Düzenli Evimiz & Hayatımız

Jesim nazar için yaptırabileceksen bi banyo yaptır ya da elini yüzünü yıka bütün kıyafetlerini değiştir. Benim oğlan da çok nazar olur burada nefesi kuvvetli bir teyze var okuttuğumuz o öyle derdi hep okuduktan sonra üstünü değiştir diye

Aa hiç görmedim onu jesim bakayım marketlere,kahve dünyasının toz karışımını alıyorum aman hiç o tat yok

Yaptim bacim komple çıkardım üstünü dusa soktum yatirdim okudum ustune ama hala var. Durmuyor cocuk. Gececek inşallah

Aa hiç görmedim onu jesim bakayım marketlere,kahve dünyasının toz karışımını alıyorum aman hiç o tat yok
Kahve dunyasinin toz karisimi kadar bombos bir salep yok. Benimki bozuldu cope attim kac sene once. Sen dedigimi yap yeminle beni daha cok opmeye sevmeye baslayacaksin mutluluktan

Yaptim bacim komple çıkardım üstünü dusa soktum yatirdim okudum ustune ama hala var. Durmuyor cocuk. Gececek inşallah
Ayy adet olmasam okurdum şimdi ben de o nazar da çok zor oluyor bilirim. Rabbim korusun evlatlarımızı inşallah

Geçmiş olsun,
Düğünde kalabalık, ses, ışık, uyaran bolluğundan dengesi şaşmıştır yavrucuğun

Slmlar
Kahvalti yaptik topladim
Yataklar toplandı
Bul mak calistirdim bosattim
Bidaha doldurdum
Tepsiler tencereler elde yikadim
SofrLar cirptim
Evi süpurdüm
Salonun halılarıni sildim
Biberli ekmek yaptim buzluga attim
Cıtir tavuk pilav yaptim
Camasir katlayip yerestirdim
Kizi yikadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…