Bende iyiyim bebisle uğraşıyorum bendeBir zamanlar yazarlardı nasıllar acaba
beybisi35
@Kmsl Hnd
@O1deren87
kk birinci noteri
@Alicja
@Psikolojik Deliii
@Casper25
@Gonulmeyvesi
@klbk33
@Libas7
@Niran Nevra
@Limonsuzzcay
@Erguvan Mevsimi
@yesa1
@Kestanesekeriiim
@Eymenliakifli
@Salty
@Lavinya Lavinya
@Psidan
@SchonerDuft
Kaldı öyle ya, kalınca kalıyorson sahneye bakayım bari
Ne kadarlık oldu canımBende iyiyim bebisle uğraşıyorum bendezamanım olmuyorki kk takılayım sizler nasılsınız
27 günlük oldu canımNe kadarlık oldu canım
Maşaallah canım, sağlıkla büyüsün27 günlük oldu canım
artık sayfayı takip edemez oldum son sayfadan beğeni atsam ayıp mı olar
Çok iş gördüm layd çok yazmaya yetişebilir miyim acabaBen de öyle. Hele bugün coştu sayfa. Maratondan sonra görüşemedik. Nasıl geçti senin ki.
Vuuuu böyle oldumWC banyo. Üç paket çamaşır katlama yerleştirme. 3 paket çamaşır serme. Evi toparlama. Koltuk silme halıları kaldırıp silme yenileri serme. Mutfak toparlama yemek yapma tekrar mutfak toparlama. Bu arada bebek bakımı. İki kere kaka degisme yedirme üst temizleme. Çocuk banyosu 2 adet çocuk ne bilim daha sayamadığım ebeveyn banyosu temizleme.ya sen
Niye bu kadar yaptım ki. Çok yorgun düştüm kız nego. Cort vallaVuuuu böyle oldum
Maşaallah
Olsun yarın dinlenirsin, aslında bir günde hepsini bitirmek daha iyi, her gün her gün yorulup başa sarmaktansa.Niye bu kadar yaptım ki. Çok yorgun düştüm kız nego. Cort valla
Yarın yine aynı olmaz mı. Öyle olur sanki kızOlsun yarın dinlenirsin, aslında bir günde hepsini bitirmek daha iyi, her gün her gün yorulup başa sarmaktansa.
WC banyo. Üç paket çamaşır katlama yerleştirme. 3 paket çamaşır serme. Evi toparlama. Koltuk silme halıları kaldırıp silme yenileri serme. Mutfak toparlama yemek yapma tekrar mutfak toparlama. Bu arada bebek bakımı. İki kere kaka degisme yedirme üst temizleme. Çocuk banyosu 2 adet çocuk ne bilim daha sayamadığım ebeveyn banyosu temizleme.ya sen
Eline sağlık canım baya iş gördük bugün daha beni kimse kaldıramaz. Kalan yarına kalsınMaşallah sana. Ben çamaşır astım. Çiçekleri ve balkonu temizledim. Biraz ara verdim. Ben de senin gibi önce mutfağı topladım sonra yemek yaptım. Yemek yendi. Mutfaktaki son dokunuşları da yaptım oturdum. Akşamda banyo tuvalet temizlerim. Bugünlük benden bu kadar.
Canım tam tersi elin sürekli evin üstünde olursa daha az yorulursun. Bizi yoran ev işleri biriken ev işleri. Şimdi bir şey dökülünce dağılınca hemen müdahale etsen aslında böyle daha az yorulmuş olursun. Benim de iki erkek çocuğum var inan tazmanya canavarı gibilerYarın yine aynı olmaz mı. Öyle olur sanki kız
Eline sağlık canımMaşallah sana. Ben çamaşır astım. Çiçekleri ve balkonu temizledim. Biraz ara verdim. Ben de senin gibi önce mutfağı topladım sonra yemek yaptım. Yemek yendi. Mutfaktaki son dokunuşları da yaptım oturdum. Akşamda banyo tuvalet temizlerim. Bugünlük benden bu kadar.
süpürür oldu
Niye bu kadar yaptım ki. Çok yorgun düştüm kız nego. Cort valla
Deniycem negom inşallah yapabilirim. Bugün 1.gun olsun bakalımCanım tam tersi elin sürekli evin üstünde olursa daha az yorulursun. Bizi yoran ev işleri biriken ev işleri. Şimdi bir şey dökülünce dağılınca hemen müdahale etsen aslında böyle daha az yorulmuş olursun. Benim de iki erkek çocuğum var inan tazmanya canavarı gibiler
Elim sürekli evin üstünde, çocuklara da hemen aldığınızı yerine koyun diyorum, ha yapıyorlar mı tabi ki hayırhöyt deyip yaptırıyorum kocam bile artık bir şey dökülünce süpürür oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?