Düzenli Evimiz & Hayatımız

WC banyo. Üç paket çamaşır katlama yerleştirme. 3 paket çamaşır serme. Evi toparlama. Koltuk silme halıları kaldırıp silme yenileri serme. Mutfak toparlama yemek yapma tekrar mutfak toparlama. Bu arada bebek bakımı. İki kere kaka degisme yedirme üst temizleme. Çocuk banyosu 2 adet çocuk ne bilim daha sayamadığım ebeveyn banyosu temizleme.ya sen

Vuuuu böyle oldum
Maşaallah

Maşallah sana. Ben çamaşır astım. Çiçekleri ve balkonu temizledim. Biraz ara verdim. Ben de senin gibi önce mutfağı topladım sonra yemek yaptım. Yemek yendi. Mutfaktaki son dokunuşları da yaptım oturdum. Akşamda banyo tuvalet temizlerim. Bugünlük benden bu kadar.

Eline sağlık canım baya iş gördük bugün daha beni kimse kaldıramaz. Kalan yarına kalsın

Yarın yine aynı olmaz mı. Öyle olur sanki kız
Canım tam tersi elin sürekli evin üstünde olursa daha az yorulursun. Bizi yoran ev işleri biriken ev işleri. Şimdi bir şey dökülünce dağılınca hemen müdahale etsen aslında böyle daha az yorulmuş olursun. Benim de iki erkek çocuğum var inan tazmanya canavarı gibiler
Elim sürekli evin üstünde, çocuklara da hemen aldığınızı yerine koyun diyorum, ha yapıyorlar mı tabi ki hayır höyt deyip yaptırıyorum kocam bile artık bir şey dökülünce süpürür oldu

Eline sağlık canım maşaallah

Deniycem negom inşallah yapabilirim. Bugün 1.gun olsun bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…