Düzenli Evimiz & Hayatımız

Nee hoşş acaba kendin yıkan desem ne olur motor gelişimi ayağına
Suyla arası iyise oynattir uzun süre çabuk alışır. Uf annem aklıma geldi. Susuz sabunsuz keseler morartana kadar köşede bekletirdi yarım saat. Kirlerim yumusayacakmis sanki çöpten getiriyordu beni

Suyla arası iyise oynattir uzun süre çabuk alışır. Uf annem aklıma geldi. Susuz sabunsuz keseler morartana kadar köşede bekletirdi yarım saat. Kirlerim yumusayacakmis sanki çöpten getiriyordu beni
Ulan
Bu neeeee

Bizim banyoda kazan vardı cayır cayır yanardı nasıl sıcak olurdu. Bende sıcaktan nefret ederim annem herkesi çitiler kaynar kaynar yıkar beni ılık yıkardı saçımı da yumuşak yıkardı çünkü benim hemen burnum kanar saatlerce durmazdı sıcak ve sert yıkarsa

Seçilmiş kişi verilmiş sadakan mi varmış ne diyim

İyi akşamlar hepinize

Bugün kitap okudum bol bol ama işlerimi de bitirdim

Yataklar toplandı
Toz alındı
Evi süpürdüm tekrar
Mutfağı ve banyoyu sildim
2 makina daha çamaşır yıkadım
İzmir köfte ve barbunya pişirdim
Sofra kurdum,topladım, mutfak topland

Şimdi çay faslına geçeceğim inş

Bugün misafirim vardı gelmedim
Daha yeni oturdum birazdan kızı yıkarım amannn o da başlı başına bir iş haaa ne zaman kendi yıkacak bu kız yaaa
Bunu bende söylemeye başladım ne zaman kendi yıkanacak bu oğlan.
Bizimki çorabına kadar benden bekliyor bu yüzden bıkıyorum.

Bende çay içmek istiyorum ama evde çay bitmiş kocam beyi tembihledim yinede almadan gelmiş.
Bugünde öğleden beri canım çay içmek istiyor kaçışı yok birazdan gönderirim markete.

O ne yaa nasıl gızz Ne çekmişsin be Lora
Benimde saçlar çok kalındı tarak girmezdi resmen ve de uzunda olunca zor iniyordu o saçlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…