ama yine de sevdim çünkü mis gibi kokuyordu kusmugu shsshs
Sevmek çok hoş da bakmak nasıl bilmiyorum büyük sorumluluk cesaret bulamiyorum

Yapasın bi tane güzel ablam sorularının cevabı orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…