Düzenli Evimiz & Hayatımız

Geçmiş olsun canım bi ilaç veriliyor merak etme geçici bi durum inş.
Saol canım Eczaneye sordum ilaç vermedi doktora görün dedi. Hastaneden de randevu almak sıkıntı. Netten baktimda zeytinyağına sarsimsak ezip sürün diyor faydası olur mu bilmiyorum deniycem randevu alana kadar

Oğlum bu sene sınav sitresinden oldu Onunda 3-4 yerde dediğiniz gibi para büyüklügünde açılmalar oldu.dr antiteprasan birde eczaneden bir karışım yaptırdı şapuanınıda dr'nin tavsiyesi üzerine eczaneden aldık.Tedavi 6 ay kadar sürdü sabırlı olun dr'nin dediklerini yaparsanız atladırsınız.Çok geçmiş olsun

Yatakları topladım
Evi topladım
Bulaşık makinesini yerleştirdim
Dikey süpürge ile süpürdüm
Sonra Komşuları çağırdım hazırlık falan derken daha yeni oturdum
Akşam yemeği sonrası mutfağı topladım bulaşık makinesini çalıştırdım
Kızımı uyutayım dinlerinim inşallah

Yatakları topladım evi havalandırdım
Oğlumla kahvaltı yaptık topladım
Makineye çamaşır attım
Oturma odası mutfak ve yatak odasını süpürdüm
Biraz ders çalıştım

Çöpleri topladım çıkardım
Ispanak yıkadım
Börek sardım pişirdim
Elmalı şerbetli tatlı yaptım
Çamaşırları astım
Yemek yendi mutfağı topladım temizledim
Duş aldım
Oğlum nar suyu istedi onu sıktım
Tekrar mutfağı topladım

Komşulara ne yaptın

Cildiyeye mi gitti oğlunuz ben randevu bulamadım cildiye de. Yıllar önce eşimin sakalında olmuş doktor ilaç önermiş. Birde demiski ilaçsız da geçer biraz zaman alır ama geçer demiş

Sabah kizi okula goturdüm geldim.oglan hazir landi gitti.
Koltuk ortülerini cırptım yaydim yastiklarini duzelttim.evi cok dagitmislar derledim toparladim
Actim bazalari kisliklar disari ,yazliklar iceri.
Surekli kiyafet eledigim icin cok zor olmadi dördümüzün kıyafetlerini duzenlemek.
Vereceklerimi ayirdim
1.mak renkli yıkadim astim
Pikeleri kaldirip yorgan çıkardım. Pike ve carsaflari yikadim astım
Yorganlarin nevresimini geçirdim
Mutfak kac kez toplandi bul.mak calisti bosaldi geri doldu
Yemek yaptim sofralari cirptim
Wc ve lavoba yikadim
Buyuk banyonun lavobosunu yikayip aynasini sildim.klozeti ilacladim
Kizin odasini duzenledim
Kizi okuldan aldim.namazlari kıldım
Kızi yikadim
Bi guzel uyumusum gündüz.

Akşamı ettim, bugün bitsin artık

Akşam yemeğini hazırladım
Mutfağı topladım
Yatak odasının tozunu aldım
Bir makina çamaşır yıkadım,astım

Tamam günü bitiriyorum derken bdv de sinirlendim, inatçı etileti sökülmeyen kavanozlarım vardı, onları önce ısladım şimdi etiketlerini kazıyorum, bu öfkeyle biterler bu akşam beş taneler allaha emanet olun kızlar, iyi geceler

Cildiyeye mi gitti oğlunuz ben randevu bulamadım cildiye de. Yıllar önce eşimin sakalında olmuş doktor ilaç önermiş. Birde demiski ilaçsız da geçer biraz zaman alır ama geçer demiş
Cildiyeye gittik
Zaten iyileşme süreci uzun sürüyor bizde bunun farkındaydık oğlum hem saçına olan düşkünlüğü hem ergen olduğu için (tipik terazı burcu özeliği onunda etkisiyle) ilaçları kullandığı halde 6 ayda toparladı bunu göze alıyorsanız siz bilirsiniz.

Sinirlenmeyin lütfen, sizin de aşina olduğunuz ve oldukça yardımcı olmaya çalıştığınız bir ruh hali içinde maalesef.
Iyi geceler, kolay gelsin

Sinirlenmeyin lütfen, sizin de aşina olduğunuz ve oldukça yardımcı olmaya çalıştığınız bir ruh hali içinde maalesef.
Iyi geceler, kolay gelsin
Üzülüyorum minicik savunmasız bir cana sebep olacak ve bu tamamen bencillik ve sorumsuzluktan, hayvan denildiği zaman aklım çıkıyor, kalbim sıkıştı üzüntüden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…