Düzenli Evimiz & Hayatımız

Mangal kömürü koy temizledikten sonra

Cifin sirke karbonat karışımı var o etkili baya. Birde tabii ki Nego cuumun tavsiyesiyle mangal kömürü hiç koku falan kalmıyor

Aynıyım loram yatsam uyusam ama aklımda iş varken uyku tutar mı beni
Kalk hadi yapıp kurtulalım.
Evet gece bile sırtımda yük oldu. Rüyamda eşim evi supuruyordu gece gece. yan komşu adam geldi kavga ettiler saat kaç lan diye psikolojiye bak nasıl etkilendiysem dünden

Oyy çok geçmiş olsun, felaket bir durum.
Başımıza da gelmişliği var.
Mangal kömürü koyun, kokuyu o çekecektir.
Ayrıca bir kasede süt falan da koyabilirsiniz, o da alır.
Ama kömür birebir.

74FRIDA türk kahvesi de çeker kokuyu

Mangal kömürü koy temizledikten sonra

Cifin sirke karbonat karışımı var o etkili baya. Birde tabii ki Nego cuumun tavsiyesiyle mangal kömürü hiç koku falan kalmıyor
Sağolun kızlar hiç bilmiyordum mangal kömürünü hemen bulmaya çalışayım teşekkürler

Kahvaltımı yapıp çamaşırlarımı astıktan sonra yavaş yavaş gideyim dolabı haledeyim barii

Be niyetin duan varsa Rabbim hayırlısıyla Ya Fettah ismiyle kolaylaştırsın jesikommmm ederiz tabikide aminnnnnnn

Amiin rabbim hayırlısıyla nasip etsin

Geçmiş olsun

Rabbim hayırlısına yöneltsin inşallah jesim

Niyetin iyi yönde hayırlara vesile olsun jess

Allah razi olsun canlarim. Insallah hepimizin ne dilegi varsa hayra gider kabul olur inşallah

Yakında okullar tatil olacak şimdi çalış o zaman dinlenirsin diye motive ettim kendimi barış manço dinledim beni mutlu ediyor kahvaltı ve beslenme hazırladım işe ve okula gidenleri gönderdim mutfağı topladım bulaşık makinesi ni çalıştırdım yatakları topladım çocukların odasını düzenledim çamaşır makinasını çalıştırdım balkondakileri katladım yerleştirdim öğlen yemeği için çorba yaptım tuvaleti çamaşır suyu ile yıkadım şimdilik bu kadar yemek sonrası mutfağı temizleyip küçüğü okuldan almaya gideceğim JES hayirlisi ile Herşey gönlünce olsun inşallah

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canim benim eksik olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…