Düzenli Evimiz & Hayatımız

Seninki nin teşhis çok zor samdan

İyi bir şey dedin inşaallah

Yılbaşı konusu mu sanki, değilse özelden yaz yoksa bayılırım

boşver onu bence kesin deli benimki izahi ve tutarlılığı yok patalojik vaka

Başım gözüm iyi değil ya canımda çok dar bi dışarı çıkıcam ağrı kesici alıp tost makinem bozulmuştu uygun bişey bulurum inş.

16 senelik makinemdi arzumun

a101 in internet sayfasında var bı sürü model bonus. dışarda bulamazsan bide oraya bak
geçmiş olsun dikkat et kendine ay tutulmasi etkiliyo bence seni

kk birinci noteri bırakma o kadar oğlanı kuzum her istediğini yapmasın izin verme bıçak çok tehlikeli eğer açıyosa sürekli bıçakları kaldır çekmeceden

izin vermekten ziyade inatçı bonusum:) sürekli ikaz ediyorum bazen kızıyorum çoğu şeyi engelliyorum ama yetmiyo
psikolog inatçı cocukla siz yipranirsiniz ama cocukla kazanamayacaginiz savaşa girmeyin dedi. yapacak bisey yok büyüyene kadar dedi kadin.

hani tokattan anlasa bi tane gecircem uslu dursun diye ama arsizliga çok musait yapısı

Hoş buldum canım hayırlı oldun denir galiba bilmiyorum
Anam yokk mı kız etiket, niye küseyim sana tövbe estağfurullah
Parmağın kırıkken çıkarmıştım ya öyle kalmıştır
Biliyorum sadece demogoji yaptım hitini

Allah büyüdüklerini görmeyi de nasip etsin hepimize :)
desene hepsi aynı üç cocuk isterken tek çocukta kalcam ben sanirim
Hükûmet kadında aziz veysel diyor ogluna ya " senin yüzünden çocuk yapmayı sekizde bıraktım" diye ben de benim küçük yüzünden ikide bıraktım
Yaa canım benimm amin keşke senin kayinvaliden de iyi olsa diyeceğim ama artık çok geç, bari uzak olsun diyeyim ne diyim
Bugün doğum günüm tatlım teşekkür ederim ❤
Doğum günün kutlu olsun canım
mavitosbik07 hele bana da anlat noldu. Catliyacam orta yerimden.
Ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…