Saol canım Eczaneye sordum ilaç vermedi doktora görün dedi. Hastaneden de randevu almak sıkıntı. Netten baktimda zeytinyağına sarsimsak ezip sürün diyor faydası olur mu bilmiyorum deniycem randevu alana kadarGeçmiş olsun canım bi ilaç veriliyor merak etme geçici bi durum inş.
Sunum Pembik gellinlerin tatlı telaşında olacakAnaa bi de sunum mu yapcaz
Gittiğim yerde kahve içsek daha iyi mi olur dedimAklın kalmasın lorayı yapıştırcam duvarlara
Gittiğim yerde kahve içsek daha iy imi olur dedimtüm misafir hakklarımı onun yüzünüzden zorladım bencede yapıştırallım
Oğlum bu sene sınav sitresinden olduKızlar baya bı zamandır saçlarım dökülüyordu meğerse saç kıran olmuşum 1tl büyüklüğünde kelleşme olmuş. acaba neden oluyor sitresten desem öyle çok ciddi sorunlarım yok çok şükür. Hastaneden randevu baktım bulamadım. Eczane bunun için bı ilaç verirmi acaba bu durumu yaşayan varmı aramızda
Komşulara ne yaptınYatakları topladım
Evi topladım
Bulaşık makinesini yerleştirdim
Dikey süpürge ile süpürdüm
Sonra Komşuları çağırdım hazırlık falan derken daha yeni oturdum
Akşam yemeği sonrası mutfağı topladım bulaşık makinesini çalıştırdım
Kızımı uyutayım dinlerinim inşallah
Yaaa isirmalik
Ay tutulması beni etkiledi galibaaa çok üzgünç içimm bir tuhaf hiçbir şey yapasım da yok
Belki farkında değilsindirYaaa isirmalikyarın etkisi gecer inşallah. İlk defa tutulmada ben çarpılmadim
Cildiyeye mi gitti oğlunuz ben randevu bulamadım cildiye de. Yıllar önce eşimin sakalında olmuş doktor ilaç önermiş. Birde demiski ilaçsız da geçer biraz zaman alır ama geçer demişOğlum bu sene sınav sitresinden olduOnunda 3-4 yerde dediğiniz gibi para büyüklügünde açılmalar oldu.dr antiteprasan birde eczaneden bir karışım yaptırdı şapuanınıda dr'nin tavsiyesi üzerine eczaneden aldık.Tedavi 6 ay kadar sürdü sabırlı olun dr'nin dediklerini yaparsanız atladırsınız.Çok geçmiş olsun
Çarpılmış gibi mi duruyorumBelki farkında değilsindir
Çok dadlı lorammmmYaaa isirmalikyarın etkisi gecer inşallah. İlk defa tutulmada ben çarpılmadim
Aynen canim oyle valla.Merhametten maraz doğara örnek
Cildiyeye gittikCildiyeye mi gitti oğlunuz ben randevu bulamadım cildiye de. Yıllar önce eşimin sakalında olmuş doktor ilaç önermiş. Birde demiski ilaçsız da geçer biraz zaman alır ama geçer demiş
Sinirlenmeyin lütfen, sizin de aşina olduğunuz ve oldukça yardımcı olmaya çalıştığınız bir ruh hali içinde maalesef.Akşamı ettim, bugün bitsin artık
Akşam yemeğini hazırladım
Mutfağı topladım
Yatak odasının tozunu aldım
Bir makina çamaşır yıkadım,astım
Tamam günü bitiriyorum derken bdv de sinirlendim, inatçı etileti sökülmeyen kavanozlarım vardı, onları önce ısladım şimdi etiketlerini kazıyorum, bu öfkeyle biterler bu akşam beş tanelerallaha emanet olun kızlar, iyi geceler
Üzülüyorum minicik savunmasız bir cana sebep olacak ve bu tamamen bencillik ve sorumsuzluktan, hayvan denildiği zaman aklım çıkıyor, kalbim sıkıştı üzüntüdenSinirlenmeyin lütfen, sizin de aşina olduğunuz ve oldukça yardımcı olmaya çalıştığınız bir ruh hali içinde maalesef.
Iyi geceler, kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?