- 26 Mart 2018
- 28.490
- 128.101
- 598
GünaydınGünaydınnnn bal kadınlarEki Görüntüle 3159021
kk birinci noteri
@Bonus
Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
Nane Limon Kabugu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@Nau Nau
@ATTRAENTE
@Sifayildizi
@fridabaci
74FRIDA
Mangal kömürü koy temizledikten sonraBugün bir buzdolabı temizleyeceğim kendi dolabım değil anahtarı bende olan bir evin şartelerini kapatmıştım. ( buldolabının takılı olduğunu unutarak) bir hafta kadar sonra farkettim şarteleri açtım bir 10 günde öyle kaldı
Eldivenimi bulursam maskemi takıp temizlemem lazım cif mutfak siprey işimi görür herhalde bir kaç mikrofiber bezde alayım yanıma birde temizlik bittikten sonra dolaba tabakta vanilya koyayım başka koku için bana tavsiyede bulunacak olan var mı?
Sirkede alsam mı yanıma elma sirkeli su ile silmek kokuyu alırmı acaba
Cifin sirke karbonat karışımı var o etkili baya. Birde tabii kiBugün bir buzdolabı temizleyeceğim kendi dolabım değil anahtarı bende olan bir evin şartelerini kapatmıştım. ( buldolabının takılı olduğunu unutarak) bir hafta kadar sonra farkettim şarteleri açtım bir 10 günde öyle kaldı
Eldivenimi bulursam maskemi takıp temizlemem lazım cif mutfak siprey işimi görür herhalde bir kaç mikrofiber bezde alayım yanıma birde temizlik bittikten sonra dolaba tabakta vanilya koyayım başka koku için bana tavsiyede bulunacak olan var mı?
Sirkede alsam mı yanıma elma sirkeli su ile silmek kokuyu alırmı acaba
Ooo seni burada görmek ne güzel noterimsuuugünaydın negom
günaydın herkese
Geçmiş olsun canımGünaydin kizlar
Gece kizimin disi agridi.bugün doktora götüreceğiz
Aynıyım loram yatsam uyusam ama aklımda iş varken uyku tutar mı beniEnerjim yok. Ama çok çok temizlemek istiyorum evi erkenden
Evet gece bile sırtımda yük oldu. Rüyamda eşim evi supuruyordu gece gece. yan komşu adam geldi kavga ettiler saat kaç lan diyeAynıyım loram yatsam uyusam ama aklımda iş varken uyku tutar mı beni
Kalk hadi yapıp kurtulalım.
Bu bir işaret kalkmalısınEvet gece bile sırtımda yük oldu. Rüyamda eşim evi supuruyordu gece gece. yan komşu adam geldi kavga ettiler saat kaç lan diyepsikolojiye bak nasıl etkilendiysem dünden
Oyy çok geçmiş olsun, felaket bir durum.
Başımıza da gelmişliği var.
Mangal kömürü koyun, kokuyu o çekecektir.
Ayrıca bir kasede süt falan da koyabilirsiniz, o da alır.
Ama kömür birebir.
74FRIDA türk kahvesi de çeker kokuyu
Mangal kömürü koy temizledikten sonra
Sağolun kızlar hiç bilmiyordum mangal kömürünü hemen bulmaya çalışayım teşekkürlerCifin sirke karbonat karışımı var o etkili baya. Birde tabii kiNego cuumun tavsiyesiyle mangal kömürü hiç koku falan kalmıyor
Be niyetin duan varsa Rabbim hayırlısıyla Ya Fettah ismiyle kolaylaştırsın jesikommmm ederiz tabikideaminnnnnnn
Aminnn
Amiin rabbim hayırlısıyla nasip etsin
Geçmiş olsun
Rabbim hayırlısına yöneltsin inşallah jesim
Niyetin iyi yönde hayırlara vesile olsun jess
Ooo seni burada görmek ne güzel noterimsuuu
İdrar yolu enfeksiyonu yada kansızlık olabilir mi acaba ? Inş.geçici bi durumdur.Mama için ağlayarak uyanan bir bebenin mamayı eliyle diliyle itmesi
Size de günaydın muhteşem başladık biz
Benimde iş yapasım yokAynıyım loram yatsam uyusam ama aklımda iş varken uyku tutar mı beni
Kalk hadi yapıp kurtulalım.
Teşekkür ederim canim benim eksik olmaYakında okullar tatil olacak şimdi çalış o zaman dinlenirsin diye motive ettim kendimi barış manço dinledim beni mutlu ediyorkahvaltı ve beslenme hazırladım işe ve okula gidenleri gönderdim mutfağı topladım bulaşık makinesi ni çalıştırdım yatakları topladım çocukların odasını düzenledim çamaşır makinasını çalıştırdım balkondakileri katladım yerleştirdim öğlen yemeği için çorba yaptım tuvaleti çamaşır suyu ile yıkadım şimdilik bu kadar yemek sonrası mutfağı temizleyip küçüğü okuldan almaya gideceğim JES hayirlisi ile Herşey gönlünce olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?