- 13 Ağustos 2020
- 15.689
- 89.098
- 598
- 32
EvetHerkes evine derim ben ama sen ses etmezsin lora bu nahiflikle
Nee hoşş acaba kendin yıkan desem ne olur motor gelişimi ayağınaBenim büyük kendi yıkanıyor küçüğü de hep babaya kitliyorum
Tabakta uzaylı gibi gülümsüyorHep köpüklü kahve mi atıcaz yarım kahvemi atayımEki Görüntüle 3153453
Suyla arası iyise oynattir uzun süre çabuk alışır. Uf annem aklıma geldi. Susuz sabunsuz keseler morartana kadar köşede bekletirdi yarım saat. Kirlerim yumusayacakmis sanki çöpten getiriyordu beniNee hoşş acaba kendin yıkan desem ne olur motor gelişimi ayağına
Sabunlu kalır muhtemelenNee hoşş acaba kendin yıkan desem ne olur motor gelişimi ayağına
UlanSuyla arası iyise oynattir uzun süre çabuk alışır. Uf annem aklıma geldi. Susuz sabunsuz keseler morartana kadar köşede bekletirdi yarım saat. Kirlerim yumusayacakmis sanki çöpten getiriyordu beni
Fal mı bakıyorsun uzaylılar mı kaçıracak beni yoksaTabakta uzaylı gibi gülümsüyor
Ah negom ahUlan
Bu neeeee
Bizim banyoda kazan vardı cayır cayır yanardı nasıl sıcak olurdu. Bende sıcaktan nefret ederim annem herkesi çitiler kaynar kaynar yıkar beni ılık yıkardı saçımı da yumuşak yıkardı çünkü benim hemen burnum kanar saatlerce durmazdı sıcak ve sert yıkarsaAh negom ah
Seçilmiş kişiBizim banyoda kazan vardı cayır cayır yanardı nasıl sıcak olurdu. Bende sıcaktan nefret ederim annem herkesi çitiler kaynar kaynar yıkar beni ılık yıkardı saçımı da yumuşak yıkardı çünkü benim hemen burnum kanar saatlerce durmazdı sıcak ve sert yıkarsa
Benimde oglan zaten buyuk kendi yikaniyorda bende kızı düsünuyorum ve istiyorum yikansin diyeBugün misafirim vardı gelmedim
Daha yeni oturdum birazdan kızı yıkarım amannn o da başlı başına bir iş haaa ne zaman kendi yıkacak bu kız yaaa
Kaç yaşında kızın?Benimde oglan zaten buyuk kendi yikaniyorda bende kızı düsünuyorum ve istiyorum yikansin diye
Bunu bende söylemeye başladım ne zaman kendi yıkanacak bu oğlan.Bugün misafirim vardı gelmedim
Daha yeni oturdum birazdan kızı yıkarım amannn o da başlı başına bir iş haaa ne zaman kendi yıkacak bu kız yaaa
Bende çay içmek istiyorum ama evde çay bitmiş kocam beyi tembihledim yinede almadan gelmiş.İyi akşamlar hepinize
Bugün kitap okudum bol bol ama işlerimi de bitirdim
Yataklar toplandı
Toz alındı
Evi süpürdüm tekrar
Mutfağı ve banyoyu sildim
2 makina daha çamaşır yıkadım
İzmir köfte ve barbunya pişirdim
Sofra kurdum,topladım, mutfak topland
Şimdi çay faslına geçeceğim inş
Nego gendi saksılarına bahsınBide o saksilar cok kalabalik yapiyor diye gozune de batiyor mu negooooooooo
Utandım ayyhhBizimki kocaman
O ne yaa nasıl gızzSuyla arası iyise oynattir uzun süre çabuk alışır. Uf annem aklıma geldi. Susuz sabunsuz keseler morartana kadar köşede bekletirdi yarım saat. Kirlerim yumusayacakmis sanki çöpten getiriyordu beni
Suyla arası iyise oynattir uzun süre çabuk alışır. Uf annem aklıma geldi. Susuz sabunsuz keseler morartana kadar köşede bekletirdi yarım saat. Kirlerim yumusayacakmis sanki çöpten getiriyordu beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?