- 27 Ağustos 2022
- 1.436
- 5.606
- 88
O kadar haklısınız ki.Üzülüyorum minicik savunmasız bir cana sebep olacak ve bu tamamen bencillik ve sorumsuzluktan, hayvan denildiği zaman aklım çıkıyor, kalbim sıkıştı üzüntüden
Ben kapalı olduğum için sorun deil kaç ay sürdüğü arka da kalıyor zaten kendim de görmüyorumCildiyeye gittik
Zaten iyileşme süreci uzun sürüyor bizde bunun farkındaydık oğlum hem saçına olan düşkünlüğü hem ergen olduğu için (tipik terazı burcu özeliği onunda etkisiyle) ilaçları kullandığı halde 6 ayda toparladı bunu göze alıyorsanız siz bilirsiniz.
Oğlumun 3 yerdeydi artış olmadıBen kapalı olduğum için sorun deil kaç ay sürdüğü arka da kalıyor zaten kendim de görmüyorumsadece biraz evhamliyim burda çıktı başka yerde cikarmi artma olur genislermi böyle düşüncelerim var
Yaa Allah şifa versin kızlaraBüyük daha iyi derken küçüğün ateşi vardı.
Başım çok ağrıyor nolur ilaç ver dedi verdim uyudu.
Amaaaa bu yapılır miii biz iş başı yaptık sayılır mesai başlıyor evraklar dizilmiş masada inci gibiBen yine yatışa geçeceğim:))
Geçmiş olsun bonusumBüyük daha iyi derken küçüğün ateşi vardı.
Randevu bulur bulmaz hemen gidicem inşallahOğlumun 3 yerdeydi artış olmadı
Bir dr ye gidin ilaçları kıllanıp kulanmamsya karar verisiniz hemde aklınızda soru işareti kalmaz
Geçmiş olsun rabbim şafi ismiyle şifalar versin inşallahBüyük daha iyi derken küçüğün ateşi vardı.
Geçmiş olsun, Allah şifa versin inşallah BonusBüyük daha iyi derken küçüğün ateşi vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?