Allah rahmet eylesin. Anne babasına sabır ve dayanma gücü versin.İyi öğlenler. :)
Birkaç gündür girip bildirim yapamadım. Hala annemlerdeyim. Sağolsun annem bir şey yaptırmıyor bana tatilde gibi oldum.
Birkaç gün daha olamayabilirimNego
Hem evde değilim hem de zor bir süreçten geçiyoruz. Eşimin kuzeninin 20 günlük bebeği vefat etti.
Belli bir süreden sonra bağımlılık yaptığı deneylerle açıklandıBana niye yok bundan yaa
Ihtarimizi evi alir almaz cektik.8 ayda gecti uzerindenTapuyu yaptığınız gün kiracıya ihtar çekmeniz lazımdı ihtardan sonra bile 6 ay oturma hakkı var. Umarım kısa zamanda çıkartırsınız
Benimde ihtiyacım var ama dışarı çıkmam lazım
Aynen canim.esim kimseyi uzerek evden çikarmak istemiyorum dediZorbalıkla değil güzellikle olsun demişlerdir de bazı insanlar anlamıyor
Ahh ya neden vefat ettiİyi öğlenler. :)
Birkaç gündür girip bildirim yapamadım. Hala annemlerdeyim. Sağolsun annem bir şey yaptırmıyor bana tatilde gibi oldum.
Hem evde değilim hem de zor bir süreçten geçiyoruz. Eşimin kuzeninin 20 günlük bebeği vefat etti.
Yapıyorum da noluyor ha noluyor duygularımla oynuyorsunBana niye yok bundan yaa
Melek olmusİyi öğlenler. :)
Küçük yazınca yok gibi oluyo zatenİçelim zaten telefon geldi
Aklın kalmasın lorayı yapıştırcam duvarlaraBenimde ihtiyacım var ama dışarı çıkmam lazım
Merhametten maraz doğara örnekAynen canim.esim kimseyi uzerek evden çikarmak istemiyorum dedi
Ama uzülen taraf hep biz olduk.eve gidiyorum kapiyi bile acmiyorlar.önce Rabbime sonrada mahkemeye birakiyorum
Küçük yazınca yok gibi oluyo zaten
İçin içinİçelim zaten telefon geldi
10 dakkada kapadım ama telefon ıssınmadanİçin için
Sonra tolofono son dosordon dillere
Ne haliniz varsa görün gidiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?