- 26 Mart 2018
- 28.490
- 128.101
- 598
İnandım ya hu, teyit amaçlıydıDerdiniz ne olum yiyemedim işte ayyy inandıramıyorum
ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun melek yavruİyi öğlenler. :)
Birkaç gündür girip bildirim yapamadım. Hala annemlerdeyim. Sağolsun annem bir şey yaptırmıyor bana tatilde gibi oldum.
Birkaç gün daha olamayabilirimNego
Hem evde değilim hem de zor bir süreçten geçiyoruz. Eşimin kuzeninin 20 günlük bebeği vefat etti.
Ayyyy başınız sağ olsun Rabbim sabırlar versinİyi öğlenler. :)
Birkaç gündür girip bildirim yapamadım. Hala annemlerdeyim. Sağolsun annem bir şey yaptırmıyor bana tatilde gibi oldum.
Hem evde değilim hem de zor bir süreçten geçiyoruz. Eşimin kuzeninin 20 günlük bebeği vefat etti.
Benimki de yeni doğduğunda gelirdi bizlerden biri gelip gittikten sonra okurduÇok sevdiğine de göz değer derler benim kv sürekli okur üzerine çocuklarımın seviyoruz der
Valla yaa niye abartıyorlar anlamamBen sezeryan oldum ooo aninda sütü geldi diye başımı yediler cocuk memeyi tutmadi 1 aydan sonra tamamen birakti. Sonuc süt de azaldi gidim gidim verdim.
Normal değil kesinlikle ruh hastası hep diyorum benAfedersin ama yuh yani kafasında kuruyor hiç sağlıklı bi düşünce değil.Allah yardımcın olsun canım normal değil gibi.
Asli eşim yaşamış yillar once hastaneye gitmis hemde oyle ozel şu bu degil. Bir igne mi ne yapmis doktor oraya hemen toparlamis. İnşallah seninde oyle olur. Eve gelsin ayrinti sorarım senin icinKızlar baya bı zamandır saçlarım dökülüyordu meğerse saç kıran olmuşum 1tl büyüklüğünde kelleşme olmuş. acaba neden oluyor sitresten desem öyle çok ciddi sorunlarım yok çok şükür. Hastaneden randevu baktım bulamadım. Eczane bunun için bı ilaç verirmi acaba bu durumu yaşayan varmı aramızda
Oyyyy icim yandi vallahiİyi öğlenler. :)
Geçmis olsun.Demi ya insanlar garip ben birinin çocuğunu sevsem etsem maşallah diye diye dua okuya okuya yorulurum yani o derece. Benim kızımda doğdu hastanede memeyi bi tuttu çok güzel emiyordu. Kv falan amaaa nasıl emiyor amaaa şuna bak dedi durdu sonuç eve geldik çocuk ağzına sürmedi memeyikendisi de hoca yani bi maşallah demedi.
Saol canım sor bakalım bende şimdi eczaneye gidip sorucam benim eşimin de sakalında olmuş yıllar önce ona kalsa ilaçsizda geçer diyor ama ben çok takıldım bı krem sprey gibi bişey varsa almak istiyorumAsli eşim yaşamış yillar once hastaneye gitmis hemde oyle ozel şu bu degil. Bir igne mi ne yapmis doktor oraya hemen toparlamis. İnşallah seninde oyle olur. Eve gelsin ayrinti sorarım senin icin
Çok geçmiş olsunSaol canım sor bakalım bende şimdi eczaneye gidip sorucam benim eşimin de sakalında olmuş yıllar önce ona kalsa ilaçsizda geçer diyor ama ben çok takıldım bı krem sprey gibi bişey varsa almak istiyorum
Tabi canım en çok anne babanın nazarı değer derler. Ama işte insan duasını da eksik etmemeliGeçmis olsun.
Zaten en yakınlarımız nazar eder. Kıskançlık fesatlık yapar ( genel anlamada) dışardakiler bir görürse yakın çevre on defa görür çünkü. Bu arada fıtratı gereği her insan nazar değebilir ama seviyeleri vardır kıskançlığından çatlayanla özenen insan bir değildir. Insanin farkındalığı yüksekse özendiğini kıskandığını farkeder zaten maşallah der korkusundan bilirki vebali büyüktür
Bende yapiyosundur oyalamayim diye yazmadım. Yemek harici bende bişey yapmadımAktif Lora başladım yarım saat sonra ablam geldi bebiş bugünlük kaldı senle güreşim.
Mutfağa yardım etti sağolsun
Sağol canım çok teşekkür ederim inşallah geçer biran önceÇok geçmiş olsun
Ablam gelmese şu an ağlıyordunBende yapiyosundur oyalamayim diye yazmadım. Yemek harici bende bişey yapmadım
Ayy Allah sabırlar versin.İyi öğlenler. :)
Geçmiş olsun canım bi ilaç veriliyor merak etme geçici bi durum inş.Sağol canım çok teşekkür ederim inşallah geçer biran önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?