Diyet falan ne olsunAçmışsın okuduğuma göre ne iş
Diyet falan ne olsun
Benim ağzımın ne yazık ayarı yok kızlar. Ne edimKız sen bi dur karıştırma
Yemek yedimEn son ne yedin kaçta yedin
Kız sus burayla alakalı değil kurcalama, sevmiyor tosbik gerginliğimavitosbik07 hele bana da anlat noldu. Catliyacam orta yerimden.
Seninki nin teşhis çok zor samdan
İyi bir şey dedin inşaallah
Yılbaşı konusu mu sanki, değilse özelden yaz yoksa bayılırım
Allah ıslah etsin ne denirboşver onu bence kesin deli benimkiizahi ve tutarlılığı yok patalojik vaka
Başım gözüm iyi değil ya canımda çok dar bi dışarı çıkıcam ağrı kesici alıp tost makinem bozulmuştu uygun bişey bulurum inş.
16 senelik makinemdi arzumun
kk birinci noteri bırakma o kadar oğlanı kuzum her istediğini yapmasın izin verme bıçak çok tehlikeli eğer açıyosa sürekli bıçakları kaldır çekmeceden
Allah ıslah etsin ne denir
Alicja kabanın heyirli olsun
etmiyyy bacım gelen sinyalleri de kendine yontiyyy kadınAllah sinyali kesti ona en son baktı benim kaynana onları da tam tersine çevirip kendi lehine kullaniyo
YaparimmEllerine sağlık içim açıldı
Kız sen bu makinanın yıkadığını beğenmez elinde kendin yıkarsın halılarıüstüne birde makinayı yıkarsın
Alicja kabanın heyirli olsun
Biliyorum sadece demogoji yaptım hitiniHoş buldum canımhayırlı oldun denir galiba bilmiyorum
Anam yokk mı kız etiket, niye küseyim sana tövbe estağfurullah
Parmağın kırıkken çıkarmıştım ya öyle kalmıştır
Hükûmet kadında aziz veysel diyor ogluna ya " senin yüzünden çocuk yapmayı sekizde bıraktım" diye ben de benim küçük yüzünden ikide bıraktımAllah büyüdüklerini görmeyi de nasip etsin hepimize :)
desene hepsi aynıüç cocuk isterken tek çocukta kalcam ben sanirim
Doğum günün kutlu olsun canımYaa canım benimm amin keşke senin kayinvaliden de iyi olsa diyeceğim ama artık çok geç, bari uzak olsun diyeyim ne diyim
Bugün doğum günüm tatlım teşekkür ederim ❤
Ben demavitosbik07 hele bana da anlat noldu. Catliyacam orta yerimden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?