Bakıyım dün maraton yapan saat 3 de gel diyen vatandaşlar ne yapmış
Uyuyodu kalktı ilacın etkisi geçmiş öyle kötü olmuş ki ayakta duramıyorum diyo neyin var diyorum başım diyoAhh ya geçmiş olsun canım. Senin küçükle benim küçük zaten alerjik hemen etkileniyorlar.
Senin sadece sabah yaptığın işi ben kaç günde yapıyorum bir bilsenAh sağolun takdir edilmek güzel. Evde sürekli bu halde olunca ev halkı kanıksıyor kıymet bilmiyor
Burada muhteşem emojisi görmek bile mutlu ediyor
Dün çok kötüydüm ya düşünsene öyle kalsak düzelmesek ne fena olurdu
Adına kurban olduğum Rabbim öyle yaratmış ki bizi uyuyorsun ve iyileşmiş, yenilenmiş uyanıyorsun. Fark etme, şükretme gücü veriyor, kaldığın yerden devam etme gücü veriyor, her gün yeni nimetler veriyor, sonsuz şükür
Tokat giibi çarpıyo burayı okuyunca
Çıta çok yüksek aslında
Ben çeyrekteyim.
Merhaba hanimlar doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum ama bir şey sormak istiyorum. Evlendikten sonra ev işi gibi şeyleri nasıl yapıyorsunuz yani rutin olarak mesela bulaşık yemek okey her gün onun dışında ki şeyleri nasıl yapıyorsunuz rutin olarak anlatabilir misiniz ? Ben evleneceğim ve bu yüzden biraz heyecanlıyım sormak istiyorum.
Merhaba, hafta da bir dip köşe temizlik. Eliniz sürekli evin üstünde olursa çok fazla iş birikmez. Mesela mutfakta uğraşırken dolap yüzlerini şöyle üstten silmek tezgah siler gibi. Çamaşır toplarken katlayarak toplamak.Merhaba hanimlar doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum ama bir şey sormak istiyorum. Evlendikten sonra ev işi gibi şeyleri nasıl yapıyorsunuz yani rutin olarak mesela bulaşık yemek okey her gün onun dışında ki şeyleri nasıl yapıyorsunuz rutin olarak anlatabilir misiniz ? Ben evleneceğim ve bu yüzden biraz heyecanlıyım sormak istiyorum.
GünaydınGünaydınnnn muhteşem kadınlarEki Görüntüle 3158575
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
K klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@Nau Nau
ATTRAENTE
@Sifayildizi
@fridabaci
@74FRIDA
Ah canım keşke bunu ev halkı da bilseSenin sadece sabah yaptığın işi ben kaç günde yapıyorum bir bilsen
Mühteşemsin bence
O kadar da değil sen çalışıyorsun unutmaTokat giibi çarpıyo burayı okuyunca
Çıta çok yüksek aslında
Ben çeyrekteyim.
Tamam tamam laf sokmuycamBugün kendini gömenlerde kelebenk arkadaşımız var dinliyoruz canım devam et
Sonsuz şükürler olsun ❤
İyi ki geldin buraya ❤
Katılıyorum
Ah canım keşke bunu ev halkı da bilse
Doğru yerdesiniz.Merhaba hanimlar doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum ama bir şey sormak istiyorum. Evlendikten sonra ev işi gibi şeyleri nasıl yapıyorsunuz yani rutin olarak mesela bulaşık yemek okey her gün onun dışında ki şeyleri nasıl yapıyorsunuz rutin olarak anlatabilir misiniz ? Ben evleneceğim ve bu yüzden biraz heyecanlıyım sormak istiyorum.
Zeytinyağlı ile sarımsağı karıştırıp sürülüyormuş uygulayacağım bakalım nasıl olacaÇok geçmiş olsun. Rahmetli babamda olmuştu sarımsak sürüyordu o bölgeye ve düzelmişti. Araştır istersen geçmiş zaman tam nasıl uyguladı hatırlamıyorum.
Çocuğu bırakacak kimse yok direk alacaklarını bilsem giderdim de çocukla birlikte şimdi hiç riske atmak istemiyorum. Çocuk için göze gitmiştim randevu aylarca uğraştım alamadım doktorlara yalvardım resmen bakmadılar birde sabah gittim öğleye kadar beklemiştim perişan oldum orda el kadar bebeyle hastaneden hastaneye doktordan doktora değişiyor herşey bizim burdakiler imansızSabah gidersen oradan sıra veriyorlar aklında olsun.
AhahhaKomşular falan kızın okul sana yaradı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?