Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ah sağolun takdir edilmek güzel. Evde sürekli bu halde olunca ev halkı kanıksıyor kıymet bilmiyor
Burada muhteşem emojisi görmek bile mutlu ediyor
Senin sadece sabah yaptığın işi ben kaç günde yapıyorum bir bilsen
Mühteşemsin bence

Sonsuz şükürler olsun ❤
İyi ki geldin buraya ❤

Bize takılıyorsun, motive oluyorsun, her gün bir yere el atıyorsun ; ev işinin dipsiz bir kuyu olduğunu, asla bitmeyeceğini de kabulleniyorsun :)))

Merhaba, hafta da bir dip köşe temizlik. Eliniz sürekli evin üstünde olursa çok fazla iş birikmez. Mesela mutfakta uğraşırken dolap yüzlerini şöyle üstten silmek tezgah siler gibi. Çamaşır toplarken katlayarak toplamak.
Eşinizi de dahil edin sen yapamıyorsun bırak ben yaparım diye her işe koşturmayın bu arada sonra bir bakarsınız bütün işler size kalmış olur :)

Doğru yerdesiniz.
.
Eş kişisini ile En baştan beraber yapın ki anlasın.

Yemek, mutfak işleri her akşam oluyor.
Temizlik de haftasonları 2 saatte bitiyor.
Cam silme vs de işten izin alıp yapıyorum ruh durumuma bağlı.

Yorumu değiştirdim okuyan okudu

Çok geçmiş olsun. Rahmetli babamda olmuştu sarımsak sürüyordu o bölgeye ve düzelmişti. Araştır istersen geçmiş zaman tam nasıl uyguladı hatırlamıyorum.
Zeytinyağlı ile sarımsağı karıştırıp sürülüyormuş uygulayacağım bakalım nasıl olaca
Sabah gidersen oradan sıra veriyorlar aklında olsun.
Çocuğu bırakacak kimse yok direk alacaklarını bilsem giderdim de çocukla birlikte şimdi hiç riske atmak istemiyorum. Çocuk için göze gitmiştim randevu aylarca uğraştım alamadım doktorlara yalvardım resmen bakmadılar birde sabah gittim öğleye kadar beklemiştim perişan oldum orda el kadar bebeyle hastaneden hastaneye doktordan doktora değişiyor herşey bizim burdakiler imansız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…