golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Tamam la artik kendine gel eski efomu geri ver banaDöneli 2 hafta oldu
AyyyyyIyiyim negosum, kotu olmak yaramiyor valla.yeni sorunum bile var artik, banyonun asma tavaninin icinde fare var
Kız geldikten sonra bir daha ev topladımGünaydın kızlar
Yatakları topladım
Evi topladım
Kızımı okula bıraktım
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım
Bulaşık makinesini yerleştirdim
4 makine çamaşır katlandım yerlerine koydum dolap içlerini düzelttim
Kücükmus senin oglanBenim büyük 11 küçük 7 yaşında
Ayy cok korkarim.yokmu bi caresiPiti piti geziyorlar negos ya
Takılıp sokulecek mi tavan yoksa sabit mi sabit değil açılacak yeri varsa ilaç koy pasta denilen çok etkiliPiti piti geziyorlar negos ya
Ha bütçeye göre olabilir ama eşim cadde üzerinde evlerin 1 milyona satıldığını söylemişti şuan hatta 2 milyon 3+1 120 metrekare kare vardır öyle aman aman büyük değiller.Çok eski değil yeniler daha büyük yapılıyor hatta. Bütçeye göre 2+1 den başlar kaç odalı alacaksan. Küçük ev kimse istemiyor artık.
Benim oğlanda 6 yaşında.Sizde 2.sınıfsınız o zamanBenim büyük 11 küçük 7 yaşında
Dünyaya yayılmış namımız desene.Yokk kuzucum kira çook yüksekti geliş tarihide belli değil başka eve geçtik
Asansörde eşyalara yardım eden kişi sordu nerelisiniz diye bizde diyince I love you Turkeyy diye eşime sarılıyoradam yarı çat pat türkçeyle en büyük Fenerbahçe dedi.Çok seviyorlar Türkiye ‘yi
Ilac koyulacak canim, daha oncede varmis ilaclayinca gitmisler. İnşallah eve sizmadan giderlerAyy cok korkarim.yokmu bi caresi
Acilacak yeri var canim, evet fare pastasi alin dediler yarin gidip alicam bakalimTakılıp sokulecek mi tavan yoksa sabit mi sabit değil açılacak yeri varsa ilaç koy pasta denilen çok etkili
Kıyamam kuzum, bugün az iş yapsan ne olacak her gün yapıyorsun, çocuk, ev, eş yorulmuşsundur. Dinlen artık, azıcıkta kocalar iş yapsınATTRAENTE bugün bu maşallah benden eşime gitsin .
Meğersem çok ihtiyacım varmış o kadarda çok iş yapmadım ama belim çok ağrıyor bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?