Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ilac koyulacak canim, daha oncede varmis ilaclayinca gitmisler. İnşallah eve sizmadan giderler

Acilacak yeri var canim, evet fare pastasi alin dediler yarin gidip alicam bakalim
Nane yağı kullanabilirsin, pamuklara damlat her yere koy, giderler kokusundan, öldürmemiş olursun

Merhabalar,
Ekim ayı bitiyor. Ekim benim için hastalık ve koşturmaca ile geçti, bugünümüze şükürler olsun.
18:00 a doğru işten eve geldim. Yemek yendi, bulaşıklar toplandı.
1 saate yakın ders çalıştım.
Yeni bir kitaba başladım, yaklaşık 100 sayfa okudum.
Küçüğümün sınavı vardı, ben kendi dersime çalışırken o da benimle çalıştı, arada yardımcı oldum.
Çamaşır katladım, yerleştirdim.
Yarının kıyafetlerini hazırlayıp küçüğü yatağa kovalayacağım.
Mesleğim ile ilgili / kişisel gelişime yönelik çevrimiçi derslere kayıt oldum. İnşallah Kasım ayı boyunca ikisini takip edeceğim.
Kasım ayı sonunda Aralık ayını tartıda -2kg ile sağlıkla karşılarım inşallah.
Yayınlanması için haber beklediğim bir çalışmam var, inşallah onun haberini alırım.
İnşallah heveslendiğim güzel işleri, hakkıyla teslim ettiğim,
Sağlık, huzur ve mutluluk dolu, verimli bir ay olur Kasım.
Herkese iyi geceler.

Cok korkuyorum eve girecekler diye ya, cunku 1 tane degil.care olurmu nane yagi
Bahçe katta otururken denedim, çok oluyordu bahçede, pencere kenarlarına, kapı girişine koyuyordum, hiç girmediler içeri ama nane yağından mı kedi kokusundan mı emin değilim, o dönem 12 kedi vardı evde

Kıyamam kuzum, bugün az iş yapsan ne olacak her gün yapıyorsun, çocuk, ev, eş yorulmuşsundur. Dinlen artık, azıcıkta kocalar iş yapsın
Erkeklerin çoğu öyle söylemiyor ev hanımlığını yan gelip yatmak sanıyorlar ama bizzat erkek kardeşim öyle söyler. Sürekli evde uzanıyor geziyorsunuz derdi

Bahçe katta otururken denedim, çok oluyordu bahçede, pencere kenarlarına, kapı girişine koyuyordum, hiç girmediler içeri ama nane yağından mı kedi kokusundan mı emin değilim, o dönem 12 kedi vardı evde
12 kediye nasıl baktın canım çok fazla ☺ her yerden kedicik çıkıyordur

Bence kedilerdendir ya 12 kedili evde fare barinamaz

12 kediye nasıl baktın canım çok fazla ☺ her yerden kedicik çıkıyordur
Ablamla birlikte yaşadığım dönemlerdi, kediler ikimizde de hastalık gibiydi, hasta,yaralı,annesiz ne bulursak topluyorduk. 12 tane o dönem demirbaştı bir de gelen gidenler oluyordu. Hayatımın en zor zamanlarındandı, sonra evleri ayırdık, ben terapi gördüm bunun içim, o devam ediyor hala. Özlüyor muyum evet muhtemelen eşim olmasa yine kedili teyze olurdum

Oğlumun din kültüründen sınavı var bugün, demin yolcu ederken diyorum hadi kiramen katibin hep sağdan çalışsın ,hafaza melekleri seni korusun ,rahmet melekleri de yanımda olsun dimi anne biliyorum hepsini biliyorum merak etme diyor bulduğum her fırsattan sızıyorum

Bugün benim oğlumun da din kültürü sınavı var Rabbim zihinlerini açık etsin inşallah. Akşam çalışıyoruz dinimizi ilk kimden öğreniriz diye bir soru vardı annem yazmış ikna edene kadar yarım saat geçmiştir

Amin canım
Haha yerim ama kaça gidiyor senin ki

Günaydın kızlar
Dün hiç iş yapamadım. Yerimden kalkamayacak kadar hastayım. Ateşim de varmış . Akşam adam gelince acile gittik.şimdi daha iyiyim ateşim yok ama bütün kemiklerim kırılıyo gibi
Geçmiş olsun canım,benim de öyle ağrım vardı yattım hep sadece ödevlerine yardım ettim çocukların.Bu ara yine herkes kırılıyor çocuklar da aynı şekil .
Allah şifa versin

Aaaa bu benim resmen melikül mevt sevdiklerimizden uzak dursun da vardı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…