Düzenli Evimiz & Hayatımız

İyi akşamlar

Sakin bir Pazar geçirdim, dinlenmeye çalıştım ama hiç iş yapmadan olmaz tabi

Yatakları topladım
Süpürgeyle tekrar bir üzerinden geçtim evin
Koltuk örtülerini yıkadım
Dün aylık alışverişte aldığım etleri ayırdım paketledim buzluğa attım, birazda köfte yaptım buzluk için
Sebzelikte turşulardan kalan sarmısaklar vardı onları soyup rondodan geçirdim, buzluğa attım
Tarator için havuç kavurup buzluğa attım, birazda doğrayıp paketledim
Ütü yaptım
Akşam yemeğini hazırladım, mutfağı topladım

Şimdi çay faslındayım, bu akşam yeni bir kitaba başlamayı düşünüyorum

Günümün özetidir bugün erkek peri maşallah aktif olarak meydanda idi Eşim ;
kahvaltı hazırladı, ben pazar klasiği olarak pankek yaptım, yedim ve yattım.
mutfağı ve bulaşıkları topladı.
lavaboları temizledi.
alışveriş yaptı, aldıklarını yerleştirdi.
üstten evi topladı, robot süpürdü.
akşam yemeği hazırladı, topladı, ben yedim ve yattım.
4 makine çamaşır yıkandı, kurutuldu, katladım, ütülendim ve arada bulduğum bütün fırsatlarda yattım.
Şükür beklediğim güzel haberi aldım, ama hastalıktan ona bile düzgün sevinemedim.
Haftasonum hastalıkla geçti, yarın sabah daha iyileşmiş olarak uyanmayı diliyorum. Doktora gitmeden, rapor almadan haftayı geçirebilirim inşallah.
Herkese iyi geceler.

Banyo mu yapıyorlar kendileri mi yapiyorlar benimde olucak mi böyle

Erkek peri geçmiş olsun Allah şifa versin

Şükür eve döndük canoskiler. Bebem bi saniye durmadi yolda dugunde hicbir yerde, allah sabir versin bize valla ben anlamadim cocuk geldiğimizden beri de durmuyor zombi gibi geziyoruz evde. Ama napalim cani sagolsun, ya diş ağrısı ya atak haftasi ya da nazar var bakalim allah yardimcisi olsun inşallah. Derdini de anlatamıyor garibim

Salep yaptım ben de şimdi aman hiç sokaktakiler gibi tadı olmuyor ya Annem çok kızardı sokakta yiyip içmeme .Ben de bayılırdım sokakta satılan her şeye para buldum mu gizli gizli hallederdim
Kukrisim sana bi tarif vereyim mi daha da sokakta icmezsin.

Tikvesli nin salebini al toz degil hazirlanmis olan 2 kisilik yapacaksan bardaklari hazirla o ölçüde koy cezveye. Yarim fincan süt koy surekli karıştır kaynadi mi al bardaga koy tarcini serp.

Ben 4 yildir bunun yuzunden disarda içmiyorum salep filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…