- 13 Ağustos 2020
- 15.689
- 89.098
- 598
- 32
Haber et bana da. Bahanem olsun yavrun gidene kadar bende yatimKızı babası alıp gidecek ondan sonra kendimi eve adayacağım 3 saat
2 deymiş. Bunun ne etkisi olacak acabaAy tutulması var bugün gündüz
Haber et bana da. Bahanem olsun yavrun gidene kadar bende yatim
Tertemiz çıkar inş.hayırlı haberlerle gelirsin buraya.Günaydın herkese
Tahlillerimi vermeye gidiyorum artık korkudan bu güne kadar çeşitli bahanelerle erteledim umarım temiz çıkar bitip gitmiştir
Ay o senin şaşırdım bildirim geliyor ya elim ayağım dökülüyor anlık anksiyete beliriyo
Bunun etkileri de çokmuş birde dünyanın düzenini bozmaya çalışan şahıslar bazı projeleri harekete geçirecekmiş falan o yüzden bol bol dua edelim Allah fırsat vermesin.2 deymiş. Bunun ne etkisi olacak acaba
Negooooooooooooo
Ahaaa ayni bunabenzer seyler didiler bağaAnında sütün mü geldine kadar damızlığa elverişli bir gadın
Ne olsun istiyon neeeeeeeBunu hiç unutma ilerki zaman için
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canımGünaydın herkese
Tahlillerimi vermeye gidiyorum artık korkudan bu güne kadar çeşitli bahanelerle erteledim umarım temiz çıkar bitip gitmiştir
Zorbalıkla değil güzellikle olsun demişlerdir de bazı insanlar anlamıyorTapuyu yaptığınız gün kiracıya ihtar çekmeniz lazımdı ihtardan sonra bile 6 ay oturma hakkı var. Umarım kısa zamanda çıkartırsınız
Benimde uykular çok kötü bu aralar geçer diye motive ediyorum kendimi.
Rahat mışıl mışıl uykularımız olsun inş.
Güzel sonuçlar alırsın inşallah
Annem bebek görmeye gelenler olduğunda kucaklarına verir, üzerine okuyun der
Yine ne tutuluyorRetrosuydu tutulmasıydı kurtulamadık.
Buyur cınımNegooooooooooooo
Hollanda ineği diyen oldu banaAhaaa ayni bunabenzer seyler didiler bağaelverişlemedim ama nasip ahhahahahha
Bana niye yok bundan yaaGalkkk gızz
Başınız sağ olsun canım. Rabbim sabır versin o anne babayaİyi öğlenler. :)
Birkaç gündür girip bildirim yapamadım. Hala annemlerdeyim. Sağolsun annem bir şey yaptırmıyor bana tatilde gibi oldum.
Birkaç gün daha olamayabilirimNego
Hem evde değilim hem de zor bir süreçten geçiyoruz. Eşimin kuzeninin 20 günlük bebeği vefat etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?