Düzenli Evimiz & Hayatımız

ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun melek yavru üzüldüm ailesine sabırlar versin canım

Ayyyy başınız sağ olsun Rabbim sabırlar versin

Kızlar baya bı zamandır saçlarım dökülüyordu meğerse saç kıran olmuşum 1tl büyüklüğünde kelleşme olmuş. acaba neden oluyor sitresten desem öyle çok ciddi sorunlarım yok çok şükür. Hastaneden randevu baktım bulamadım. Eczane bunun için bı ilaç verirmi acaba bu durumu yaşayan varmı aramızda

Çok sevdiğine de göz değer derler benim kv sürekli okur üzerine çocuklarımın seviyoruz der
Benimki de yeni doğduğunda gelirdi bizlerden biri gelip gittikten sonra okurdu
Ben sezeryan oldum ooo aninda sütü geldi diye başımı yediler cocuk memeyi tutmadi 1 aydan sonra tamamen birakti. Sonuc süt de azaldi gidim gidim verdim.
Valla yaa niye abartıyorlar anlamam
Afedersin ama yuh yani kafasında kuruyor hiç sağlıklı bi düşünce değil. Allah yardımcın olsun canım normal değil gibi.
Normal değil kesinlikle ruh hastası hep diyorum ben

Asli eşim yaşamış yillar once hastaneye gitmis hemde oyle ozel şu bu degil. Bir igne mi ne yapmis doktor oraya hemen toparlamis. İnşallah seninde oyle olur. Eve gelsin ayrinti sorarım senin icin

Oyyyy icim yandi vallahi

Geçmis olsun.
Zaten en yakınlarımız nazar eder. Kıskançlık fesatlık yapar ( genel anlamada) dışardakiler bir görürse yakın çevre on defa görür çünkü. Bu arada fıtratı gereği her insan nazar değebilir ama seviyeleri vardır kıskançlığından çatlayanla özenen insan bir değildir. Insanin farkındalığı yüksekse özendiğini kıskandığını farkeder zaten maşallah der korkusundan bilirki vebali büyüktür

Asli eşim yaşamış yillar once hastaneye gitmis hemde oyle ozel şu bu degil. Bir igne mi ne yapmis doktor oraya hemen toparlamis. İnşallah seninde oyle olur. Eve gelsin ayrinti sorarım senin icin
Saol canım sor bakalım bende şimdi eczaneye gidip sorucam benim eşimin de sakalında olmuş yıllar önce ona kalsa ilaçsizda geçer diyor ama ben çok takıldım bı krem sprey gibi bişey varsa almak istiyorum

Tabi canım en çok anne babanın nazarı değer derler. Ama işte insan duasını da eksik etmemeli

Bugun;
#Sabah işleri
#Çamaşır yıkandı asıldıı
#Askıdakiler alındı yerleştirildi
#Spor ayakkabılar yıkandı
#Ütü yapıldı
#Arkadaşa çaya davet edildim gittim geldim
#Yemek yaptım
#Çocuklarımın etkinlik ödevine yardım ettim
#Kızlarımın masalarını düzenledik çöp ayıkladık

Bu kadar.

Hastalara geçmiş olsun diyorum.
Herkesi okumaya çalışıyorum

Hayırlı huzurlu akşamlar herkese

Ayy Allah sabırlar versin.
Şefaatçileri olacak inşallah, dayanma gücü versin Allahım.

İyi akşamlar hanımlar..
Günlük rutin işleri yaptım sadece kahvaltı,evi süpürdüm,
oğlanı hazırladım falan.
Dayımlara gittim yengemle yaşıtız o yüzden arkadaş gibiyiz. Ablamlarda geldi hoş sohpet muhabbet ettik.
Yemeğim vardı gelince yapmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…