- 13 Ağustos 2020
- 15.689
- 89.098
- 598
- 32
Ben bide şuna gulmusum neye gulmusum bende yanlış anlamışımAranızda en zeki olarak tescillendim
Sırlar kapısından topigce geçtik EllhamdurillahAmerika da oturduğu eve zam yapmışlar başka eve taşındı
Yarın birden soğuyacakmış. Yağmur yaş ta başlıyorBizim de güneşli miss gibi bi hava var
Yaa bakarım hava durumuna ama havalar böyle çok güzeldi.Yarın birden soğuyacakmış. Yağmur yaş ta başlıyor
Banyo mu yapıyorlar kendileri mi yapiyorlar benimde olucak mi böyleBen çamaşırları bitirdikten sonra nevresim değişimi yaptım .Sonra kuaföre kaçtımoğlanın alım saatine kadar işim bitti
Sonra geldim yemek faslı ,bulaşıklar .
Ödevlere başladık,bitirdik .
Şimdi banyo yapıyorlar
Erkek periGünümün özetidirbugün erkek peri maşallah aktif olarak meydanda idi Eşim ;
kahvaltı hazırladı, ben pazar klasiği olarak pankek yaptım, yedim ve yattım.
mutfağı ve bulaşıkları topladı.
lavaboları temizledi.
alışveriş yaptı, aldıklarını yerleştirdi.
üstten evi topladı, robot süpürdü.
akşam yemeği hazırladı, topladı, ben yedim ve yattım.
4 makine çamaşır yıkandı, kurutuldu, katladım, ütülendim ve arada bulduğum bütün fırsatlarda yattım.
Şükür beklediğim güzel haberi aldım, ama hastalıktan ona bile düzgün sevinemedim.
Haftasonum hastalıkla geçti, yarın sabah daha iyileşmiş olarak uyanmayı diliyorum. Doktora gitmeden, rapor almadan haftayı geçirebilirim inşallah.
Herkese iyi geceler.
Amin, Allah eksikliğini göstermesinErkek perigeçmiş olsun Allah şifa versin
Olacak tabi Allah ın izni ileBanyo mu yapıyorlar kendileri mi yapiyorlar benimde olucak mi böyle
Ben de doğru anladım hatta bir de yanlış anlayanlara kıs kıs güldüm hiç ses etmedimAranızda en zeki olarak tescillendim
Kukrisim sana bi tarif vereyim mi daha da sokakta icmezsin.Salep yaptım ben de şimdi aman hiç sokaktakiler gibi tadı olmuyor yaAnnem çok kızardı sokakta yiyip içmeme .Ben de bayılırdım sokakta satılan her şeye para buldum mu gizli gizli hallederdim
Mübarek insansin senin takvana erismek bizim haddimize miBen de doğru anladım hatta bir de yanlış anlayanlara kıs kıs güldüm hiç ses etmedim
Almiyom seni minik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?