- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.046
- 598
Birde bunu teklif edeyim bakalim ne diyecekOnline alırsınız
İnşallah canimBen de iznin bir kısmını ailelerde sonra da birlikte geçirseniz diyecektim ona cevap vermişsin canım inşallah orta yol bulursunuz.
Ayri kalinca ben cok hircinlasiyorum ya, daha cok kavga ederiz diye korkuyorumAyrı kalmak bazen iyi geliyor.Bize iyi geliyor mesela eşimi özlüyorum
Geçmiş olsun canımBaşım ağrıyor yine
Valla benim ev toplu bebişi emzirip uyuttum kuzum dişini patlattı rahatladı biraz,uyuyor maşallah.Maraton dedim dedim kimse gelmedi
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Bende herşeyin üzerine kapıyı kitleyip ayak bakımına geldimValla benim ev toplu bebişi emzirip uyuttum kuzum dişini patlattı rahatladı biraz,uyuyor maşallah.
Duş alıp 1 posta çamaşır astım beyazlar.
Oğlanı yıkayacağım ödevini de yaptı şükür.
Sonra akşama ciğer pişiricem herşey planlı olunca bende huzur maşallah.
Sağol canım
Teşekkür ederim canım, Rabbim bu günümü aratmasın ama her cumartesi zor doğruluyorum ya da bir hastalık çıkıyor. Gün bomboş geçti.Gecmis olsun canim.vucut istiyor bazen yatip dinlenmeyi
Askeri işi olanlar da sorun oluyor duymuştum ama eşle zaman geçirmek varken ayrı olmak bilemedim araya özlem girince nasıl olur eşin iyi oluyorsa gitsinKabul etmiyor onu, mesleki sıkıntı yaratiyormus
Ohh sefan olsun..Bende herşeyin üzerine kapıyı kitleyip ayak bakımına geldim
O gidecek koyune ben evimde kalmaya karar verdim, isini bitirince doner artik keyfi bilir. Napacaksa artik koyunde yapip rahatlasinAskeri işi olanlar da sorun oluyor duymuştum ama eşle zaman geçirmek varken ayrı olmak bilemedim araya özlem girince nasıl olur eşin iyi oluyorsa gitsin
Hakkınızda hayırlısı artık sorunlarınız çözülür InşaallahO gidecek koyune ben evimde kalmaya karar verdim, isini bitirince doner artik keyfi bilir. Napacaksa artik koyunde yapip rahatlasin
Ay boşver hemşire gitsin de rahatlasın sonra içinde kalır yine sana bi yerde patlar.O gidecek koyune ben evimde kalmaya karar verdim, isini bitirince doner artik keyfi bilir. Napacaksa artik koyunde yapip rahatlasin
Afiyet olsun ciğer favori menüm benimde yarına yaparım artık işkembe çorbası ile madımak yaptım bugünAkşam yemeklerini yaptım..
Ciğer ve pilav soğan salatası
Hazır fırın açmışken bi de koca bi tepsi kek çırptım devir tasarruf devri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?