- 2 Ağustos 2013
- 38.486
- 129.873
- 798
2 gün girmedim kafamı dinleyim diye kızla uğraşıyorum mama derdisweetgirlcandy nerdesin görünmedin
Amin canim inşallahHakkınızda hayırlısı artık sorunlarınız çözülür Inşaallah
Bende oyle dedim artik inan darladi yani koyde köy, ben kediyle dururum evimde napiyimAy boşver hemşire gitsin de rahatlasın sonra içinde kalır yine sana bi yerde patlar.
Ne yaptı içiyor mu?2 gün girmedim kafamı dinleyim diye kızla uğraşıyorum mama derdi
O kadar sayfa birikmiş ki yeni bitirdim
AminnEki Görüntüle 3156941
Şuraya bu nazar boncuğusunu bırakıyorumn.Topikçe lazım gibiHastalarımıza şifa sıkıntısı olanlara gönül ferahlığı versin Rabbim aminnnn
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun kızlar : (
Geçmiş olsun kızlar
Çocuklardan mı geçti kukriş geçmiş olsun
Teşekkür ederim kızlar ,çocuklar bana sattı galiba hastalığı ,ilaç alıyorum bakalım inşallah hafta başına kadar geçer .
Geçmiş olsun KukrimTeşekkür ederim kızlar ,çocuklar bana sattı galiba hastalığı ,ilaç alıyorum bakalım inşallah hafta başına kadar geçer .
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun Kukrim
Hayır içmiyorNe yaptı içiyor mu?
Geçmiş olsun Allah şifa versin.Teşekkür ederim kızlar ,çocuklar bana sattı galiba hastalığı ,ilaç alıyorum bakalım inşallah hafta başına kadar geçer .
Sağol.Afiyet olsun ciğer favori menüm benimde yarına yaparım artık işkembe çorbası ile madımak yaptım bugün
Allah razı olsun amin canımEki Görüntüle 3156941
Şuraya bu nazar boncuğusunu bırakıyorumn.Topikçe lazım gibiHastalarımıza şifa sıkıntısı olanlara gönül ferahlığı versin Rabbim aminnnn
+1Allah razı olsun amin canım
Ama söylemeden geçmek istemiyorum nazar boncuğunun dinen batıl olduğunu biliyorum.☺
Nazar için nas,felak, ihlas,ayet-el kursi okunup vücuda sürülür.
Ben topiğe okurum inş.
Gözünüz aydın olsun Deren.Slm kizlar.cok sukur esim geldi.Allah kimseyi sevdiklerinden ayrı birakmasin
Çocuklarda kuzu gibi oldular ay bi rahatladim.babalarından korkarlar.oh ne sinir ne stres.Allah kocami basimdan eksik etmesin.canima okudular su 1 ayda ya
Sabah kizi okula biraktim
Eve geldim oglani gönder dim okula.çopleri verdim ogluma atti.
Ortalığı ve yataklari topladim
Ön balkonu yikayip mermer ve korkuluklarini sildim
Ebeveyn banyosunu yikadim
Buyuk banyonun lavobosunu yikadim aynasini sildim
Salonun tozunu aldim
Tepsileri yikayip ocagi detayli sildim
Davlumbazin tozunu aldim
Camasir dererjani kutuma deterjan doldurdum
Havlulari yikayip astim
3 kez okula gidip geldim
Yemek yaptim.yedik mutfagi toplayip bul.mak.calistirdim
Aksam yüruyüse ciktik geldik
Yastik kıliflarini degistirdim.esim erken geldi evi süpürmemistim evimiz tertemiz dedi
Her zamanki hali dedim
Geçmiş olsun bonusumBoğazım öyle ağrıyo ki
Geçmiş olsun sizedeGünaydın herkese ,fena şifayı kapmışım
Geçmiş olsunMerhabalar,
Sabahtan beri toparlanamadım, iyi değilim demeye utanır oldum. Saat kaç oldu hala yatıyorum
Rabbim bütün hastalara şifa ve güç versin, bana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?