golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Jesim nazar için yaptırabileceksen bi banyo yaptır ya da elini yüzünü yıka bütün kıyafetlerini değiştir. Benim oğlan da çok nazar olur burada nefesi kuvvetli bir teyze var okuttuğumuz o öyle derdi hep okuduktan sonra üstünü değiştir diyeŞükür eve döndük canoskiler. Bebem bi saniye durmadi yolda dugunde hicbir yerde, allah sabir versin bize valla ben anlamadim cocuk geldiğimizden beri de durmuyorzombi gibi geziyoruz evde. Ama napalim cani sagolsun, ya diş ağrısı ya atak haftasi ya da nazar var bakalim allah yardimcisi olsun inşallah. Derdini de anlatamıyor garibim
Aa hiç görmedim onu jesim bakayım marketlere,kahve dünyasının toz karışımını alıyorum aman hiç o tat yokKukrisim sana bi tarif vereyim mi daha da sokakta icmezsin.
Tikvesli nin salebini al toz degil hazirlanmis olan 2 kisilik yapacaksan bardaklari hazirla o ölçüde koy cezveye. Yarim fincan süt koy surekli karıştır kaynadi mi al bardaga koy tarcini serp.
Ben 4 yildir bunun yuzunden disarda içmiyorum salep filan
Yaptim bacim komple çıkardım üstünü dusa soktum yatirdim okudum ustune ama hala var. Durmuyor cocuk. Gececek inşallahJesim nazar için yaptırabileceksen bi banyo yaptır ya da elini yüzünü yıka bütün kıyafetlerini değiştir. Benim oğlan da çok nazar olur burada nefesi kuvvetli bir teyze var okuttuğumuz o öyle derdi hep okuduktan sonra üstünü değiştir diye
Kahve dunyasinin toz karisimi kadar bombos bir salep yok. Benimki bozuldu cope attim kac sene once. Sen dedigimi yap yeminle beni daha cok opmeye sevmeye baslayacaksin mutluluktanAa hiç görmedim onu jesim bakayım marketlere,kahve dünyasının toz karışımını alıyorum aman hiç o tat yok
Ayy adet olmasam okurdum şimdi ben de o nazar da çok zor oluyor bilirim. Rabbim korusun evlatlarımızı inşallahYaptim bacim komple çıkardım üstünü dusa soktum yatirdim okudum ustune ama hala var. Durmuyor cocuk. Gececek inşallah
ama nedenAlmiyom seni minik
Geçmiş olsun,Şükür eve döndük canoskiler. Bebem bi saniye durmadi yolda dugunde hicbir yerde, allah sabir versin bize valla ben anlamadim cocuk geldiğimizden beri de durmuyorzombi gibi geziyoruz evde. Ama napalim cani sagolsun, ya diş ağrısı ya atak haftasi ya da nazar var bakalim allah yardimcisi olsun inşallah. Derdini de anlatamıyor garibim
Ulan her yerde garşımdasın haBende oyle sandim bana da gülün
Ben de doğru anladım hatta bir de yanlış anlayanlara kıs kıs güldüm hiç ses etmedim
Kukriş kahve dünyasınınki iyi değil ya ben aldım zor bitirdik nestleninki ondan iyiAa hiç görmedim onu jesim bakayım marketlere,kahve dünyasının toz karışımını alıyorum aman hiç o tat yok
Aynı değerli gibiHe mi gölge çok komiklerdi dimi nasıl güldün de bakim kıs kıs mı?
Aynı değerli gibi
Çok kısıldamış demiHe mi gölge çok komiklerdi dimi nasıl güldün de bakim kıs kıs mı?
Ahanda böylee gülemmm bonusumSeni buraya taşınmış sanmama tekrar gülelim aşk ile bir daha
Aminnnn pamuğum hissediyorum az kaldıı az
Sanada gülem jesimmmBende oyle sandim bana da gülün
Efserişkommm ütücülerinn prensesiii dur sanada geliyorValla bende öyle anladım
Bu bacımız nereye taşındı o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?