Günaydın herkese ,fena şifayı kapmışım
geç kalmış bir günaydınGünaydın
32 guninşallah guzel gecer ama hic umidim yok benim
Bende ayri durma taraftari degilim ama koyde odun isine yardim edicem sıkılırsin diyor, babasi gelmene gerek yok diyor ama tutturdu illa gidicem diye. Onun plani beni istanbula yollayip rahatca gezmek, arabada altinda varmi daha iyisi. Kotu ruya goruyorum iki gundur hic gidesim yok o yüzden benim. Birde sirtim agriyor 1 haftadir otobuste iyice tutulurum boyle gidersem.arabayida vermiyor mazot pahali diye, kaldim oylece
Benim ailem zaten calisiyor gitsemde yine evde tek kalicam, zaten daha yeni gorustuk hepsiyle. Ben evi kendim taşıdım esim tasinma iznini ailesiyle gecirdi, hepside gelmeyin bosuna diyor ama yok. Gecenlerde kavga ettik aileler ogrendi, acaba diyorum ailesimi istemiyor gelmemi, cunku bensiz gitmezdi normaldeSıkılsamda birlikte olurum diye düşünebilirdim ben yalnız olmasındansa. Atıyorum 1aysa izin 1 er hafta ailelerde kalınır gerisi sizin. Hem kimse gönül koymaz
Aminn inşallah
Beğenemedin mi gardaşŞekerim mi
Canım siz bir terapiste gitseniz eşin nasıl bakıyor bu konulara? Şimdi böyle böulr birikip soğukluk girer araya iyice kopmadan çözüme kavuşturmanız lazım.32 guninşallah guzel gecer ama hic umidim yok benim
Bende ayri durma taraftari degilim ama koyde odun isine yardim edicem sıkılırsin diyor, babasi gelmene gerek yok diyor ama tutturdu illa gidicem diye. Onun plani beni istanbula yollayip rahatca gezmek, arabada altinda varmi daha iyisi. Kotu ruya goruyorum iki gundur hic gidesim yok o yüzden benim. Birde sirtim agriyor 1 haftadir otobuste iyice tutulurum boyle gidersem.arabayida vermiyor mazot pahali diye, kaldim oylece
Kabul etmiyor onu, mesleki sıkıntı yaratiyormusCanım siz bir terapiste gitseniz eşin nasıl bakıyor bu konulara? Şimdi böyle böulr birikip soğukluk girer araya iyice kopmadan çözüme kavuşturmanız lazım.
Bir ay tatilin hepsini ailesi işe geçirmeyi istemesi normal değil
Bir hafta orda bir hafta sizinkilerde gerisi evde olsun hadi ne güzel fırsat.
Online alırsınızKabul etmiyor onu, mesleki sıkıntı yaratiyormus
Ben de iznin bir kısmını ailelerde sonra da birlikte geçirseniz diyecektim ona cevap vermişsin canım inşallah orta yol bulursunuz.32 guninşallah guzel gecer ama hic umidim yok benim
Beğenemedin mi gardaş
BalımŞekerimi okuyunca bi hoş oldum
sağol canımSelam huzurlu haftasonları
Selizay geçmiş olsun. En hayırlı zamanda sağlıkla gelecektir. Hazırlıkların tamam mı?
Teneffus Zili gözün aydın. Hayırlısı ile nasip olur inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz
Tüm hastalara geçmiş olsun Allah şifa versinKukrim Bonus
Ayrı kalmak bazen iyi geliyor.Bize iyi geliyor mesela eşimi özlüyorum32 guninşallah guzel gecer ama hic umidim yok benim
Gecmis olsun canim.vucut istiyor bazen yatip dinlenmeyiMerhabalar,
Sabahtan beri toparlanamadım, iyi değilim demeye utanır oldum. Saat kaç oldu hala yatıyorum
Rabbim bütün hastalara şifa ve güç versin, bana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?