- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Yaa ne güzel şeyler söylemiş canım.Ev sahibi bana nasıl teşekkür edeceğini bilemedi bu ev neden böyle temiz diyorTürk kadınları çok titiz oluyor diyor.
Diriliş Ertuğrul izlediğini ordaki kadınlarda çok becerikli diyor bende hiç mütevazi olmadım hepimiz öyleyiz dedimev sahibi beni övdükçe yüzümdeki ifadeee
Ee nasıl evv güzel demii bir daha söyleee
Yokk kuzucum kira çook yüksekti geliş tarihide belli değil başka eve geçtikYaa ne güzel şeyler söylemiş canım.
Tr ye dönüyorsunuz değil mi?
Heyy maşallahEv sahibi bana nasıl teşekkür edeceğini bilemedi bu ev neden böyle temiz diyorTürk kadınları çok titiz oluyor diyor.
Diriliş Ertuğrul izlediğini ordaki kadınlarda çok becerikli diyor bende hiç mütevazi olmadım hepimiz öyleyiz dedimev sahibi beni övdükçe yüzümdeki ifadeee
Ee nasıl evv güzel demii bir daha söyleee
Çok eski değil yeniler daha büyük yapılıyor hatta. Bütçeye göre 2+1 den başlar kaç odalı alacaksan. Küçük ev kimse istemiyor artık.Eviniz eski bina mı Nego bizim buralarda gerçekten çok küçük yapılıyor.
120metrekare en fazla görüyorum.
Sana sabah kahvesi bana akşam kahvesi olsunGünaydınnnnnnnnn
Burdaki evleride git gide büyütüyolarÇok eski değil yeniler daha büyük yapılıyor hatta. Bütçeye göre 2+1 den başlar kaç odalı alacaksan. Küçük ev kimse istemiyor artık.
Şifa olsunKüçük hasta benim okula gitmedi ortanca kızı da alınca okuldan şöyle pozitif enerji ile ilgili video dinleyeyim derken hepimiz gitmişiz
Senin kucük oğlan benim kizla yasit heralde.Benim oğlan ev bile süpürüyor
Geçmiş olsun canımKüçük hasta benim okula gitmedi ortanca kızı da alınca okuldan şöyle pozitif enerji ile ilgili video dinleyeyim derken hepimiz gitmişiz
Benim büyük 11 küçük 7 yaşındaSenin kucük oğlan benim kizla yasit heralde.
Aslında benimle camasir katlamaya çalışır. Bul.makinesinin kasik kutusunu yerlestirir.
Ama özünde cok dagınık.
Oğlum kızın aksine cok duzenlidir.annem diyor kızı oğlun gibi yapamadin
Teşekkür ederiz canımGeçmiş olsun canım
Daha iyi misin?Merhaba canlarim, hepinize guzel dualariniz ve desteginiz için teşekkür ederimiyiki varsiniz hepinizi seviyorum
Iyiyim negosum, kotu olmak yaramiyor valla.yeni sorunum bile var artik, banyonun asma tavaninin icinde fare varDaha iyi misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?