Düzenli Evimiz & Hayatımız

Maşallah diyorum başka birşey demiyorum saat 10 ve birçok iş bitmiş Bende senin gibi erkenden işleri yaparım negom sabah namazdan sonra yatmam hiç

Komşular falan kızın okul sana yaradı

Cildiyeye mi gitti oğlunuz ben randevu bulamadım cildiye de. Yıllar önce eşimin sakalında olmuş doktor ilaç önermiş. Birde demiski ilaçsız da geçer biraz zaman alır ama geçer demiş
Sabah gidersen oradan sıra veriyorlar aklında olsun.

Maşallah maşallah
Kavanoz etiketlerini bende kazırım hiç sevmem etiketli kullanmayı.

Bu nasıl güzel bir mesajdır

Dün çok kötüydüm ya düşünsene öyle kalsak düzelmesek ne fena olurdu
Adına kurban olduğum Rabbim öyle yaratmış ki bizi uyuyorsun ve iyileşmiş, yenilenmiş uyanıyorsun. Fark etme, şükretme gücü veriyor, kaldığın yerden devam etme gücü veriyor, her gün yeni nimetler veriyor, sonsuz şükür

Sağolun. Küçük zaten 2 hafta oldu hastalandı iyileşti şimdi noldu bilmiyorum
Sinüzitttt kafa kısmı ateşli mi? Başı da çok ağrıyorsa ondandır. Malum benimki de öyle oldu.
Alerji şurubu veriyorsan kes bu sürede soğuk algınlığı kaynaklı akıntıyı kesip sinüzitleşmesine sebep oluyormuş.

Aynen önce makineye atıyorum kaynar su işi kolaylaştırıyor

Fön makinan varsa bir iki dakika makina ile ısıt çoğu bu şekilde cırt diye çıkıyor makinaya girince yumuşuyor ama sonra kuruyor yine :))) ah ne uğraştım o etiket belasıyla :)

Merhaba hanimlar doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum ama bir şey sormak istiyorum. Evlendikten sonra ev işi gibi şeyleri nasıl yapıyorsunuz yani rutin olarak mesela bulaşık yemek okey her gün onun dışında ki şeyleri nasıl yapıyorsunuz rutin olarak anlatabilir misiniz ? Ben evleneceğim ve bu yüzden biraz heyecanlıyım sormak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…