Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sıkılsamda birlikte olurum diye düşünebilirdim ben yalnız olmasındansa. Atıyorum 1aysa izin 1 er hafta ailelerde kalınır gerisi sizin. Hem kimse gönül koymaz

Sıkılsamda birlikte olurum diye düşünebilirdim ben yalnız olmasındansa. Atıyorum 1aysa izin 1 er hafta ailelerde kalınır gerisi sizin. Hem kimse gönül koymaz
Benim ailem zaten calisiyor gitsemde yine evde tek kalicam, zaten daha yeni gorustuk hepsiyle. Ben evi kendim taşıdım esim tasinma iznini ailesiyle gecirdi, hepside gelmeyin bosuna diyor ama yok. Gecenlerde kavga ettik aileler ogrendi, acaba diyorum ailesimi istemiyor gelmemi, cunku bensiz gitmezdi normalde

Canım siz bir terapiste gitseniz eşin nasıl bakıyor bu konulara? Şimdi böyle böulr birikip soğukluk girer araya iyice kopmadan çözüme kavuşturmanız lazım.
Bir ay tatilin hepsini ailesi işe geçirmeyi istemesi normal değil
Bir hafta orda bir hafta sizinkilerde gerisi evde olsun hadi ne güzel fırsat.

Kabul etmiyor onu, mesleki sıkıntı yaratiyormus

Ben de iznin bir kısmını ailelerde sonra da birlikte geçirseniz diyecektim ona cevap vermişsin canım inşallah orta yol bulursunuz.

Ayrı kalmak bazen iyi geliyor.Bize iyi geliyor mesela eşimi özlüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…