Vallah yokum. Sabah fiziğe gidicem ordan okula bırakıcam kızı, sonra gün var 4 bucuk kadar. Ordan kızı alicam gelicem.yemek , üst baş uyku saati gelir. Acaba akşam mi duzenlesem. Salıda olumlu ebeveynlik eğitimim.var oda 5 e kadarEvde yoksun ki sen
Tövbe daha torun sevcez :)
İyi bir şey dedin inşaallahDöve döve seve seve bende bir tuhaf hissediyorum niye diyorum yahu. Bazen atom karınca bazen miskin kedi. Nego yokken kediydim ben ya. Keyf benimdi sen geldin beni hale koydun nego
Kolay gelsin canımVakit bulursam kızımın 3 kapılı gardiropuna girmek istiyorum ya, düzenli ama yer değişmesi gerek
Kız deli deli konuşma. Yanında olsam sana bir tane vallaÇok uzun zaman bu ara bi tuhafım herkesle helalleşmek istiyorum
Kız sen beni oldurcen yemin ederim. Düştün sandım yaOrtapediye gidicem hafta içi kbb devlette gitmek mümkün değil gibi bu ara o kadar dolu ki.
Ayarlıycam tekrar gidicem bi dr kbb dan düzgün bi sonuç alamazsam nöroloji
Acaba tansiyonun falan mı düştü yemek yemeyi falan mı unuttunOrtapediye gidicem hafta içi kbb devlette gitmek mümkün değil gibi bu ara o kadar dolu ki.
Ayarlıycam tekrar gidicem bi dr kbb dan düzgün bi sonuç alamazsam nöroloji
Kız sen beni oldurcen yemin ederim. Düştün sandım ya
Acaba tansiyonun falan mı düştü yemek yemeyi falan mı unuttunben iyiyim de belki işe yarar. İnşallah bişey çıkmaz nazar mı oldu acaba du bi okuyum ben.
Çok uzun zaman bu ara bi tuhafım herkesle helalleşmek istiyorum
Sanal falan da kızlar sabahtan geceye birlikteyiz. Allah'ım korusun hepinizi .panikim benhamdolsun düşmedim 3 aydır var bu.
Sende çok paniksin benim suçum ne
Açiyim bişeyler diyodum tamTövbe Estağfirullahsopalı oldu bu kız, hep o ağır müziklerden oluyor, ruhunu emdiler
Açiyim bişeyler diyodum tam
Sanal falan da kızlar sabahtan geceye birlikteyiz. Allah'ım korusun hepinizi .panikim ben
Amin Allah iyilik versin iyi haberler ver inşallah bizeSanal başka yerde olur burda sanal değiliz biz en azından biz yani. Panik olma anasın sen.
Geçici sıkıntılar allah beterinden korusun
Okudum seni esnedim kiz nazar değmişAçiyim bişeyler diyodum tam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?