Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kız geldikten sonra bir daha ev topladım
Dikey süpürge ile süpürdüm
Koltuk ve halıdaki lekeli yerleri sildim
Halı koltuk örtüsü serdim
Yemek yaptım
Az önce mutfağı topladım
Ev yine dağılmış

Çok eski değil yeniler daha büyük yapılıyor hatta. Bütçeye göre 2+1 den başlar kaç odalı alacaksan. Küçük ev kimse istemiyor artık.
Ha bütçeye göre olabilir ama eşim cadde üzerinde evlerin 1 milyona satıldığını söylemişti şuan hatta 2 milyon 3+1 120 metrekare kare vardır öyle aman aman büyük değiller.
Dediğin gibi büyük ev çok yüksek fiyatlı evler olabilir.
Toki'nin yaptıkları da öyle 3+1 105 metrekare yazıyordu.

Gündüz yazdıklarıma akşam bulaşıkları mutfak temizlemesi ve bir tepsi kek yapımı da ekleyelim pıliiis

Anca oturdum kahve içeceğim, belki bir minnak dilim de kek yerim.
Öyle yorgun oluyorumki bu saatlerde.
Oturup asla yerimden kalkmak istemiyorum.
Çayı kahveyi de kocam getirsin

İyi geceler
Yedi cüceler

Benim büyük 11 küçük 7 yaşında
Benim oğlanda 6 yaşında.Sizde 2.sınıfsınız o zaman
Dünyaya yayılmış namımız desene.
En büyük Cimbom bi kere
Ne güzel ama dünyayı gezip farklı ülkelerden başka insanlar tanımak..
Ben ancak kv' de konuşayım

Akşamı ettiiiiikkk
İşten geldim yine totom yer görmedi
Makbulden baharat ve kuruyemiş sipariş vermiştim onlar gelince baharat çekmecesini temizlemek farz oldu

Sofrayı eşim kurmuştu eve geldiğimde yemek sonrası topladım
Mutfağı topladım, makinayı çalıştırdım
Baharatlıklarımı yıkayıp, doldurdum,çekmeceyi temizledim, elim değmişken bakliyatları da düzenledim
Mısır patlattım
Kütüphanedeki dekoratif objelerin hepsini topladım, boyadan sonra çerçeveleri asmamıştım zaten, objeleri topladım resimlerini çektim, dolapta satmaya niyetliyim

Kocacım çayı demledi, bende bir iki fincan içip duş alacağım. Bir gayret bahararlıkları hallettiğim için kendimi tebrik ediyorum ve resimlerini ekliyorum hepinize iyi geceler dostlar

Eklentiler

• 16672424652657738405425819274024.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 39
  • 16672426348465876505118997345933.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 38
Bizde bugun neler yaptık eşimle onları yazayım sağolsun yardım etti çünkü bebiş hem hasta hem diş çıkarıyor bizimleyken kucağımızdan asla inmek istemiyor bende çok zorlanıyorum.
Kahvaltı hazırladım.
Yatakları toparladım.
Bulaşık makinasını boşalttım.
Kirlileri dizdim bayağ bulaşık da elde yıkadım.
Çöpleri çıkardık.
3 halı yıkadı eşim.
Balkonu ben toparladım çiçekleri suladım eşim de yıkadı.
Salonu ve mutfağı eşim süpürdü.
Bende onun kıyafetlerini ütüledim.Çok ütü yapamıyorum sadece okul kıyafeti ve esimin kıyafetlerini
Ocağı sildim.
Akşamda yemek yapamadım tantüni aldık.
Elde yıkanacak kıyafetler vardı lekeler geçmiyor çitilenmeyince bende onları çitiledim.1 posta makinaya attım.

Bu gün yine herkes pek hamarat
ben deeeeee aranızda kaynayayım
İşten eve geldim yemek yedik ve çıktım az önce eve girdim
Komşular ile birlikte bebeği olan bir komşumuza ziyarete gittik keyifli hoş sohbet iyi geldi

Herkese iyi geceler

ATTRAENTE bugün bu maşallah benden eşime gitsin.
Meğersem çok ihtiyacım varmış o kadarda çok iş yapmadım ama belim çok ağrıyor bugün.
Kıyamam kuzum, bugün az iş yapsan ne olacak her gün yapıyorsun, çocuk, ev, eş yorulmuşsundur. Dinlen artık, azıcıkta kocalar iş yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…