Bonbonum gecer inşallah bu aralar salgin var diyorlarDaha iyi canım gözü açıldı gece düştü ateşi bir kez daha ateşten korkmamak gerektiğini gösterdi bana. Dr götürmedim bu sefer
Bonbonum gecer inşallah bu aralar salgin var diyorlar
Ben seni sataşmış sayıyorum hadi iyisin yineEnerjim yok ki sana sataşayım sende sataşmıyorsun yaşlandık aferin mutlu musun?
Daha 2.gelecek hemen koyverme. 2.gebeliğini söylersin heralde dimiBen seni sataşmış sayıyorum hadi iyisin yineben 1 senede 15 yil yaşlandım degil kimseye satasmak selama aleykum demeye mecalim kalmadı
Yaa Allah iyilerle karşılaştırsın zor oluyor böyle durumlarCanim biz evi mart ayinda aldik.bende suan kirada oturuyorum.okadar ev bulduk adama hic oralı olmuyor. Ariyorum ben kumardayim suan diyor. Okadar bekledik güzelikle yaklaştık adamin umrunda degil.
Yani normal kiraci ev sahibi sorunu degil bizimkisi.sadece aldıgim evde oturmak istiyorum.avukatta siz tamamen haklisiniz en gec 3ayda evi bosaltiriz demis.ayrica kirayida geciktiriyor biz tonla ev kredisi öduyoruz
Ben sezeryan oldum ooo aninda sütü geldi diye başımı yediler cocuk memeyi tutmadi 1 aydan sonra tamamen birakti. Sonuc süt de azaldi gidim gidim verdim.Demi ya insanlar garip ben birinin çocuğunu sevsem etsem maşallah diye diye dua okuya okuya yorulurum yani o derece. Benim kızımda doğdu hastanede memeyi bi tuttu çok güzel emiyordu. Kv falan amaaa nasıl emiyor amaaa şuna bak dedi durdu sonuç eve geldik çocuk ağzına sürmedi memeyikendisi de hoca yani bi maşallah demedi.
Aman allah olmayana versin bana yavrum yeter artar hic gerek yokDaha 2.gelecek hemen koyverme. 2.gebeliğini söylersin heralde dimi
Anında sütün mü geldiBen sezeryan oldum ooo aninda sütü geldi diye başımı yediler cocuk memeyi tutmadi 1 aydan sonra tamamen birakti. Sonuc süt de azaldi gidim gidim verdim.
Bunu hiç unutma ilerki zaman içinAman allah olmayana versin bana yavrum yeter artar hic gerek yok
Günaydın negommmm canimmmm negom seni çok seviyorum iyi ki varsin
SağolasınGeçmiş olsun inşallah
Allah ferahlık versinGünaydın herkese
Hiç tadım yok iki gündür ; bir öfke bir isyan her şeye kızıyorum, sakin olamıyorum bir türlü. Bu sabah normalden erken kalktım, biraz nefes egzersizi yaptım, işlerimi hallettim
- Yataklar toplandı
-Mutfak toplandı
-Kum temizlendi, çöp çıkarıldı
-Klozet ve lavaboları fırçaladım
-Kahvaltları hazırladım
-Geri dönüşümleri attım
-Balkonun tozunu aldım, çiçekleri suladım
-Sokaktaki ne kediler ne köpekler yoktu bu sabah, üst sokakta takılıyor sıpalar iki gündür, bir tane kedi görüp besledim, biraz sevdim, işe geldim
Modum düşük, söylene söylene çalışıyorum :))
Günaydın herkese
Hiç tadım yok iki gündür ; bir öfke bir isyan her şeye kızıyorum, sakin olamıyorum bir türlü. Bu sabah normalden erken kalktım, biraz nefes egzersizi yaptım, işlerimi hallettim
- Yataklar toplandı
-Mutfak toplandı
-Kum temizlendi, çöp çıkarıldı
-Klozet ve lavaboları fırçaladım
-Kahvaltları hazırladım
-Geri dönüşümleri attım
-Balkonun tozunu aldım, çiçekleri suladım
-Sokaktaki ne kediler ne köpekler yoktu bu sabah, üst sokakta takılıyor sıpalar iki gündür, bir tane kedi görüp besledim, biraz sevdim, işe geldim
Modum düşük, söylene söylene çalışıyorum :))
Bayılıyorum bu filme özellikle bunların sahneleri
Ulan ya bu nee
Namaza kalktım evi talan etmişler akşam ben yatınca onu topladım, mutfakta bardak tabak bırakmış beyzade onu topladım.
Namaz kıldım,Kuran okudum.
Kahvaltı beslenme hazırladım.
Çöpü değiştirdim.
Kuruyan nevresimleri katladım yerleştirdim.
Yatakları düzelttim.
Ev halkını gönderip masayı topladım.
Yemekleri pişirdim (patlıcan yemeği kızartarak ,mercimek çorbası, pilav)
Bal kabağını şekere yatırdım.
Tuvaleti temizledim, çöplerini değiştirdim, yedek tuvalet kağıtlarını, kağıt havluyu koydum.
Sabunları doldurdum.
Çocukların çöpünü değiştirdim, kovayı yıkadım.
Evi süpürdüm.
İşini bitiren varAktif Lora kardeşim işin var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?